Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sporda Şiddet Yasası Yasallaştı, Artık Maça gitmek cesaret ister!

tinu

Öne çıkan mesajlar

şu ülkede zaten bilet fiytlarından millet maça gitmiyor 50k kişilik stad büyük maçlar haricinde dolmuyor bir de adam küfür edemeyeceği için stada giremezse gogo paralı tv de maç keyfi

sen stada gidince hakemin bir yanlış kararı, tuttuğun takım oyuncusunun hatalı pası veya sabriyi ceza sahası dışından şut denediğini görünce "ha, siktir ordan" demez misin. böyle doya doya pınardan akan suyu içercesine ve rahatlamaz mısın?

bu kanunu çıkaranlar ya futbol kültürü bilmiyor yada kendileri gökten inme canlılar.

bir de başbakanın "beni sevmiyorlar ühü ühü yuhaldılar beni ühü ühü" diye QQ laması var

-seni sevmiyoruz
-niye sevmiyorsunuz lan?
-sigaramızı alıyorsun cebimizden müdüre ispitliyorsun
Sosyal ağlarda paylaş

bu yasayı tam uygulamazlar, yaparlarsa futbolu öldürürler.

bi de hani diğer ülkelerde eline biranı alıp tribüne geçiyorsun rahat rahat, futbol bu. içemeyeceksem evimde izlerim istediğimi de yaparım daha iyi. alkol alınca sapıtanı ömür boyu atsınlar stattan, beni niye etkiliyor onun saçmalaması?
Sosyal ağlarda paylaş

cunki fasizm ole bisi, bak aga burda bi manyak var o sapitiyor, ailene cocuguna zarar veriyor, onun gibileri engellemek icin kendi ozgurluklerinden feragat etmek istemezmisin?

diyor sana

bu tuzaga dusup EVEEET diyorsun, sonra trolflace ile ozgurluklerini kisitliyor devlet

sen ne bicim devletsin, io kadar vergiyi aliyorsun her firsatta yasak yoluan gitmek yerine git bu herifleri bul, iceri at veya egit diyincede SENDE AZMAK ISTIYORSUN BAHANE ARIYORSUN diyip duygu somurusu tuzagina dusmus kitleleri ustune saliyor

http://farm2.static.flickr.com/1348/1376088539_caead5a036.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

sen ne bicim devletsin, io kadar vergiyi aliyorsun her firsatta yasak yoluan gitmek yerine git bu herifleri bul, iceri at veya egit diyincede SENDE AZMAK ISTIYORSUN BAHANE ARIYORSUN diyip duygu somurusu tuzagina dusmus kitleleri ustune saliyor

Bunu yapınca da DEVLET BİZİ KAMERALARDAN İZLİYOR BÖHÜ diye ağlıyor herkes ama.

Bu toplum spor ahlakını kazanana kadar faşist uygulamalar da yapılabilir, np benim için. Sahaya rakı şişesi atabilen hayvanların olduğu bi ülkede bu konularla ilgili yasa çıkarırken kibar olmanın alemi yok.

Hatta Ardeth demiş, bi süre komple yasaklasalar futbolu çok daha iyi. Zaten milleti aylaklaştırıyor, kafalar futboldan başka bi işe çalışmıyor büyük bi kitlede. Birde üstüne sahada açık hedef gibi duran insanların üstüne şişe falan yağıyor. Gerek yok öyle spora.

Edit:

Küfür diyerek kastettikleri de bi pozisyon sonrası insanın refleks olarak "hay lölönnekoyim" demesi değil. O zaten insan doğasında olan birşey ki gayet normal bi olay. Maça giden bi bayanın da ağzından çıkabilir o laf yani eğer sıkı bi taraftarsa.

Ama futbolcuyu ya da hakemi protesto yoluna giderken küfür kullanan gruplar masumiyet sınırlarını aşmış oluyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

gayet güzel olmuş ama onca boş beleş insanı adam etmez. Toptan futbolu yasaklarlarsa bir kaç seneye toplum içersine difüze olup birey halinde var olamadıkları için yok olurlar

abi once suna bir kopayim ahahahhaahha supersin..

sonrasinda aslinda bence guzel olmus.. ben bundan 5-6 sene oncesine kadar acaip kufreden her iki kelimesinden biri kufur olan bir adamdim..

sonra esimle tanistim, iste o cok rahatsiz oldugundan doal olarak kufur olayini biraktim, ama onun cok saglam oldugunu dusundugum bir soylemi vardir , hani akli basinda kafasi calisan adamsin, sokaktaki adamin ettigi kufur kadar basit cumle kurmak yakismiyor bence daha yaratici olmalisin kafani kullan diyerek vaz gecirdi beni kufretmekten..

gerci hala ediyorum ama kendimce yontemlerim var.. ;)

yani birincisi kufur hadisesi soylendigi gibi toplu halde olunca sorun olur, ikincisi kufur etmek cok da muhim ve rahatlatici bisey degil, amac bagirmaksa ne soylediginizin pek bi onemi olmuyor, yaratici olmak lazim :P
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben şimdi kırk yılda bir kafama estikçe maça giden adamım
yok kart mart yok resimli olcakmışta sonra maça gidiceksem doldurtcakmışımda
bu olay saçma değilmi elektronik bilet olayı

bide şimdi koca stadda ben bulucam koltuk numaramı hadi buldum adamı nasıl kaldırıcam ordan ya
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi hakem bi hayvanlık yaptı stadda toplu halde küfür edildi o an kamera çekmiş ve 10 15 kişi küfür etti diye ceza aldı, böyle bir durumda bütün stadın toplu küfür ettiği ortadayken sadece 10 - 15 kişiden o şiddette ses çıkamayacağına göre bunun hukuki boyutu ne olur bilen varmı? yani itiraz edilemezmi, bana ceza veriyorsun niye diğer kufur eden binlerce kişiye vermiyorsunuz diye?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...