kermit Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 said: http://www.hurriyet.com.tr/_np/9601/13069601.jpg BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, ilköğretimde öğrencilere okutulan Andımız’ı boykot kampanyası başlattı. Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne başvuran Demirtaş, kızı Delal Demirtaş’ın okulda Andımız faaliyetine katılmayacağını bildirdi. Andımız’ın okullarda okutulmasının resmi olarak kaldırılmasını isteyen Demirtaş dilekçesinde şunları söyledi: “Hattat Hamit Aytaç İlköğretim Okulu 1/F sınıfında kayıtlı kızım Delal Demirtaş’a ana dilde eğitim hakkı tanınmazken, her gün Andımız adı altında ırkçı söylemler içeren bir metnin okutulmasını kabul etmiyor, çocuklara yönelik bu şekilde bir uygulamayı insan hakkı ihlali olarak görüyorum. Bugünden itibaren kızım Delal Demirtaş’ı bu etkinlikten fiili olarak uzak tutacağımı belirtiyor, andımız faaliyetinin resmi olarak da kaldırılmasını ve kızımın resmi olarak bu uygulamadan muaf tutulmasını talep ediyorum.” http://www.hurriyet.com.tr/gundem/17430042.asp?gid=386 kanı bozuk adamın canım sonra niye ırkçılık yapıyosunuz. Nerde o zamanın milyonlarca kişi toplanıp yürüyen arkadaşlar ? Atatürkçülük elden gidiyo, devlet elden gidiyo, cumhuriyet elden gidiyo diye yürüyüş yapan milyonlar ? Nerde Bonec ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Of cayır cayır bi kürt kokusu ne iyi giderdi şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 kürt dersen ırkçılığa giriyo öyle deme andımızda zoruna giden kısımlar şuralar olmuş said: "İlkem; küçüklerimi korumak, büyüklerimi saymak, Ülküm; yükselmek, ileri gitmektir." biz böyle bişi istemiyoruz diye daha sonra basın açıklamasında bulunmuş hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Bilmediğim başka bir adı var mı, mizahımı o isim üzerinden yapayım. Siyahi/afrika-amerikalı gibi? Cidden bilmiyorum. Ha bu arada, isteyen okumasın andımızı. İstemeyenin okuması leke değil mi zaten böyle milli degerlere? Bırakın okumasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 ben kanı bozuk diyorum. kürt diyince genelleme yapıyomuşuz. sonra ağlayan zırlayanlar çıkıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Türkiye Cumhuriyeti nüfus cüzdanına sahip olan herkese Türk diyoruz hala anlayamayıp olayı ırkçılığa vuruyorlar. Türk bir ırk değil bir kimlik. Tabi onlara kalsa "Orta Doğu Birleşmiş Milletleri" olalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Türk olmak sadece kağıtla olacak kadar basit birşey değil. Önce göktürkleri anlamamız lazım :D Bu arada koku olayına katılıyorum mümkünse sabunda olur farkyapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Evet anlayarak da olabilir. Ama ırk özelliklerini taşıyacak Türk yok. Pis bir gen havuzumuz var fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 mustafa cececeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 bence 1 milyon türk 10 milyon kürdü yok eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 http://images.paraorkut.com/img/pics/images/m/meanwhile_in_libya-14235.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Kermit kimse senin eğlencen icin ırkcı şakaları okumak zorunda değil. abartınında bir ayarı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 evet eğleniyorum abi baktın burda mualefetlik yapamadın anladık yapacak bi olay yok çünki, bari bana saldırma hahaha ben açtığım topiclere birazda eğlence katıyosam sende anlamadıysan ben napayım be. abarttığım falanda yok benim. abartsaydım panzerlere su yerine benzin doldurup üstlerine ateş atarım diye şeyler yazabilirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 benzin kaç lira oldu haberin var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 buarada andımızın içeriğine girmeyeceğim ama o yaştaki çocuklara onun okutulması gerçekten beyin yıkamaktan öte birşey değil. bırakında insanlar dış sembollere bağlı olmadan kendi iradeleriyle severse sevsin ülkesini. zombi gibi sevdikten sonra o ülkenin orda olmasını tek faydası ülkenin tepesindeki insanlara o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Loxias said: benzin kaç lira oldu haberin var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 beynimi atatürk ile yıkayacaklarsa ben varım ama. onların olayı andımız değil anlamamışsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 kermit said: abi baktın burda mualefetlik yapamadın anladık yapacak bi olay yok çünki, bari bana saldırma hahaha. ama var malesef. ki ben gereksiz entellik ya da liberallik yapmayı sevmem pek ama durum ortada. o yaştaki çocuğa her sabah o ant okutulmaz. o yaştaki çocuğa adam gibi tarih dersi verilir verilirse. sene 2011 hala almanya yenildiği için yeniliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 kermit said: beynimi atatürk ile yıkayacaklarsa ben varım ama. onların olayı andımız değil anlamamışsınız. ben adamın dediği şeylerle çok ilgilenmiyorum onlar da kendi ırklarının ırkçılığını yapıp yeri geldiğinde sonra ırkçılık yapmayın diyen insanlar oluyor çoğu zaman. ben söylediği mesajdaki doğru bir kısım ile ilgili yorum yaptım. ha o adam andımızı kaldırıp yerine kürt andı falan koydurmak bile isteyebilir bilemiyorum amacı nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Loxias said: Türkiye Cumhuriyeti nüfus cüzdanına sahip olan herkese Türk diyoruz hala anlayamayıp olayı ırkçılığa vuruyorlar. Türk bir ırk değil bir kimlik. Tabi onlara kalsa "Orta Doğu Birleşmiş Milletleri" olalımŞu ne kadar çevir kazı yanmasın bir yaklaşım.Madem sadece bir kimlik ırkçılıkla alakası yok kuşlar böcekler falan , neden inatla ''Türk'' , haydar desinler.Vatan millet sakarya diye daha çocukluktan itibaren beyin yıkamaktan başka birşey değil bunlar.Bunu yapmıyan ulus devleti de yok malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 bolunebiliriz bi 10 sene icinde, cok zor bi$ey degil. alan razi veren razi hale gelir zaten o zamana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 "Türküm, doğruyum, çalışkanım" hiçbiri de değiliz. Beynimizi yıkadılar, ne doğru olabildik ne çalışkan. Kürtler veya diğer gruplar %1-2 olsa tamam devam edilsin, ama öyle değil. "Türkiye'liyim, doğru olacağım, çok çalışacağım" olarak değiştirilmesini talep ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 olitere said: Loxias said: Türkiye Cumhuriyeti nüfus cüzdanına sahip olan herkese Türk diyoruz hala anlayamayıp olayı ırkçılığa vuruyorlar. Türk bir ırk değil bir kimlik. Tabi onlara kalsa "Orta Doğu Birleşmiş Milletleri" olalımŞu ne kadar çevir kazı yanmasın bir yaklaşım.Madem sadece bir kimlik ırkçılıkla alakası yok kuşlar böcekler falan , neden inatla ''Türk'' , haydar desinler.Vatan millet sakarya diye daha çocukluktan itibaren beyin yıkamaktan başka birşey değil bunlar.Bunu yapmıyan ulus devleti de yok malesef sen şu uzun saçlı, istiklalde sabahları tenekenin içinde yanan ateşin etrafında toplanıp, her gün protesto yürüyüşü yapan tiptin dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Ardeth said: kermit said: abi baktın burda mualefetlik yapamadın anladık yapacak bi olay yok çünki, bari bana saldırma hahaha. ama var malesef. ki ben gereksiz entellik ya da liberallik yapmayı sevmem pek ama durum ortada. o yaştaki çocuğa her sabah o ant okutulmaz. o yaştaki çocuğa adam gibi tarih dersi verilir verilirse. sene 2011 hala almanya yenildiği için yeniliyoruz. ama işte adamın demek istediği o değil tekrar söylüyorum. kendi bayrağımızı dikicez diyo kısacası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 abi yok.. adamların amacı doğruya ulaşmak değil de doğru bu diye bağcıyı dövüp, üzümüne el koyup, arsayı aşirete bağlamak ve sonra da "bağcı bana yan baktı ama yaaa" diye masum ayğına yatıp bağcıyı bir daha dövmek olmalı. yoksa haklı iken haksız duruma düşmek bu kadar başarılı olabilir mi? ant çok makul bişi değil. adamların dediğinde haklılık payı var olm diyorsun veee.. birisi sozlukte iki yazıya link vermiş.. öyle inanılmaz taraflı ki tr'de senin benim gibi yaşayabilen kürt hiç olamamış, hiç eşit şartlarda yaşamamışlar, hiç imkan sağlanmamış, über baskıcı bir rejim ile ellerindeki ekmeğe bile devlet el koymuş, her kürtü toplama kamplarında, asker denetiminde yetiştirmişiz havası yaratmış adam.. filmini çeksen schindler's list'ten acı olur olm. öle bi ortam yaratmış. bilmesek yutacağız hani. andımız da bunu pekiştiriyormuş. sadece beyaz, sunni türklerin büyüklüğünü anlatan bir metinmiş bu.. okuyunca yazıyı diyebildiğimiz şeyler şu tagler ile en iyi şekilde ifade edilecektir sanırım; biggest whiner, qq cry moar. ve "adam haklı beyler" durumunda bile kaybediyor olmak... bu zor bi başarı. gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar