Gangren Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Trial'da yarattığım karakterlerle bi bok yapamıyorum şu an CE olmasına rağmen :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Neden? Nasıl bir sorun oluyor ki? 15'de kitlenmişti xp. Orada verdiğim questler, kazandığım xp'lerle 2 level daha yükselirdim. Onun dışında bir kaybım olmadı (sanırım). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Sanırım, Ally of the Ascended eventi halen devam ediyor, bitince tekrar denemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Ama ben SE key girince düzeldi. 18 oldum dün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 ben de alıcam da, gittigidiyor'da kimden aldınız siz CE'yi sorunsuz bi sekilde =) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 satıcı global-ebay di yanlış hatırlamıyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Dün sorduğumda elinde kalmadığını, hemen yollayamayacağını söylemişti bana. Ben de başkasından aldım da dediğim sorunu yaşadım. Gerçi sağolsun çözmeye çalıştı da RIFT izin vermedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurson Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 hangi serverdasınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 banada günlük 10 adet satabiliyorum demişti. @xaty Rift izin vermedi demişsin de, yeni account açıp CE keyi girmeyi deneyebilirdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 ugurson said: hangi serverdasınız? Sagaspire'da başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Herif 35 TL gibi bir rakama nasıl CE satıyor, merak ediyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 icphedia said: banada günlük 10 adet satabiliyorum demişti. @xaty Rift izin vermedi demişsin de, yeni account açıp CE keyi girmeyi deneyebilirdin. Abi 15'lik saçma bi mage yapmıştım Trial'de, sonra ondan vazgeçip Rogue'a döndüm. SE girince 19'a getirdim onu. Şimdi 3. kez aynı hikayeyi yaşamak istemiyorum 0'dan başlayıp.. Yoksa öyle bir imkan var tabi. Binekler de çok tipsiz bence :P Güzel olsa değer der kasardım belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Gangren said: Herif 35 TL gibi bir rakama nasıl CE satıyor, merak ediyorum :p yurtdışında çok yüksek miktarlarda alım yapan yerler var falan dedi bana. 500k gibi.. Talep olur diye stoklamıştır birileri, bekledikleri gibi gitmeyince de uzuca satıyorlardır. sonuç olarak ucuza alıyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Walmart'ın eline çok uygun bir şekilde yüklü miktarda geçti diye biliyorum. Ama onlar US versiyondur. EU da bir yerlerde dağılmıştır.. Ama ebay'e falan baktım, oralarda bile bu kadar uygun satan yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Vay arkadaş. Dün gece alacaktım 35.90 TL sına CE, üşendim yarın hallederim dedim. Bu gün 49.90 TL sı olmuş iyi mi. Hayır parasından değil de, parasından evet. bizim hükümet yapmıyor bu kadar ani ve büyük zam. tsunami etkisi yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Elimde şu an fazla CE key'i var, satın almak isteyen varsa özelden ulaşabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 ben de almak icin girdim gg'ye simdi, 50tl'yi gorunce vazgectim simdilik, tekrar iner belki =), zaten bu ally olayı yine uzamıs galiba, 11'ine kadar diyor sitede... xaty sen kaca satıyosun abi =) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Trial bitti. Yarın akşama oyunu alayım bari. 14 TL için naz yapamıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Bu haftasonu da var "Allies of the Ascended" beleş weekend kısaca. Key var elimde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 bendede var code isteyen olurmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Gangren said: Bu haftasonu da var "Allies of the Ascended" beleş weekend kısaca. Nasıl yani. Devam ediyor mu trial ? said: You are not authorized to play this game. (Error #2002) Hatası alıyorum diyecektim ki, Trion' dan key gelmiş. Yeni bir Ally code ile yine aktifleştirdim trial hesabı. eh, neyse zaten kısmetse akşama keyimi almış olurum. P.s: Bu arada sizlerin elindeki fazla keylere talip olamıyorum. Çünkü konumum nedeniyle sadece k. kartı ile alışveriş yapabilmekteyim. Bu yeni gelen code'la, 10am PDT April 8, 2011 through 10am PDT April 11, 2011. Yarın 10:00' dan itibaren oynanabiliyormuş. Bu arada 1 ally code'un, 5 kişi tarafından kullanılabildiğini duymuştum, eğer öyleyse isteyen 4 kişiye daha key gönderebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desislaf Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 şu siteden de alabilirsiniz trial key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 bana da geldi code, isteyen varsa pm atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creed Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 aynen keyim var atarim isteyene.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 isteyene accimi satarım cd parasına.LvL 41 warrior var 10p falan para var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar