SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 www.couchsurfing.org u bilenler vardır kesin burda. Bu yaz 2 arkadaş (2 erkek) interraila gidiyoruz ve bu couchsurfing çok mantıklı geldi, hem bedava konaklama anlamında, hemde şehirlerin yerlileriyle tanışıp gezip hani şehri başka bi boyuttan tanıma anlamında. Daha önce bunu yapanlar var mıdır? Şimdi daha yeni üye olduğum için referans falan yok tabi, millet de referanssız biraz zor yanaşıyomuş anladığım kadarıyla host olmaya, onu nasıl halledicez? Bide aktarabileceğiniz tecrübeler olursa hem couchsurfing için hem interrail için çok mutlu olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 hiç kimse yapmamış mı ya paticikten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Ben gitmedim ama İspanya'dan gelme bir kızı üç gün ağırlayıp gezdirdim sonra da Konya'ya uğurladım. Avrasya Maratonuna bile katılmıştık. Ama bize sokaktan bulup getiren arkadaş yoluyla gelmişti, Couchsurfing ile gittiği adam tacizci çıkmış, eviden kaçmış onun. Sözün özü, yapmayın. Nasıl da umut verip yıktım sonra da hepsini B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 ispanyalı üç kızdan sonrasını kimse okumamıştır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Couchsurfing'cilerin akibeti boyle oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 niye yapmasınlar bi türk evine gelene kaymaya çalıştı diye bütün couchsurfinge çöpe attın. avrupada heriflere kimsenin kaymaya çalışcağını sanmıyorum ben. ama senin de dediğin gibi referansız biraz zor.onun için önceden en azından biri iki ağırlayıp güzel referans almanız gerekiyor. zamanınız var işte yaza kadar güzelce ağırlayın adam seçmeden 2-3 kişi referansınız olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 posterdeki yuz creeper'e benziyor SSSsssSs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Şuan ailemle kalıyorum bu nedenle ağırlamam imkansız. Zaten referanssızken ağırlamak bile zor eheh. Seneye eve çıkıyorum arkadaşımla ancak o zaman hostluk yapmaya başlayabilirim, yapıcam zaten bu yaz iyi referanslar toplayabilirsem. Çok mantıklı bi olaya benziyo çünkü hani kültür alış verişi falan fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 GERGE said: Ben gitmedim ama İspanya'dan gelme bir kızı üç gün ağırlayıp gezdirdim sonra da Konya'ya uğurladım. Avrasya Maratonuna bile katılmıştık. Ama bize sokaktan bulup getiren arkadaş yoluyla gelmişti, Couchsurfing ile gittiği adam tacizci çıkmış, eviden kaçmış onun. Sözün özü, yapmayın. Nasıl da umut verip yıktım sonra da hepsini B)- Abi türklerden başka ne bekliyosunki zaten öyle olmasa şaşırırdım. Ama avrupada insanların bizi taciz etmeye çalışıcağını sanmıyorum fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 bi yandan kultur alis-verisi bi yandan bobrek alis-verisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 ekşide 1 tane olumsuz yorum yok, aslında bi tane var fdsfsd o yüzden benimde aklıam yattı, yapanlardan %99u memnun kalmış. yoksa benimde kaygılarım vardı en başta böbrek falan gibi ama kalmadı artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 prepaid sim'ler hakkında bilgisi olan var mı.. bi arkadaş italya için mesela codice fiscale gerekiyor. önceden çıkartmamışsan az uğraştırıyor falan demişti galiba. sonuçta tr hattı ile ananız ağlar. fatura tavan yapar, 3g'de yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Böbrek möbrek yalan, onda sıkıntı yok. En kötü adam gay çıkar, o biraz gergin oluyo. Brute force yap, sırayla herkese yaz, öyle 2 kişi yazıp kenara çekilmek yok. İlla ki dönüş yapan olur. Facebook profilini falan da var, resmini ver, vesaire. Ref olmasa bile olabilir yani. Ben de yapmadım gerçi öyle konuşuyorum da, yapmak durumunda kalıcaktım ki bugün yurt buldum kalıcak sdfkjsdf. Prepaid için almanya'da hiç bi şeye gerek yok, kimlik falan isterlerse de başka bi yere gidin, illa ki boşa veren çıkıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 fenris said: ispanyalı üç kızdan sonrasını kimse okumamıştır :P sasdzxc adam onu bile doğru okuyamamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 GERGE said: İspanya'dan gelme bir kızı üç gün ağırlayıp gezdirdim fenris said: ispanyalı üç kızdan sonrasını kimse okumamıştır :P oraya kadar bile okumamissin anlasilan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Archangel_ said: fenris said: ispanyalı üç kızdan sonrasını kimse okumamıştır :P sasdzxc adam onu bile doğru okuyamamış off ya pwned oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 bi zagrebte bi de pragda couchta kaldım yakın zamanda. ikisi de süper tecrübelerdi. hostunuzu adam gibi seçin, öyle her önüne gelene yazıp sora amaan cs kötüymüş be ya demeyin. ben max 10 kişiye yazarım bi yer için, genelde 1-2 kabul gelir sabırlı olmak lazım. profilinde aksini yazmamışsa adam, 4-5 gün önceden mesaj atın gitmeden. daha önce daha sonra atmayın 4 gün öncesi iyidir. iyi bi profil oluşturun 20-25 foto koyun bi iki arkadaşınız varsa csci referans bıraksın arkadaş listenizde 8-10 kişi olsun. sonrası şans işi, çok uzun sıkıcı requestler yollamayın. maalesef bizim türkler bu siteyi sex dating sitesi olarak görüyor, onlara buradan en samimi küfürlerimi yolluyorum. city ambassador olucam mala vurucam diye gezinen bi ton denyo türk var ortada, gerçi yabancılarda da bi kısım böyle dikkat etmekte yarar var. referansları, adamların dahil oldukları grupları inceleyin gay falan çıkmasın kalcağınız adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 doruk, posta kutun dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Lann yoksa yeni bir hatun düşürme sitesi mi keşfediyorum ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 boşalttım kutuyu. bi de siteyi dating sitesi olarak kullananlara karşı bi tavır takınmak lazım. şakası bi yana, hem bu elemanlar bişi elde edemiceği gibi, türkler olarak bu platformda da direkt önyargılarla karşılaşıcaz bu tipler yüzünden. güzelim olanaklardan yararlanamıcaz, hassas olmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mum_Chamber said: GERGE said: İspanya'dan gelme bir kızı üç gün ağırlayıp gezdirdim fenris said: ispanyalı üç kızdan sonrasını kimse okumamıştır :P oraya kadar bile okumamissin anlasilanHAHAHAHAHAHA of ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 DoruK said: referansları, adamların dahil oldukları grupları inceleyin gay falan çıkmasın kalcağınız adam. neden erkek illa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 illa erkek diye bişi yok, adamsa gay çıkmasın diyorum. çıksa da genelde problem olmuyor ama sen geriliyorsun adamın her hareketine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar