vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Nebliyim ya, ot mot mu iciolarmiymis, ses yüzünden mi sikayet gelmis annamadim. ormanlik bi yerdeydi bi de fdshfh önümde CÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖZAAAAAAAAAAAAAAAAA KÜLLAAAA HAKAAAAAAAAAAAAAAAAN ÖLÜYOM ABI YANIYOOM YANIYOMMM diye bagiran 30 yas üstü alamancilar vardi, cok korkunctu =( zaten cok az kisi vardi kardesim zorladi valla.... yoksa ben gitmezdim dfsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 daha erwachsen olmadan alkohol içerlerse ööle olur tabeğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=YAQpDLid1_M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 amcam almanya'dan oyuncak polis arabası getirmişti bana da yavs, polizei yazan koyu yeşil-beyaz bişidi sanırsam. hey gidi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 barbu said: eminim al butthurtünü, git burdan barlas! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 ünlem koyunca tırstım biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 4 kere izledim yine anlamadım allah kahretsin böyle dili. doktora gidiyorlarmış karısıyla, a kare artı b kare eşittir ce kare dedi, sonrası koptu. ne mevzuu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 komik deil anlamasan da olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Polisle alakası ne karının sürekli akare artı bekare eşittir cekare demesinin nolur biri açıklasın uyuyamam gece 6.30 da kalkıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 polislerle testis gecmis iste. adam beyin operasyonu geciriomus iste soora iki tane yumsaltilmis ekmek koymuslar beyninin yerine, bidi bidi sooora bu sefer uyanip a²+b²=c² dememis, '' FÜHRERSCHEIN UND FAHRSCHEIN BITTE'' yani, polislere denyo demek istio fsd iyi cesaret. hakkaten cogu mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 bi keresinde sokak tabelası çalmıştık. -15 derece sabahın 3ünde yolda 30 dakka tuttular bizi kimlik bilgisi alcaz diye. 6 tane robocob 2 kişiyiz etrafımızı sarmışlardı. sanki kaçıcaz şlaksd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 meh. bu arada elime aldım galiba bugün almanya maceramı. vizeyi uzatma randevusu için gittim yabancılar şubesine, karı dedi ki öğrenci belgesi getir 2. dönem için. e ben öğrenci değilim şu anda, isteğe bağlı staj yapıyorum dedim. o zaman muhtemelen vizeyi alamayacaksın dedi zira öğrenci olarak oturma izni veremiyoruz öğrenci değilsin, çalışma izni veremiyoruz isteğe bağlı staj çalışmadan sayılmıyor dedi. vizem 30.06'da bitecek. ve asıl bomba kısmı KARININ VİZE RANDEVUSU İÇİN VERDİĞİ TARİH 30.06 SAAT 16:30!1 randevudan red çıkarsa 8 saat içinde ülkeyi terk etmem gerekecek ki o arada uçak bulabilir miyim bilmiyorum. eğer ertesi güne sarkarsa bu sefer "kaçak" pozisyonuna bi kere düştüm diye ilerideki schengen giriş çıkışlarında sıkıntı olacak. meh kere meh. iki çözüm yolu buldum kendimce: reddedileceğimi bile bile, sırf vize almak için tu münchen'ın energiemanagement bölümüne başvuru yapıp bu stajı vorpraktikum olarak göstermek (bu olmaz galiba zira vp. 8 hafta sürüyor, benim bu 16 hafta falan) ikinci çözüm bosch'un beni işe alması. lise mezunu adamı ne statüyle alırlar bilmiyorum tabii. üçüncü çözüm okula başvurucam vizesi, onda da çalışma yok. öyle işte gençler. son ayıma girdim galiba. çok sinirliyim. hayır öyle bi şerefsizlik ki, randevuyu da son gün mesai saati bitişinden yarım saat önceye verdi ki aksilik olsun, ne bok yiyicem bilmiyorum hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 gecmis ossun roket. is yerinden orda calistigina dair belge versen yetmiyo olmasi cok sacmaymis. ama iste alaman bürokrasisi böyle isliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 eet bulucaz artık bi çözüm. neyse konu dağılmasın, 30'una kadar sıkıntı yok ona göre yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 oyle 8 saat sonra terk die bisi yok. Randevun varsa sana fiktionbescheinigung die bisi verir red durumunda. O bitene kadar takilabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Heh bunu soruyordum ben de, en kötü ihtimal bir tam gün gerek ki bütün işlemleri bitireyim. Teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 vermmeze yaz bir kere googledan arat adida , fiktionsbescheinigung die. iste falan ama her turlu verir o gun randevun oldugu icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Pazar günü Stuttgart Hauptbahnhof'ta buluşuyoruz. Dev kadro: Roket Adam Mulgear Gelen gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 böle buluşma mı olur lan ahahah. 1 stuttgart bana çooooooooooog uzak 2 pazara bilet bilem bulunmaz bulursam da deli gibi pahalı olur. mitfahr yaparım anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 ha bi de vize konusunda şöyle bir şey diyebilirim. benim hiç ihtiyacım olmadı da ben almanca kursuna yazılırken vize için davetiye ister misiniz falan demişlerdi. ve bi sürü fellah arap o davetiyeyle aylarca almanya vizesi aldılar. git bi kursa yazıl paran varsa vize cepte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Roketcim gecmis olsun öncelikle. Ama sen de isini biraz sansa birakmissin gibi geldi bana. Keske daha adam akilli hareket etseydin. Ben mesela 3 senedir bir firmaya bagli olarak 400€ basis calisiyorum. Basvurdum oturum aldim. Ögrenci vizemi de iptal ettiler. Artik isci sifatiyla bulunuyorum okusam da okumasam da. edit: dil kursuna vize vermezler. Anca üniversite kabulün olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 roketle cok takilmayin, suc ortakligindan alirlar iceri, or atarlar disari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Teşekkür ederim. Bosch'takilerle konuştum, IK'yı ara, onlar hallederler dedi yönetici. Muhtemelen bu fiktionsbescheinigung denilen almanya'ya özgü saçma vizeden alacağım gibi. Cystein, çok ani oldu abi, de, geçen gün nil stuttgart'a gelirim deyince "olsun bende para çok, atlar gelirim" dememiş miydin ahahhahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mahidevran said: Roketcim gecmis olsun öncelikle. Ama sen de isini biraz sansa birakmissin gibi geldi bana. Keske daha adam akilli hareket etseydin. Ben mesela 3 senedir bir firmaya bagli olarak 400€ basis calisiyorum. Basvurdum oturum aldim. Ögrenci vizemi de iptal ettiler. Artik isci sifatiyla bulunuyorum okusam da okumasam da. edit: dil kursuna vize vermezler. Anca üniversite kabulün olucak. Bu nasil oluyor ?? Turkiyeden ogrenci olarak almanyaya geliyorsun, bir yerde part time calisirken mi isci vizesine dondurduler seni ? Cok imkansiz bisi , nasil yaptigini merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar