aquila Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Biz senin bilimine karisiyo muyuz lan, git parcacik hizlandir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Sina akım kapasitörü yapmadıkça bilimden bahsetmesini yasaklayalım. I'm ready, Doc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 tinu said: şimdi hakem bi hayvanlık yaptı stadda toplu halde küfür edildi o an kamera çekmiş ve 10 15 kişi küfür etti diye ceza aldı, böyle bir durumda bütün stadın toplu küfür ettiği ortadayken sadece 10 - 15 kişiden o şiddette ses çıkamayacağına göre bunun hukuki boyutu ne olur bilen varmı? yani itiraz edilemezmi, bana ceza veriyorsun niye diğer kufur eden binlerce kişiye vermiyorsunuz diye? o durumda direk air strike cagiralim diyorlar ama bence yetmez http://www.trigit.net/ion_cannon.jpg gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Adamların işi gücü yokmuş gibi stadta küfür edenlere sarıyorlar. ulan adam öldürsek daha az ceza alıcaz ha. -kardeş niye girdin içeri. *küfür ettim ağbi. Hayır kime küfür ediyor adam, futbolcusuna. Adam bütün hafta, iş stresi, ailesine karşı sorumlulukları derken, aşık olduğu takımın maçına zor bela bilet alıp-bilet fiyatları malum- gidiyor. sonra milyon dolarlar olan kaypak futbolcu saçma sapan hareketler ediyor. E şimdi bu adam küfür etmesin de kim etsin biri bana açıklasın? İşi belki yokuşa sürmek olacak ama, bir beste vardı "dağdaki teröriste insan hakları, taraftara kaldır jopları" gibisinden. Tamam taraftar suçsuz değil ama abartılmıyor mu? Polis istese bu olayların hepsinin önüne geçemez mi? Maçlardan sonra o kadar olay oluyor, çok mu zor deplasman taraftarını 5 dakika öncesinden çıkarmak mesela? Eskiden 20 dk öncesinde çıkarılıyordu deplasman taraftarı. Ayrıca alkole de karışmayın bir zahmet, tamam sapıtan adamı da alma, zaten o adamları maç değil hiç biryere alma ama iki bira içmiş adama da karışma. Antalyaspor-Manisaspor maçında geçen ay, takım 4-1 yenik duruma düştü, maçtan bir gün önce Jolly Joker'da gözüken ve kaç haftadır varlık gösteremeyen sağ bek oyuncusuna 5 arkadaş bağırıyoruz diye-ki küfür yoktu- jandarma komutanı gelip, gençler leş gibi bira içiyorsunuz, etrafta maç izleyenlerin de huzurunu kaçırıyorsunuz alırım sizi içeri diyor? Bu nasıl bir mantık allasen bi anlatın bana. Etraftakilerin huzuru kaçıyormuş. Opera mı lan bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 komutanın haklı olabilme ihtimalini düşündün mü hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 alışmış kudurmuştan betermiş.bugüne kadar kimseye bişi yapılmadı ya adam gibi ondan yaptıklarını meşru görüyorlar.Ama bilmiyorlarki bu tribün terörü kaçtane aileye ne zararlar veriyor.Kaç polis gözü kör oldu,kaç taraftar öldü yada ağır yaralandı.Bunların karşılığını hangi tribün lideri giderebildi? taraftarlık nedir bilmeyen ergen gençlere verirler birayı verirler gazı salarlar polisin,rakibin üstlerine,sonrada bunun adına taraftarlık derler. taraftarlık karşılık beklemeden sevdiğin aşık olduğun renkleri desteklemek,ona güç vermektir. özenmeyin bedavaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Kız arkadasla ve aileyle maca gitmek ve keyif alabilmek.. güzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Süper haber cok sevindim. Fanatik pislikleri cezadan cezaya kostursunlar. Adam olmaları için hapse girmeleri gerekiyorsa girsinler pis holiganlar. Küfür etmeden adam gibi izlemeyi öğrensinler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 dasaaa said: komutanın haklı olabilme ihtimalini düşündün mü hiç? Antalya Mardan stadyumunu biliyor musun bilmiyorum ama anlatayım. Şehirden 35 km uzaklıkta, ayrıca köy yollarından geçiyorsun hiç birşekilde tekell bayii falan yok. Yani ben içtiğim 2 birayı maçtan 2 saat önce içtim. Skordan bahsettim 4-1 yenik duruma düştük ki bu da maçın 20. dakikasında olacak bişi değil 80 de falan oldu. Yani rahatından 3.5 4 saat geçti aldığım alkol üzerine. Alkol dediğim de 2 bira. En alt kattayız, 5 kişiyiz. Yenal denen futbolcuya "maçtan önce soho, jolly'de karı var" gibisinden bir beste ile bağırıyoruz, direk önümüzde oynadığı için duyuyor sesimizi, sonra komutan gelip, alırım sizi içeri diyor. Ortama bakıyoruz, futbol maçı, bağırmak normal bişi olsa gerek. Takım 4-1 yenik, maçtan bir gün önce Jolly'de gözüken futbolcuya tepki var. Ama jandarma komutanı -komutan bak- gelip alırım sizi içeri diyor. Burda hak nerde acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 güzel uygulama. 50 tane kamera yerleştirirler. sırayla kayıt ede ede banlaya banlaya devam ederler.. günde 1000 kişi banlasalar. bi sezon sonra sahalar boşalır zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Küfür konusu kesinlikle süper ama alkol konusunda ancak şikayet üzerine kontrol yapabilirler. Yoksa 40.000 kişiyi alkol kontrolü baya bi masraf olur. Kaldıki bu bir stadın maliyeti yani bütün türkiyede maçlara giren herkese alkol kontrolü kastırır adamı. Dediğim gibi sadece şikayet ve rahatsızlık verenlere uygulanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 yargıtay iptal etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 YASA ÇIKARIYORUZ ALLAHISLAR ÖNÜMÜZÜ KESİYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Oh allah razı olsun bu yasayı getirenlerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 mokoko said: yargıtay iptal etmiş. o tribün dergi'nin 1 nisan şakası değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 şunu anlamadım tamam küfüre şuna buna ceza var eyvallah edepli dursunlar vs. e ama alkole niye bu kadar karşı bu yasa. neticede maçlara alkollü taraftarın gelmesini engellemek istiyorlar çünkü bahsedilen şiddet küfür olaylarının önüne geçmek istiyorlar. o zaman bu kadar ceza niye? bırak isteyen istediği gibi gelsin maça edepsizlik ederse kes cezasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 bi zevkimiz vardı onunda içine ediyorlar. 1 mayıs gösterileri gibi düşünün abi, ne olacagı belli olmaz ya içeri alınırsın ya da kurtulursun bi şekilde ama tavrını koyarsın falan. futbol maçına da dötüne güvenen gitsin o zaman abi. "ay bana bişi olmasın" mantıgıyla gitcekse hç gitmesin o zaman. tribün ulan bu kaç senelik bir gelenek! küfürüyle eglencesiyle kavgasıyla.. bir de "tribün terörü" diyorlar. o "terör"ün gerçek anlamını bi öğrensinler ondan sonra o terimi kullansınlar. şu futbolu sevmeyenlerin bu topikteki gibi "iyi olmuş" tarzı atıp tutmaları da gerçekten çok talihsiz bir durum. anlamadıgın bir şey hakkında ne yorum yapyıorosun kardeşim sen? biz senin misal animene falan bişi diyormuyuz? bu apayrı bir konu ama bu işin bu raddeye gelmesini bu tarz gündem yaratacak hatta kanun cıkarılcak raddeye gelmesine sebep olan da yine bahsettiğim gerekesiz insanalrdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Dragonmax said: Süper haber cok sevindim. Fanatik pislikleri cezadan cezaya kostursunlar. Adam olmaları için hapse girmeleri gerekiyorsa girsinler pis holiganlar. Küfür etmeden adam gibi izlemeyi öğrensinler... arkadaşım biz tuttugumuz takımın yönetim kurulunda değiliz. ya da hisse sahibi değiliz ki düzgün izleyelim maçı. o dediğini benim bahsettiğim adamlar yapar yani fsdf biz eğer bir takıma, renklere veya armaya gönül vermişsek o takım için herşey yaparız yapılır yani abi, küfür de edilir sinirden bi yer de yumruklanır. illaki yapmıştır herkes. futbolsever arkadaşlar beni daha iyi anlıcaktır. ama tabi sen anlamazsın sanırım bu bahsettiklerimden. onun içn kasma bence. otur evinde izle maçını ve bir çoğunlugun da zevklerine ve haklarına karışma. sen derken genel olarak diyorum yani, sen de varsın tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 maçın da keyfi bağırmadan, küfretmeden çıkar mı abi, zaten öyle birşey istesek futbola değil, satranç izlemeye giderdik olmamış bana kalırsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 alkollü girememek bilmemneden gerisini okumadım.uygulanmayacak bi yasa daha yasalaşmış işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 bu alkol kontrolü nasıl olacak harbi? 2-3 sene öncesinde de bi maça girerken yaptılardı üfle bakayım direyek uzattılardı o aleti, bir abimizde memurum araba kullanmicaz ki içeride bırak geçelim demişti. o geldi aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 sadece maçta değil sokakta da küfür etmek yasaklansın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Şüphelileri alırlar kontrole. Herifin ağzı yüzü kayıksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Bella said: sadece maçta değil sokakta da küfür etmek yasaklansın bence. niçün ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 küfür çirkin birşey çünkü. rahatsız oluyorum ben mesela duyunca. hoşuma gitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar