Captain Logar Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Dev Blog: http://www.eveonline.com/devblog.asp?a=blog&bid=891 alttaki resimde de goruldugu gibi Archivement sistemi de yolda, hadi bakalim daha neler olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 sakin ol şampiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Relax tarih 1 nisan yaziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 bi rahat dursanizda gelen tepkileri gorseydik, tek uyanik sizsiniz. baglamislar otomatige, her topige birsey yazacaklar. nedir bu mesaj sayisinin cok olmasindaki amac, bilip bilmeden her konuya atla. sonra niye sinirleniyorsun. nedir, madalya alinca ne oluyor? Bilen bi aciklasin, yararli bisidir belki! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Aslında achievement sistemi olabilir sertifikadan daha faydalı olurdu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 insallah yapmazlar, birde onunla ugras. Yeni corpa gireceksin diyelim; API numarasi, Full Epic item achievement'i, bi de 100 kill achievement'ini gonder arkadasim! olaylari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
USTURA KEMAL Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 "Captain Logar" said: -mete, bu forum çok sakin, bir şeyler yapmak lazım? -Bana bırak abi! ABI SUPER YAAA TAKIPDEYIMM:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 "Captain Logar" said: bi rahat dursanizda gelen tepkileri gorseydik, tek uyanik sizsiniz. baglamislar otomatige, her topige birsey yazacaklar. nedir bu mesaj sayisinin cok olmasindaki amac, bilip bilmeden her konuya atla. sonra niye sinirleniyorsun. nedir, madalya alinca ne oluyor? Bilen bi aciklasin, yararli bisidir belki! Masquerade yi bilmiyorum,onun cevap hakkı kendinde saklı. Bu soylediklerin beni de ilgilendiriyor sanırım. Ben Eve Online 2004 ten beri oynuyorum (arada kesintiye ugrasada) , ve bu konu beni de ilgilendirir. Beni supheye dusurdun mesela , acaba dedim ciddi yazmıs olabilir mi ? Mesaj yazma konusuna gelince bu Acc Name nin acılma tarihine bak,(Nicke tıklayarak yapılıyor), Bir de atılan mesaj sayısına bak, anlarsın ne kadar her konuya mesaj yazma meraklısı oldugumu. Hani yukarıda yazdıklarında da attention whore etkisi hissetim sanki...? Da gereksiz tartısmaya girmeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 @Quo-Vadis, evet tartismaya gerek yok, check öm pls @haldun, benim bir sucum yok, cikardi baklayi azindan bende hemen kopyalayi verdim. baskasi sakip cikmadan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Aha imzaya bak. Hasan abi, senle hukukumuz var diye sana 1-2 gün süre veriyorum. Ondan sonra bu topic üzerinde çalışmalara başlıcam. Uyarmadı deme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar