Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zekeriya Öz terfi ( ipi çekildi ) ettirildi...

Suark

Öne çıkan mesajlar

Bu gidecek mi ki?
bu giderse bu yürekte adam gelebilecek mi oraya? yalap şalap zavallı bi savcı getirirlerse bok olur güzelim dava.

ergenekon rererö demeden önce
( tamam, dava açan taraf bariz bir şekilde yanlış uygulama yapıyor, hak çiğniyor saçma sapan uygulamalara gidiyor )

bana emekli generallerin 6 ay hapis tutulduktan sonra çıkınca hiç seslerini çıkarmadığını,
ülkenin en üstündeki adamların nasıl olupda içeri rahatça alınıp konuşamadıklarını bi açıklayın pliz.

İki tarafta ak pak değil, ki bu dava öle tırışkadan 3-5 süikast davası değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Zekrşye Öz hakkında bir sürü şey yazıldı çizildi geçmişi ile ilgili sürülmesi vs vs falan. Ama doğrudur ama yanlıştır bilemeyiz de sonuçta adamda süper yetkiler var hiçbirşeyi dert tasa etmeden istediğini yapabiliyor istediği kişiye elinde delil kanıt olmasına gerek kalmadan.
Sosyal ağlarda paylaş

Dirayetle üzerine gitmekte bi sorun yok ki sonuçta hesap soarbilecek kimse yok o yetkilerle. İşallah yerine gelecek kişi bundan önceki veya sonraki tutuklamalar için adam gibi sebebler deliller açıklamalar bulabilir demek lazım. yoksa aklına geleni toplatmak çok da dirayet göstergesi değil.
Sosyal ağlarda paylaş

sıradan-herhangi insanları almıyorlar ki içeri. Ne kadar yetkisi olursa olsun, adamın aklını alırlar.
Muhtemelen deliller var ama açıklayamıyorlar ( ki davanın sorunlu olmasının nedni bu )
Delil olmasının dışında, içeri giripte çıkan insanların konuşmamasına bir sebep bulamıyorum ben.

ben, sıradan vatandaşı alıcaklar 5 gün haksız yere içeride tutacaklar, ortalığı yıkarım.
Bu herifler sus pus oturuyorlar ya hu!

şöyle hafif deli, kelle koltukta gidebilecek bi adam lazım oraya.
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

ben, sıradan vatandaşı alıcaklar 5 gün haksız yere içeride tutacaklar, ortalığı yıkarım.
Bu herifler sus pus oturuyorlar ya hu!

delilsiz kafasina gore iceri aliniyo insanlar diye yazinca ertesi gun yazanlar da iceri aliniyo.

emin misin ortaligi yikabileceginden?
Sosyal ağlarda paylaş

herkesin en ince detayına kadar arandığı bir davada zekeriya öz'e hiç bulaşılmamış olması enteresan.
kimin elinin kimin cebinde olduğu bilinmeyecek kadar çetrefilli bir dava atıyorsun ortaya, bunun savcısını ise hiç sorgulamıyorsun. ak mı kara mı bilmiyoruz, ama herkesin üstünde söz sahibi olabiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...