Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rift'i denemek isteyen?

Khiran

Öne çıkan mesajlar

xaty said:

Xenocide said:

tahminim, satın alırsan o xpler bi anda gelicektir sana. depolanıyorlardır.

rift'i deneme olarak oynadım da, fena değil ama ilerde sıkar mı sıkmaz mı bilemedim. bi de gün içinde çok vakit ayırcak durumum yok, akşamları iş dönüşü yemekten sonra kafa dağıtmak için 2-3 saat falan, bi de hafta sonları biraz daha uzun oynayabilirim.
öncelikle senin fikrini sorayım; önerir misin para verip oynamayı bu durumdaki birisine?

2.'si lvl 15 yaptığım karakter marksman-ranger-nightblade. nasıl bir 3'lü olmuş? biraz saçmalamış olabilirim de araştırdıklarımdan çıkarabildiğim kadarıyla biraz da istediğim özelliklerde bir şey yaratmaya çalıştım. ama skill'leri biraz dengesiz dağıttım sanırım, onları resetleyebiliyorum galiba parayla, oyunu biraz daha öğrenince resetlemeyi düşünüyorum.

3.'sü (aslında 1.'yle bağlantılı) oyunu farklı yerlerde farklı fiyatlara satıyorlar. en uygunu hangisi olur? şu an için en ucuz amazonda 26.85$'a buldum, 2 ay da bedava veriyor. daha uygun bulabilir miyim sence? bir de başlangıçta oyunu almak şart de mi? sadece aylık ücret vererek başlanmıyor yani?

edit: öm atcaktım aslında da buraya yazmışım yanlışlıkla, herkese açık olsun o zaman sorularım..

edit2: yukarıda verdiğim fiyat sanırım sadece 2 aylık ücret paketi gibi bir şey, ayrıca oyunu almak gerekiyor galiba

şimdi ilk olarak herkese dediğimi sana da söyleyeyim. Oyundan ne beklediğine göre değişir. Yani bi WoW'dan falan bi sürü farklı contenti olan bir oyun bekliyorsan sıkabilir ama diyorsan ki öyle bir beklentim yok, ben şu anda level 50'yim ve hergün yeni bir şey keşfediyoruz, keşfettikçe contentin genişliğini anlıyoruz. Ben şahsen daha hiç sıkılmadım, hatta 50 olduktan sonra daha da bi keyif almaya başladım diyebilirim. Ama bu kişiden kişiye değişir onu da eklemek lazım.

Senin durumuna göre değerlendirdiğimde de bişey değişmiyor. Oyunun seni hardcore oynamaya zorlayan bir yanı yok. Gayet casual takılabilirsin. Ben de son 1 aydır bi iş dolayısıyla casual takılmak durumunda kaldım, fakat öyle daha bile zevk alabilirsin sonuçta sürekli oynayamıyorsun, oynamak istiyorsun felan.

2. soruna yanıt veremicem çünkü mage classı dışında pek bilgim yok. sadece para karşılığı soul reset atabilirsin rahatlıkla, bunu söyleyebilirim.

Son soruna gelince, oyun + 2 ay bedava 26 dolar çok komik bir fiyat. Onda ya bi ibişlik vardır, ya da dediğin gibi sadece 2 aylık subscription parasıdır. ben ilk ay bedava 50 dolar verdim oyuna steamden alıp. Oyuna başlamak için de oyunu alman gerekiyor önce dediğin gibi. sadece subscription ödeyerek giremezsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben deneme sürecinde epey beğendim oyunu. sanırım bu ay wow u kapatıp rift alacağım. hem yeni bir dünya, yeni bir heves. casual şekilde uzun süre götürür beni diye umuyorum.

Zaten wow daki arkadaşların bir kısmı da rifte geçmiş. tanıdıkta var, daha ne isteyeyim.

Bu arada yeri değil belki ama sormadan edemeyeceğim. Bu airfact ve book olayı nedir ? 5 tane book oldu da sadece açıp okuyor muyuz bunları ?
Sosyal ağlarda paylaş

teşekkürler.

güzelmiş ya, ben çok sardım kitap işine. her deliğe girip kitap falan arıyorum. gerçekte de böyleyimdir. kitap oyunda da olsa candır. (:P)

bir de şu airfactler küçük olmasa iyi olacakmış ya, şimdiye kadar kaç tane kaçırdım gözden hiç bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

icphedia said:

%60 hızında bineğin oluyor işte. 24 slot ta bir çanta var. Bir de companion vardı sanırım ama açıp bakmadım nasıl birşey.

ki zaten normalini bile daha ucuza zor bulursun. 35TL ya CE. 1 ay da oynama süresi var içinde.

hmm ok senin aldıgın adamı buldum ondan bir alayım bakalım
Sosyal ağlarda paylaş

Gittigidiyor'dan 34'e aldım. CE diye aldım ama SE çıktı. Aldığım adama söyleyince yeni bir key yolladı. Ama onu da giremiyorum. Ne yapmam gerekir?

Yeni bir hesap açıp oradan mı girmem gerekecek mutlaka? Böyle yaparsam önceki karakterim olmayacak. CE hesaplara özel itemlar hiç kullanılmadan başka karaktere yollanıyor mu?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...