liseli Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Hanginiz 11 12 13 14 15 yasında metalika menowır motorhet vs vs dinleyip onun tişörtünü giyip ergenligin en buyuk sorunlarından biri olan asiligi benimsemedi? Bende benimsedim herkes gibi ama erken bıraktım.Bakıyorum 14 15 yasında bebeler Hemen metal müzik dinlemeye baslıyor.yok böyle ergen bi tarz.Gider hardcore gibi mis bi tarza ergen derler ama bilmiorlarki asıl ergen müzigi metaldir.Direk bebe ordusu iron maiden tişörtü ile falan gezer böyle tam ergen styla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 ölü taklidi yapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 liseli said: Hanginiz 11 12 13 14 15 yasında metalika menowır motorhet vs vs dinleyip onun tişörtünü giyip ergenligin en buyuk sorunlarından biri olan asiligi benimsemedi? Bende benimsedim herkes gibi ama erken bıraktım.Bakıyorum 14 15 yasında bebeler Hemen metal müzik dinlemeye baslıyor.yok böyle ergen bi tarz.Gider hardcore gibi mis bi tarza ergen derler ama bilmiorlarki asıl ergen müzigi metaldir.Direk bebe ordusu iron maiden tişörtü ile falan gezer böyle tam ergen styla. ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Ohh tişörtünü giydiğim grubu yazmamış, korkmuştum. (Slayer) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 kanka merak etme üniye geçince hepimiz elektronikçi olucaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Dartanian said: Ohh tişörtünü giydiğim grubu yazmamış, korkmuştum. (Slayer) SLAAAAAYEEEEEEERRRRRRRRRR metalle beni tanistiran gruptu az dinlemedim zamaninda, ara ara acar dinler calarim. su anda da ustumde iced earth t-shirti var, zamaninda disarda giyerken bunlari simdi evde pijamalik olarak giyiyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Ahahah aynen öyle. Bence dışarda giymemeli ya grup tişörtü falan cidden çok çocukça duruyor. Konserine gidersin giyersin o farkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 bu adamlari hic bilmeyipte konserlerine gidememeye uzulmemek negzel bisi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 simdi lemmy geliyomu gelmiyo mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 gelmiyor iptal olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 bi dk ya, maiden gelmiyo mu şimdi? dün konuştuk daha arkadaşla geliyo diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 adam lemmy diyo usta bruce demiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 ilk post için dedim ya, maiden da yok zaten demiş de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 motörhead geliyor, biletler satışta http://www.facebook.com/rockncoke http://web03.biletix.com/etkinlik-grup/11449158/TURKIYE/tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 @from maiden de geliyor sonisphere 2011 e gelicek o mastodan in flames slip alice cooper maiden tek günlük fest fakat küçükciftlik denilen rezil yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 elimde 5 cumartesi 5 pazar bileti olacak muhtemelen, geçen senelerde pati'den gelmek istyenlere elimde kalırsa veriyordum beleşe. bu yılda olursa vereyim isteyenlere. sonisphere üzerine motörhead kombosu iyi oldu yalnız ohş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 peki nasıl dağıtıcaksın çünkü gelmek isteyen baya çıkar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Adamların sitesinde yok öle bişi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 yeter be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 beleş bilet varsa bende varım:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 yani, taksim-kadıköy tarzı bir yerde buluşup verebiliyorum. garanti değil, çünkü arkadaşlarıma veriyorum genelde ilk olarak. hani insanlar ona güvenip bilet alacakken almasa ayıp etmiş olurum diye kesin bir şey söylemiyorum. ama hani gidemeyecek gibisinizdir, ancak ucuza bilet bulursanız gitme durumunuz vardır, bende de kalmışsa veririm ö.m atarsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar