Suark Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Bu gidecek mi ki? bu giderse bu yürekte adam gelebilecek mi oraya? yalap şalap zavallı bi savcı getirirlerse bok olur güzelim dava. ergenekon rererö demeden önce ( tamam, dava açan taraf bariz bir şekilde yanlış uygulama yapıyor, hak çiğniyor saçma sapan uygulamalara gidiyor ) bana emekli generallerin 6 ay hapis tutulduktan sonra çıkınca hiç seslerini çıkarmadığını, ülkenin en üstündeki adamların nasıl olupda içeri rahatça alınıp konuşamadıklarını bi açıklayın pliz. İki tarafta ak pak değil, ki bu dava öle tırışkadan 3-5 süikast davası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Bu adam hakkinda imam hatip gecmisli deniliyor bu dogru mu ben onu merak ediyorum esas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 imam hatipliler vatan hainidir abi, onları böyle kritik görevlere getirmezler(di) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Benim merakımı gidermedi verdiğin cevap. Başbakan bile imam geçmişli bu olsa ne olur zaten, ben merak ediyorum bu da oyle mi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 öyle olması lazım, badem bıyıklı fotoları falan var. Zaten arkana bi power block almadan böyle bir harekata kalkışamazsın. Yüksek ihtimalle feto tayfası. Yoksa çoktan öldürmüşlerdi herifi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Zekrşye Öz hakkında bir sürü şey yazıldı çizildi geçmişi ile ilgili sürülmesi vs vs falan. Ama doğrudur ama yanlıştır bilemeyiz de sonuçta adamda süper yetkiler var hiçbirşeyi dert tasa etmeden istediğini yapabiliyor istediği kişiye elinde delil kanıt olmasına gerek kalmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 yerine ispanyol engizisyonunu atiyorlarmis, sebepte aciklandi cunki NO ONE EXPECTS THE SPANISH INQUSITION!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 yerine gelecek adamın da aynı dirayetle ergenekon un üstüne gitmesi lazım yoksa bu kadar sene boşa gider bakalım neler olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 yerine nihat dogani atiycaklar, ergenekoncular heveslenmesin bosuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Dirayetle üzerine gitmekte bi sorun yok ki sonuçta hesap soarbilecek kimse yok o yetkilerle. İşallah yerine gelecek kişi bundan önceki veya sonraki tutuklamalar için adam gibi sebebler deliller açıklamalar bulabilir demek lazım. yoksa aklına geleni toplatmak çok da dirayet göstergesi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 sıradan-herhangi insanları almıyorlar ki içeri. Ne kadar yetkisi olursa olsun, adamın aklını alırlar. Muhtemelen deliller var ama açıklayamıyorlar ( ki davanın sorunlu olmasının nedni bu ) Delil olmasının dışında, içeri giripte çıkan insanların konuşmamasına bir sebep bulamıyorum ben. ben, sıradan vatandaşı alıcaklar 5 gün haksız yere içeride tutacaklar, ortalığı yıkarım. Bu herifler sus pus oturuyorlar ya hu! şöyle hafif deli, kelle koltukta gidebilecek bi adam lazım oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 abi açıklanamayan delil nasıl olur ya? "o zaman açıklayamayacağımız bir delilden dolayı seni içeri atıyoruz. " diyip istediğine istediğini yapar adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 gizli tanık olayı gibi işte hacı,eğer ortadan kaldırılma riski yada bağlantısı olduğu kısımların değişme ihtimali varsa gizleyebiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 e zaten o davanın fail noktası. insan haklarını geçtim kendi kanunuyla çelişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Suark said: ben, sıradan vatandaşı alıcaklar 5 gün haksız yere içeride tutacaklar, ortalığı yıkarım. Bu herifler sus pus oturuyorlar ya hu! delilsiz kafasina gore iceri aliniyo insanlar diye yazinca ertesi gun yazanlar da iceri aliniyo. emin misin ortaligi yikabileceginden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 hurşit tolonsam şener uygursam why not?rahat rahat yıkarım ortalığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 herkesin en ince detayına kadar arandığı bir davada zekeriya öz'e hiç bulaşılmamış olması enteresan. kimin elinin kimin cebinde olduğu bilinmeyecek kadar çetrefilli bir dava atıyorsun ortaya, bunun savcısını ise hiç sorgulamıyorsun. ak mı kara mı bilmiyoruz, ama herkesin üstünde söz sahibi olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Yargıda önce adamı tutuklayıp sonra mı delil aranır yoksa önce deliller toplanıp ondan sonramı işlem yapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 önce şüpheli tutuklanıp sonra delil aranır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Delil olmadan kimin şüpheli olduğunu nasıl bilebilirsin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 peygamberin soyler kimlerin supheli olduklarini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Heveslenmeyin şakirtlerin planıymış terfi olayı. Samanyolundandaki İlginç Tesadüf: http://webtv.hurriyet.com.tr/3/15196/0/1/ilginc-tesaduf.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 ahah diziden bile belliymiş /thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 YÜCE BARON Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar