Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zekeriya Öz terfi ( ipi çekildi ) ettirildi...

Suark

Öne çıkan mesajlar

Absolut said:

Delil olmadan kimin şüpheli olduğunu nasıl bilebilirsin ki?

şüphe için delil gerekmiyor.

mesela ben diyorum ki absolutun hükümeti yıkma ve terörist olma şüphesi var, seni alıyorlar hemen ne olur ne olmaz diye.
sonradanacaba gerçekten teröristmisin diye delil topluyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Loxias said:

nedim şener de mal zaten 3 yıldır süren dava da tutuklanabileceğini bildiği halde kaçmayıp, word dosyalarıyla chat yapmaya devam etti

bunlar işte davayı sulandıran şeyler. Davayı açan tarafın salaklıkları. Çok komik şeyler, hele bu kitap toplatma olayını hala anlayamadım.
Gerizekalılar, neydi ki amaç? kitabın daha fazla okunmasını sağlamak mı yoksa cemaate zarar vermek mi?
Zaten bu şeyler artık o "ergenekon" neyse işte o şeyin lehine gelişen olaylar.

Bu davada, siyah ya da beyaz yok.
Gri var, ve bu davadan bişi çıkmazsa zekeriya özden tutta bir sürü insanın kafaları uçaçak.

Önceleri ben de sindirme operasyonu gibi düşünüyordum, ama şimdiye kadar gelişmiş şeyleri görünce ( lol olmayanlar tabi ki ) bunun daha çok cumhuriyet tarihinde olmuş bir sürü olayı aydınlatan, sonu ittihat ve terakkiye dayanabilecek, içine adnan menderesin neden zamanında tarıma yatırım yaptığından, kenan evrenin zamanında niye yunanistana yaklaştığına, pkknın neden yaratıldıgından ugur mumcunun olumune kadar zibil gibi şey çıkacak ortaya.
O yüzden kelle koltukta adamlar,12 haziranda 2007 de başlamadı bu dava. Yüksek ihtimalle öncesinde hazırlık yapıldı, bir yerlere erişildi.

İşte işin boktan tarafı sadece ihtimaller üzerinden konuşabiliyoruz. Bölye spekülatif bir ortam yarattılar ve dava uzadıkça bu davayı açan tarafın aleyhine işliyor. Bir an önce sonuçlansada açığa çıksa şu.
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

Loxias said:

nedim şener de mal zaten 3 yıldır süren dava da tutuklanabileceğini bildiği halde kaçmayıp, word dosyalarıyla chat yapmaya devam etti

bunlar işte davayı sulandıran şeyler. Davayı açan tarafın salaklıkları. Çok komik şeyler, hele bu kitap toplatma olayını hala anlayamadım.
Gerizekalılar, neydi ki amaç? kitabın daha fazla okunmasını sağlamak mı yoksa cemaate zarar vermek mi?
Zaten bu şeyler artık o "ergenekon" neyse işte o şeyin lehine gelişen olaylar.

Bu davada, siyah ya da beyaz yok.
Gri var, ve bu davadan bişi çıkmazsa zekeriya özden tutta bir sürü insanın kafaları uçaçak.

Önceleri ben de sindirme operasyonu gibi düşünüyordum, ama şimdiye kadar gelişmiş şeyleri görünce ( lol olmayanlar tabi ki ) bunun daha çok cumhuriyet tarihinde olmuş bir sürü olayı aydınlatan, sonu ittihat ve terakkiye dayanabilecek, içine adnan menderesin neden zamanında tarıma yatırım yaptığından, kenan evrenin zamanında niye yunanistana yaklaştığına, pkknın neden yaratıldıgından ugur mumcunun olumune kadar zibil gibi şey çıkacak ortaya.
O yüzden kelle koltukta adamlar,12 haziranda 2007 de başlamadı bu dava. Yüksek ihtimalle öncesinde hazırlık yapıldı, bir yerlere erişildi.

İşte işin boktan tarafı sadece ihtimaller üzerinden konuşabiliyoruz. Bölye spekülatif bir ortam yarattılar ve dava uzadıkça bu davayı açan tarafın aleyhine işliyor. Bir an önce sonuçlansada açığa çıksa şu.

nedim şener'in sorguda neler sorulduğunu okuduk. adamın 1-2 hafta önceden benim için geliyorlar diye bas bas bağırdı ekranlardan.

şimdi bu adam bunu biliyor da hala kaçmıyorsa yurt dışına, bu adamın hangi nedenle tutuklama kararı veriyorsun ki yada tutuklanmasını talep ediyorsun?

delilleri karartmak mı? adam 2-3 yıldır serbest zaten, delil olsa zaten adam yakıp yıkmıştı tüm delilleri.

bide gizli deliller diyip adamın savunma hakkını da elinden alıyorsun var mı böyle bir hukuk?

sen suçlusun.
-neden suçluyum?
ergenekon terör örgütüne üye olmaktan
-nedir delilleriniz?
gizli söylemeyiz.

böyle bir davadan bahsediyorsun? neyi kim sulandırmış =)
Sosyal ağlarda paylaş

ole ergenekon diey orgut morgut yok, fantezi bilim kurgu kismi o

ha pis adamlar var, bunlarin bi networku var, bu networke bilerek veya bilmiyerek dahil olmus adamlar var, bole kocaman bi ag yumagi var ortada

savcini yaptigi, dur sunu surdan ekliyim, su suraya uyuyor, buda kesin onalrindir diye kendi kafasinda yarattigi ihtimaller ustunden alakasiz olayalri birbirine baglamak, e normaldir bi noktadan sonra boyle calisirsan ipin ucu kacar ayaklarina dolasir baaaam diye betona yapisirsin, komplo teorilerinin sonu boyledir en sonunda bole "son basilmamsi kitap tutuklamasi ergenekonun isi" gibi abuk iddealarin atildigi bir noktaya geldik, spiral dahada buyurse tarihten defalarca gordugumzu gibi once kendini sonra hukuemti filanda yutucak

zaten ayrgilananlar evi yurdu belli, unlu insanlar koayrsin yurt disina cikis yasagini, veya ev hapsi verirsin takarsin bilegine elektronik kelepceyi olur biter, ama savci kendi fantezileri icnde boguldugundan zaten ordu karargahina donmus silivriye bole ergenekon diye bi orgutun amerikan filmlerindeki gibi tepeden helikopterle inip adam kaciricagini filan saniyor,

hucre hapsine filan ise deginmiyorum hani nuri ergin gibi ne oldugu belli, cezasi kesinlesmis adamlarin kogusta kus sutu haric hersey varken, apoya ozel cezaevi acilmis, tatil koyunu aratmiycak imkanlar sunulmusken gidip daha suclumu sucsuzmu onu gectim sucunun ne oldugunu bilmeyen mustafa balbaya hucre hapsi verirsen alay konusu olursun
Sosyal ağlarda paylaş

Ahah en bombası bu:

said:
Ergenekon tutuklusu Erkut Ersoy`a ait belgeler arasında bulunan ve Ümit Sayın ile Adnan Akfırat arasında geçen MSN konuşmalarını içeren belgede doğu Perinçek`in mason olduğundan bahsediyor.

MSN konuşmaları

ADNAN SAYS( ADNAN AKFIRAT): İç gruba girmek için ne gerekiyor.

XYZ( ÜMİT SAYIN): Ananı babanı bile gözden çıkaracak kadar davamıza sahip olduğunda iç gruba girebiliyorsun. Çekirdek grup çok gizlidir. Doğu bey`de çekirdekte.

Akfırat, Sayın`ın sözleri karşısında şaşkınlığını gizleyemiyor.

ADNAN SAYS( ADNAN AKFIRAT): Bana bile bugüne kadar belli etmedi.

XYZ( ÜMİT SAYIN): belli etmeyecek tabi. sen katılınca sen de belli etmeyeceksin.

ADNAN SAYS( ADNAN AKFIRAT) : Fark edilirse bir şekilde?

XYZ( ÜMİT SAYIN): Gizleyemeyecek duruma gelirsen benim yaptığımı yaparsın. Locadan bilgi sızdırıyorum dersin.

ADNAN SAYS( ADNAN AKFIRAT): Bu işe ısınmaya başladım.

Mason adayı Akfırat`a 1990 yılında mason locasına kayıt olduğunu anlatan, sürekli olarak gizlilik ve emir komuta zincirinin altını çizen Sayın, Perinçek`in masonluğunun İngiltere üzerinden olduğunu söylüyor.

XYZ SAYS( ÜMİT SAYIN): İngiltere`de mı5 ve mı6 büyük ölçüde masonlardan oluşur. Doğu beyin asıl tanışıklığı da oradan geliyor.

Msn yazışmalarında, mason localarının üyelerini gizlemek için başvurduğu ilginç yöntemler hakkında bilgi veriliyor.

ADNAN SAYS( ADNAN AKFIRAT): Üyeler dernekler masasına bildiriliyor mu?

XYZ SAYS( ÜMİT SAYIN): İçişleri Bakanlığı`na bildirilmeleri lazım. Ama yaşayanlar yerine ölen eski üyelerini bildiriyorlar merak etme:) hem öyle herkesin listesi locada tutulmuyor. Asker mitçi gazeteciler savcılar polis müdürleri büyük işadamları bürokratlar rektörler siyasetçiler falan.

Ananı babanı bile gözden çıkaracağın ultra gizli bir örgüt diye tanımlıyor. Ama MSNden iletişim sağlıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

abi kayip trilyondan erbakana verdiler?

yasamada yurutmede yargida adamlarin elinde, limitli olsa KHK da ciakrdilar, 15 dakikada duzeltiler yasayi

maksat niyet
muhalifi susturmak, sindirmek icin yapilmadigini, sucu olan varsa ayrgilanmasi icin yapiliyor bu kisisel garezimiz yok diyorlarsa hodri meydan cikarsin yasayi samimiyetini gostersin, hemde senin benim vegrimle beslenmiycek o admalar hapisanede

kacma suphesi var diyorlar itiraz olarak iste, o yuzden tutuksuz yargilamiyoruz bizde biliyoruz tutuklu bu kadar tutmanin yanlis oldugunu diyorlar, duzeltsinler

askere sivil ayrgiyi acan geceyarisi duzenlemesi gibi sipsak cikariversinler, sonra istedigi adami yargilasin kimse itiraz etmez
Sosyal ağlarda paylaş

Demirel, Çiller sülalesi, Mehmet Ağar, Bucak aşireti.

Bunların peşine düşmeden derin devleti ortaya çıkarıyoruz demiyorlar mı çileden çıkıyorum yemin ederim. Hele Mehmet Ağar açık açık "bir tuğla çekersem duvar yıkılır" demiş adam milletin gözünün içine baka baka.

Ortada derin devleti yok etmek için yapılan bir operasyon yok. Tam tersine derin devletin el değiştirme operasyonu var. Bu sırada kendilerine ayak bağı olan, güvenmedikleri ve karşılarında dikilen derin devlet mensuplarını eliyorlar bu şekilde. Bunun yanında yazarlar, akademisyenler, hukukçularda ekleniyor muhalif kesim olduğu için bir kısmı.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ben bugün vali ataması yapamıyorum. Seni engelliyor. Atadığım valiyi geri iade ediyor aynı anda. 23 kere bir müdürü geri iade ediyor. Ben bir yürütme ve hükümet olarak, istediğim müdürü istediğim yere atayamazsam, istediğim valiyi istediğim yere atayamazsam, bu ülkede ben nasıl icrai faaliyet yapacağım? Halkın karşısına o mu geliyor, ben mi geliyorum?.. Yarın beni siz yargılayacaksınız, vatandaş yargılayacak. İyi yaptın kötü yaptın diye bana diyecek olan kim. Onlar halkın karşısına çıkmıyor ki, ben çıkıyorum halkın karşısına. Hesabı veren ben, ama gelip bana zulmeden de o. Bu böyle yürümez.

Ergenekon sanığının kaleme aldığı belirtilen ´kitap nüshalarının toplatılması' konusunda;
said:
Yürütme olarak yargının işine karışacak değiliz.

said:
AK Parti milletvekilleri Fatih Metin, Veysi Kaynak ve Mehmet Yılmaz Helvacıoğlu’nun hazırladığı yasa teklifine göre, Hâkimler ve Savcılar Kanunu’na “Tazminat davaları” başlıklı yeni bir madde eklenecek. Bu maddeye göre, hâkim ve savcıların bir soruşturma, kovuşturma veya davayla ilgili olarak yaptıkları işlem, yürüttükleri faaliyet veya verdikleri her türlü kararlar nedeniyle ancak devlet aleyhine tazminat davası açılabilecek. Kişisel kusur, haksız fiil veya diğer sorumluluk sebeplerine dayanılarak da olsa hâkim veya savcının şahsına yönelik tazminat davası açılamayacak.

Yargıya giydirmedik laf kalmayan başbakan, konu ergenekona gelince "yargıya karışacak değiliz" diyor. Hakim ve savcılara da kafana göre davran dava edilirsen tazminatını biz ödeyeceğiz diyor.

Sonrada çıkıp bu dava siyasallaşmadı diyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

de tesebbus ederlerse suc, bunlar bildigin en agir iddeada bile kafalaridnan plan yapip sonra cope atmislar, ergen solcularin icip icip sarhos olup DEVRIM YAPCAZ diye gaza gelmeleri gibi

bunun yaninda darbenin yapilmisi var, onu yargiliyan yok
buyukanit muhtira verdi darbe yaparim akilli olun diye, onada dokunan yok, ama telefonda arkadasina sole bi darbe yapsak canim istedi diye saka yapan adam icerde

bide wikiliks cikti gecen, orduyu cok guzel analiz etmisler, detayli okuyun kaynagindan ama ozet olarak durum su

TSK da NATO ve amerikan taraftarlari soguk savas bittikten sonra suratle eridi, kati milliyetci izolasyoncular ile rusya-cin eksenine gecilmesini savunan avrasyaci subaylar guc kazandi diyor, TSK dan ust rutbeli bir subay bulbul gibi otmus amerikalilara (onuda bi iceri alsalar bi zahmetya)

bugun bakiyoruz bu avrasyaci generallerin tamami ile izolasyoncularin bir kismi silivride, referandumdan sonra yas kararlarinin mahkemelik olmasi ile cemaatci subaylarda donuyor, TSK nin kimyasini baya degistirdiler

amerikalilara gidip istihbarat verip bulbul gibi oten kisinin kimligini aramayi gectim orduyu bizden yana yapalim, amerikan cikarlarina hizmet etsinler gene diyen bir belgeyi darbecileri yazdi diye yuceltip duruyor yandas medyada, komedi yasaniyor resmen
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...