Eraqrest Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Bence gözleri kapalı.[signature][hline]Hayat sövünce güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 aslında bakmiolar.[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 wallahide buldum biraz sonra açıklayacam[signature][hline]No signature... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 zaman kazanmaya çalışıyorsun dimi![signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 said: Jarlaxle, 09 Eylül 2004 12:26 tarihinde demiş ki: 1 lt gazozla kafayı bulmuşlar. lol bir yanda gazoz bir yanda sevgili... Bkz:imza[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 said: Natural_Jedi, 09 Eylül 2004 12:39 tarihinde demiş ki: aslında bakmiolar. aslında onlar da gerçek değil. aslında matrixin içindeyiz baba be. yaw naturel saplık başına vurmuş desem sap da diilsinki :)[signature][hline]Burax, 07 Eylül 2004 20:49 tarihinde demiş ki: fıse kablo takılı ıdı ucu bostu ıste dırek 220w ıste o zaman ılk kez carpıldım öldüm allahdan ayagımda lastık terlık wardı cok ölmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Herşey dedektiflik ruhu taşıyan bi insan olarak bu resimlerde normal olmayan bişey olduğunu farketmemle başladı. Biliyordum. Bu resimlerde bişeyler saklıydı. Gençliğimin en güzel 13 saniyesine mal olan bu çalışmamı artık siz okurlarımla paylaşmanın zamanı geldi diye düşündüm. İşte varan 1: İlk analiz ettiğim çalışma olduğu için en çok zamanımı alanda buydu. Varan 2: Bu resimde taşlar yerine nasıl oturuyor görüyorsunuz. Varan 3:Burdaki heyecanımı size anlatamam Ve işte lütfen çocuklarınızı ekrandan uzak tutunuz.... İşte tam o noktada bişey saklı. Herşey olabilir sakladıkları ceset, evlenmeyi düşündükleri nokta, ilk kez elele martılara attıkları simit yada hiç olmadı tanıştıkları yer olabilir. Tek bildiğim bende gitmek istiyom. Yetkililere sesleniyorum benide götürün banane. O olmazsa bide şu teorim var. Fedoyla narın tanışma anıFedo:Pssst. BayanNar:banamı seslendiniz?Fedo:Yok hayır ne münasebet.Nar:Bende seslendiniz sanmıştım. Neyse hazır dış mihraklar havaya metan gazı salmışken bizde bu acayip pozisyonda havayı koklayalım naapalım.Fedo:Çok kadirşinas bi insansınız.Nar:Banamı dediniz?Fedo:Yok hayır efendim ne münasebet. Tepkim size değil. Kadınların teknostatik oluşumlardaki skolastik düşünce tarzını yansıtmamalarına ve bunu dile getirmemelerine benim tepkim.Nar:Aşık oluyorum galibam.[signature][hline]No signature... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 kiddo sen naapmışsın yaaaa.... :lol: LOL LOL LOL *!gülmekten yere yuvarlanır* *!gözlerinden yaş gelir*[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 cevap: nereye baktıklarının önemi yok, aşk gözlerini kör etmiş ikisinin de...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 bu arada orda üçüncü bir adam var! (hayır fotoları çeken değil, o 4üncü) saç kesiminden 20-30 yaşları arasında bir adam sanırım[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 09 Eylül 2004 13:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 said: Azmodai, 09 Eylül 2004 13:06 tarihinde demiş ki: valla ben onu bunu bilmemde resimi ceken kisi icin uzuldum :P niye??[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 said: Azmodai, 09 Eylül 2004 13:14 tarihinde demiş ki: said: Nartanesi, 09 Eylül 2004 13:13 tarihinde demiş ki: said: Azmodai, 09 Eylül 2004 13:06 tarihinde demiş ki: valla ben onu bunu bilmemde resimi ceken kisi icin uzuldum :P niye?? - Simdi lutfen, kameraya bakip gulumseyin... evet evet cok guzel cok guz.... hay allahim... siz dugundede bole yaparsiniz simdi yandik valla :P lol söz fotoları sana çektirmeyiz :lol:[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 bi de resimlerde sağ köşeden çıkıp fedonun sırtına giren bir mızrak görülüyor bence fedo ölmeden önce son bir defa nartanesine bakıp "öbürkü dünyada da benimsin" demiş, nartanesi de nayır nolamaz diyip fedonun elindeki zehri içerek "ben de geliyom banne" diyerek bu acıklı sahneyi oluşturmuş[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 bu arada fedo bir ortaçağ şövalyesidir, atının sırtına atlayıp sefkilisi nartanesini etkileyebilmek için aslan yürekli rişar ile mızrak dövüştürmüş ve hain rişar attan düştükten sora hile yapıp yerde başlığını arayan fedonun (bkz sol kolunun altındaki miğfer) sırtına mızrağı sokmuştur bu resimlerden öncesinin hikayesi de budur[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 09 Eylül 2004 13:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 yalnız halen açıklığa kavuşmamış bir nokta mevcuttur ölmek üzre olan nartanesi neden dürüm yemektedir? fedonun ölmeden önceki sondan ikinci isteği (birincisi nartanesine bakmak) yarım ekmek arası kokoreç midir? bu sorular cevabını bulamamıştır[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 said: fizban, 09 Eylül 2004 13:29 tarihinde demiş ki: yahu ışığı arkanıza alamadınız mı :) tabi zaten biliyoduk fotografimizin cekildigini özel olarak böyle poz verdik :)[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 vay paparazi kovalio yani sizi :) gizli çekilmiş fotolar falan eheh[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 yaw kurtulamıyoruz biliyor musun bunlardan... Evet açıklıyorum bir kısım medya peşimizde, eh seviyorlar bizi naaparsın. Bazen kabak tadı vermiyor da değil hani... :)[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 arka plan deniz görünsün şekil foto olsun karismamısı atalım derken o güsel yüslerinden bizleri mahrum etmişler acemiler :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Fazla Kuru Fasülye etkisi sonucu fenalaşmışlar. Önce biri bayılıyor sonra ikiside baygın en sonunda biri ayılıyor tabiki önce bayılan :) Alttaki resim 2si de baygınken.[signature][hline]Kalplerdeki KaymakProfocio Web HostingKızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 ahahah son resim cok güzel =) nereye bakıyo onlar orasını anlamadım yanlız. =Pp[signature][hline]we modify worlds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Havaya[signature][hline]Allah kahr bela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 gökyüzünde uçan martılar kadar özgürüz dercesine martılara bakıyorlar. ya da onlar kadar mutluyuz ya da kuş gibi uçuyorum aşığım ulan dercesine :)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Bence yukardan tüküren kişiye bakıyolar. Resim çektikten 5 saniye sonra şlop efektiyle suratlarına yapışıyor :)[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Bir oh yeaah tikkysi demiş ki: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 avrupa yakasına tersten bakıyorlar?[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar