knox Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 poşetlere işeyip deplasman tribüne fırlatan borsaspor taraftarları idamlık o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 artık böyle olur herhalde maçlar. şutlardan sonra top auta çıkınca falan alkışlarız boyuna. en çok alkışı sabri alır herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrTirolBey Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 şu ülkede zaten bilet fiytlarından millet maça gitmiyor 50k kişilik stad büyük maçlar haricinde dolmuyor bir de adam küfür edemeyeceği için stada giremezse gogo paralı tv de maç keyfi sen stada gidince hakemin bir yanlış kararı, tuttuğun takım oyuncusunun hatalı pası veya sabriyi ceza sahası dışından şut denediğini görünce "ha, siktir ordan" demez misin. böyle doya doya pınardan akan suyu içercesine ve rahatlamaz mısın? bu kanunu çıkaranlar ya futbol kültürü bilmiyor yada kendileri gökten inme canlılar. bir de başbakanın "beni sevmiyorlar ühü ühü yuhaldılar beni ühü ühü" diye QQ laması var -seni sevmiyoruz -niye sevmiyorsunuz lan? -sigaramızı alıyorsun cebimizden müdüre ispitliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 alkolü kontrol edemezlerde korkutma amaçlı.bide kıllıgına agzının kokusunu alır polisin biri öyle bikaç kişiye patlar kufur ise toplu kufurler olur yoksa sabrinin şutunda sora edilen küfürler sayılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 gayet güzel olmuş ama onca boş beleş insanı adam etmez. Toptan futbolu yasaklarlarsa bir kaç seneye toplum içersine difüze olup birey halinde var olamadıkları için yok olurlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 aslında kufur mufur yasası yerine içeri sokulan yabancı maddeler ve sahaya atılan şeyler daha önemli o şişeyi atan adama 2 sene hapis ver bak bi daha atıyorlar mı cunku artık kameradan her boku goruyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Ardeth said: gayet güzel olmuş ama onca boş beleş insanı adam etmez. Toptan futbolu yasaklarlarsa bir kaç seneye toplum içersine difüze olup birey halinde var olamadıkları için yok olurlar muahahahhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 ardethten muhteşem bir analiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 dasaaa said: Ardeth said: gayet güzel olmuş ama onca boş beleş insanı adam etmez. Toptan futbolu yasaklarlarsa bir kaç seneye toplum içersine difüze olup birey halinde var olamadıkları için yok olurlar muahahahhahah aasfiuuais pups Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 galatasaray o kadar kötüki şuan futbol yasaklansa üzülmem gay gibi sogudum futboldan haha ama iyi bir galatasaray var iken futbol herşeydir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 http://datbase.files.wordpress.com/2010/03/umutsarikaya-melis.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 bu yasayı tam uygulamazlar, yaparlarsa futbolu öldürürler. bi de hani diğer ülkelerde eline biranı alıp tribüne geçiyorsun rahat rahat, futbol bu. içemeyeceksem evimde izlerim istediğimi de yaparım daha iyi. alkol alınca sapıtanı ömür boyu atsınlar stattan, beni niye etkiliyor onun saçmalaması? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 cunki fasizm ole bisi, bak aga burda bi manyak var o sapitiyor, ailene cocuguna zarar veriyor, onun gibileri engellemek icin kendi ozgurluklerinden feragat etmek istemezmisin? diyor sana bu tuzaga dusup EVEEET diyorsun, sonra trolflace ile ozgurluklerini kisitliyor devlet sen ne bicim devletsin, io kadar vergiyi aliyorsun her firsatta yasak yoluan gitmek yerine git bu herifleri bul, iceri at veya egit diyincede SENDE AZMAK ISTIYORSUN BAHANE ARIYORSUN diyip duygu somurusu tuzagina dusmus kitleleri ustune saliyor http://farm2.static.flickr.com/1348/1376088539_caead5a036.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 stada girerken adam gibi denetleme yapsan, icerde mevzu cikarani da alip disari atsan, bi de para cezasi versen yeter, macta kufur edeni bundan sonra asicaz diye sacma yasalar cikarmanin hic geregi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 sallandirican taksimde bak bakalim bir daha kufur ediolarmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 etsinler abi kufur, kufur bu kadar onemli bi mesele mi, nedir kufur eden insanlarla dertleri anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 kararlar cok guzel umarim uygulayabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 gayet iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Viktor said: sen ne bicim devletsin, io kadar vergiyi aliyorsun her firsatta yasak yoluan gitmek yerine git bu herifleri bul, iceri at veya egit diyincede SENDE AZMAK ISTIYORSUN BAHANE ARIYORSUN diyip duygu somurusu tuzagina dusmus kitleleri ustune saliyor Bunu yapınca da DEVLET BİZİ KAMERALARDAN İZLİYOR BÖHÜ diye ağlıyor herkes ama. Bu toplum spor ahlakını kazanana kadar faşist uygulamalar da yapılabilir, np benim için. Sahaya rakı şişesi atabilen hayvanların olduğu bi ülkede bu konularla ilgili yasa çıkarırken kibar olmanın alemi yok. Hatta Ardeth demiş, bi süre komple yasaklasalar futbolu çok daha iyi. Zaten milleti aylaklaştırıyor, kafalar futboldan başka bi işe çalışmıyor büyük bi kitlede. Birde üstüne sahada açık hedef gibi duran insanların üstüne şişe falan yağıyor. Gerek yok öyle spora. Edit: Küfür diyerek kastettikleri de bi pozisyon sonrası insanın refleks olarak "hay lölönnekoyim" demesi değil. O zaten insan doğasında olan birşey ki gayet normal bi olay. Maça giden bi bayanın da ağzından çıkabilir o laf yani eğer sıkı bi taraftarsa. Ama futbolcuyu ya da hakemi protesto yoluna giderken küfür kullanan gruplar masumiyet sınırlarını aşmış oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Ardeth said: gayet güzel olmuş ama onca boş beleş insanı adam etmez. Toptan futbolu yasaklarlarsa bir kaç seneye toplum içersine difüze olup birey halinde var olamadıkları için yok olurlar abi once suna bir kopayim ahahahhaahha supersin.. sonrasinda aslinda bence guzel olmus.. ben bundan 5-6 sene oncesine kadar acaip kufreden her iki kelimesinden biri kufur olan bir adamdim.. sonra esimle tanistim, iste o cok rahatsiz oldugundan doal olarak kufur olayini biraktim, ama onun cok saglam oldugunu dusundugum bir soylemi vardir , hani akli basinda kafasi calisan adamsin, sokaktaki adamin ettigi kufur kadar basit cumle kurmak yakismiyor bence daha yaratici olmalisin kafani kullan diyerek vaz gecirdi beni kufretmekten.. gerci hala ediyorum ama kendimce yontemlerim var.. ;) yani birincisi kufur hadisesi soylendigi gibi toplu halde olunca sorun olur, ikincisi kufur etmek cok da muhim ve rahatlatici bisey degil, amac bagirmaksa ne soylediginizin pek bi onemi olmuyor, yaratici olmak lazim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 aquila said: etsinler abi kufur, kufur bu kadar onemli bi mesele mi, nedir kufur eden insanlarla dertleri anlamadim. amaç yavaş yavaş azaltarak futbolu ortadan kaldırmak olsun zaten bence sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 ya ben şimdi kırk yılda bir kafama estikçe maça giden adamım yok kart mart yok resimli olcakmışta sonra maça gidiceksem doldurtcakmışımda bu olay saçma değilmi elektronik bilet olayı bide şimdi koca stadda ben bulucam koltuk numaramı hadi buldum adamı nasıl kaldırıcam ordan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 şimdi hakem bi hayvanlık yaptı stadda toplu halde küfür edildi o an kamera çekmiş ve 10 15 kişi küfür etti diye ceza aldı, böyle bir durumda bütün stadın toplu küfür ettiği ortadayken sadece 10 - 15 kişiden o şiddette ses çıkamayacağına göre bunun hukuki boyutu ne olur bilen varmı? yani itiraz edilemezmi, bana ceza veriyorsun niye diğer kufur eden binlerce kişiye vermiyorsunuz diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 kufuru, alkolu engellemeleri falan guzel şeylerde protestoda mı edilmicek hiçbişi stadda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Ardeth said: aquila said: etsinler abi kufur, kufur bu kadar onemli bi mesele mi, nedir kufur eden insanlarla dertleri anlamadim. amaç yavaş yavaş azaltarak futbolu ortadan kaldırmak olsun zaten bence sdf Bilim konuştuguna göre dagılabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar