mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 bissürü almancı var ben dahil bildigim 4 kişi yakın şehirlerde oturuyo niL mayıstan önce olmaz gibi filan dedi de bakalım nabız yoklıyalım ne biliyim ortak yakın yer olarak karlsruhe filan var gibi duruyo daha iyi bilen vardır elbette işte bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Troll gelmesin can yakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 yalan olur. ortak yer olarak stuttgart - münih iyi ayrica. karlsruhede napilcak '.' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 mulgear mannheim vanille ulm sağdaki 2 sıfır'ı sil, 11 ile 29'u topla sonuç stuttgart. schlossgarten çimlerinde buluşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 hadi stuttgart bi derece de münih 3 küsur saat yol burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 e bana da karlsruhe 3 saat =P sirf bu yüzden yalan olur iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Münih'e de gelirim, Münih iyidir, ama oralı kimse yok. Ayrıca 3 saat ne lan ufacık yol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 ya karlsruheyi öylesine dedim ayrıca gidip çiçek bayır gezmiyicez sonuçta alakasız minik bi şehir bile olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 münihte de birileri vardı pati gültünde adını unuttum şimdi münihte tanıdıgım çok insan var ayrıca dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Bi iki hafta sonu sonra ayarlayalım. Ciddiyim ben he. Henüz ev bulamadım ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 ben mayistan önce gelemem ya, siz bulusun madem. sonra mayista da yapalim ama bisiler sdf. ayrica münih akar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 gelirim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 şaka lan ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 kalsruhe bana 0 dakka karlsruhede hiçbişi yok o ayrı.. tırt şehir, isterseniz ama bir anayasa mahkemeleri turu düzenleriz ... daha iyi fikir geldi aklıma, metin2 tesislerini gezdirebilirim size :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Düsseldorf-Köln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 kreuzberge gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Mahidevran oralar uzak bize ya, paticik baden-wüttenberg'de toplanmış hep. Karlsruhe'de bişi yoksa stuttgart'a gelsin işte herkes sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Hayat NRW'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Mayis ortasi ben de munihte olabilirim.bulusma olursa belki gelirim ama olmaz bence yalan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 İçinde benim olduğum bi zirvenin daha yalan olduğu görülmemiştir. Zorlaya zorlaya getirtirim insanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 borussia dormunt da bulusun bence dede var orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lokkum Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 toplanip euro-D mi izliceksiniz ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 yalan olmus bir alamanya topigini daha proudly paylasmaktan büyük bir haz duyuyorum. acilmisti, dokkiz sayfa konusulmustu. hatta fikir de baya iyiydi. yalansiniz siz komple olum! en fazla 3-4 kisi cikar bulusmak icin, demis bulunayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 her topigin girisinde de benim ismim geciyor yalniz, ondan gg olmus olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 da işte ordakinde roket ve ben yokuz o yüzden öyle olmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar