Cuce Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 abi kiwikaki cok iyide biraz white-ra izlesin. adam parcalıyo viking bio kompozisyonunu staler zealot collosusla, saka gibi geciyo combatları.
doubtful Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Immo switch iyi olurdu sanki. Colo'da ısrarın sonu iyi olmayacak gibi.
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 immo bi halta yarmaz. öle stalekrelarıa karısıp ölür giderler. collosus sart. terranın daha cok base'i var, hucuma gitmek zorunda kiwikaki. immo ile storm ilerlemek cok zor. collosus sart.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 işte emp bir tutar iki tutar. sırf bio ile almak çok zor ya coloyu
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 neyse adamın income da kalmadı zaten gg bu
doubtful Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Off nerden çevirdi oyunu helal be. epic maç oldu.
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Harita şekilmiş. edit : nasıl döndü oyun anlamadım.
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 kiwi iyi ya. select iyi çeviriyodu maçı o emp'lerle de nereye kadar.
doubtful Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Cuce said: immo bi halta yarmaz. öle stalekrelarıa karısıp ölür giderler. collosus sart. terranın daha cok base'i var, hucuma gitmek zorunda kiwikaki. immo ile storm ilerlemek cok zor. collosus sart. 3 robo colo'ya yetecek viking'i basamadı da ondan böyle oldu, viking sayısını dengeli üretirken Kiwi maçı veriyordu neredeyse.
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Terran collosus'a karşı çaresiz ya. Nefret ediyorum bıck bıck yakıyorlar marineleri.
Memphis Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 harbiden naniyle kiwi ders veriyo ya toss bu diye
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 dt harika bi ünite ya. böyle büyük combatlarda da rakip scan atmazsa fena biçiyor
Memphis Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 deadwoll said: Terran collosus'a karşı çaresiz ya. Nefret ediyorum bıck bıck yakıyorlar marineleri. ya çaresiz falan deil ilk 15dk select oynasın sonrasını goodye versin bak neler oluo
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 turtle diyemem selecte. adam cok denedi agresif olmayı ama kiwikaki cok iyi kapadı heryeri acık vermedi hiç.
Polyushka Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 kiwikaki yüzünden yatmıyorum lan.ne biçim playersın sen
Memphis Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Cuce said: turtle diyemem selecte. adam cok denedi agresif olmayı ama kiwikaki cok iyi kapadı heryeri acık vermedi hiç. demek istedimde bu, kapanın adamı bio'yla acamazsın drop atamıosan o forcun yanına tank sıkıstırsa + raven parası vardı ekenomisi vardı sadece bi build ezberleyip turnuvaya gelirsen elenirsin belkide o baskıyı kimse tutamadı için bi B planı yapmadı hata!
doubtful Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Kıçıkırık offline turnuvada bizim oyuncuların ne hale girdiğini gördükten sonra şu an KiwiKaki'nin durumunu düşünemiyorum. Şu an kamyon çarpmış veya dayak yemiş gibi hissediyordur kendisini. SC karşılaşmaları başka oyuna benzemiyor perişan ediyor insanı, hele ki böyle üst level...
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 e baska oyuncular parcalanıyodu o baskıyla, mac boyunca ekonoımi avantajı vardı zaten fazlasıyla. abanır abanır dururum. bi noktada iki saldırım arasında stabilize olamaz diye düşündü herhalde. mantıksız değil aslında ama, her combat sonrasında sırasında kiwikaki orduyu stalkerlarla desteklemektense, saldı zealotları başıbozuk gibi maraların üstüdne, select onları harıtadan temizleyene kadar 1.5 tur collosus cıktı zaten 3 robodan. her combat son combatıymış gibi vikingleride harcatınca select bi türlü kıramadı kiwikakiyi.
Polyushka Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 naniwa'yı severim.fakat, kiwikaki en fazla 1 maç vererek, alır diyorum.nitekim, kiwikaki'yi daha çok severim.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 adam blink stalkerın kitabını yazdı
doubtful Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 INControl'dan aldığı maçın aynısını verdi.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 adam bıraktı o stalkerı yukarda ahahah of
Öne çıkan mesajlar