fede Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=-7F40MVG0Wc&feature=player_embedded#start=0:00;end=4:44;autoreplay=true;showoptions=false loopa aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 ahaha bunu dün televizyonda gördüm ya asiri tatli bisiiiiiiii bunlar *adnan oktar mode on* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 ahahahahhaa-açıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 çok iyi olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 mükemmel ötesi adeta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 veveveveve-verildi bu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 ben de de yaklasık 1.5 saattir loopta sdf çekim yapıyorum bi yandan bu çalıyo, kız da sordu bu ne ya ne komik parça diyo ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 çekim yapıyorum kız da sordu hayırlı işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 abi bu ne ? niye ilk defa görüyorum ben bunu ahah. o kadin vokaller devreye girince ilgimi cekmemeye basladi, kapattim -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 fede mesajı almış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 bok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 dü düyü düyü düyüyüü... her ingilizce şarkımızda do you love me geçmesi ne kadar da aşkla dolu bir millet olduğumuzun göstergesi aferin. ya da ingilizcemiz i love you dan ibaret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 bizim değil yalnız bu. lübnanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 enee çok bozuldum yok la bozulmadım o zaman arap ezgisi girince do you love me ye geçmek doğal bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 bandaly family - do you love me mp3 ü bulan pm falan sallasın bulamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 bizde de do yu love me, yes I do diye şarkımtrak bişi vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Direk beynine kazınıyor adamın ya biçim şarkı hehe kaçıncı seferdir bilinçsizce dinliyorum. Buna benzer bi şarkı daha vardı ama daha yeni bi şarkıydı videosunda dönen pırasalar falan vardı acaip eğlencelikli bişidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 rahatsiz said: bizde de do yu love me, yes I do diye şarkımtrak bişi vardı. ben de ilk o sandım, ama bu da süpermiş duu yuuğuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 duyuyuy duyuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 ayşen gruda var lan videoda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 o zamanlar herkes ayşen grudaya benzemiyo muydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 2. şarkıyı biyerden çıkaracam ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 SoulCube said: ben de de yaklasık 1.5 saattir loopta sdf çekim yapıyorum bi yandan bu çalıyo, kız da sordu bu ne ya ne komik parça diyo ehueh ne çekimi bu kollama dizisi çekimleri mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 yok ya kıyafet çekimleri. hani web sitelerinde görünüyo ya bi kız giyinmiş elbiseyi sagdan soldan önden. onu çekiyorum işte. bi tane koyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 küheylan said: rahatsiz said: bizde de do yu love me, yes I do diye şarkımtrak bişi vardı. ben de ilk o sandım, ama bu da süpermiş duu yuuğuuu evet ben de o sanip acildi diye atlayacaktim ki. neyse, onu da koysaniza hazir ba$lik varken asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar