ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 işte ona da bi çare bulunur diyorum abi ben de. yasaklanmasın güvenlik için bir çözüm bulunsun. ki bulunur. yeterki kötü niyetli olmasın insanlar, peruk takıp yine sokar kopya malzemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 bulunsun diyosun da atı alan üsküdarı geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 abi oda yasak olmali peukta blmemnede kol saati sokmayan adam war cunku ya ayrica cogunluk musluman diye turban serbest olmali diyosan ben soluyorum iste sikhda dastarla girer sinava 1 tane insan bile olsa bunu yapmaya hakki war universitede mescit kurulamamasinin sebebi bu orda budist tapinadigda kurman lazim cunku mescit kurarsan ha dersin ibadet alani bi kosesine adam hac koyar bi kosesine mum yakar bi osesinde kedi keser o zaman olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/f9/Sikh_wearing_turban.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 kpss gibi olacağını tahmin etmiyorum ya, orada bariz bir soru sızdırma vardı. öyle zaten kulaklıkla falan kopya çekmediler ki. sorular sızdırılınca başı açık da yapar kız soruları ezberleyip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 @bone ben diyorum ki yapılsın. sırf yapamıyoruz bunu demek sorumluluktan kaçmak. ayrıca 1 tane sith'e ibadethane açamıyoruz diye binlerce adamı ibadethaneden mahrum etmek hangi mantığa sığar ki? günün birinde sith'in biri gelir ibadethane isterse ona da bir yer gösterirsin. o kadar güçsüz ufak bir devlet değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 abi kpss ile bi alakasi yok yok baskani cep telefonu sirketlerine utanmadan 43 saat butun hatlari kapayin diyo sirketler reddediyo bu urumdayiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 işte kendi yediği bokları sağa sola yayma çabasında adamlar. soruları sızdır, anlaşılınca küpeye alyansa kol saatlerine suç at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 ahmedinejad said: @bone ben diyorum ki yapılsın. sırf yapamıyoruz bunu demek sorumluluktan kaçmak. ayrıca 1 tane sith'e ibadethane açamıyoruz diye binlerce adamı ibadethaneden mahrum etmek hangi mantığa sığar ki? günün birinde sith'in biri gelir ibadethane isterse ona da bir yer gösterirsin. o kadar güçsüz ufak bir devlet değiliz. 1 tane sith deil sikh sit dedigin darth vader neyse 1 tane sikh a ibadethane acamiyosan yaptigin seyin adi ayrimciliktir zaten diyanet baskanligi diye bi garabet war sunni muslumanlar yararlansin iye herkes para veriyo yapsinlar din vergii diye bi vergi isteyen versin gorelim ne kadar musluman var ulkede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 sith ne harbi ahahah neyse işte abi dışarıda mağdur olan insanlar var şu anda, hep aynı şeyi yapıyorsunuz bir tane uç örnek verip "bu da isterse ne olacak" diyorsunuz. istesin abi adam varsa. gerçekte var olmayan şeyler üzerinden gerçekte var olan bir mağduriyeti devam ettirmenin mantığını anlamıyorum işte ben. diyanet vs her biri ayrı garabet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 ahmedinejad said: kpss gibi olacağını tahmin etmiyorum ya, orada bariz bir soru sızdırma vardı. öyle zaten kulaklıkla falan kopya çekmediler ki. sorular sızdırılınca başı açık da yapar kız soruları ezberleyip. kpss gibi olacagini tahmin etmiyorum diyince cekilen kopyalar iptal olmuyo. ben kafamda kulaklarimi falan kapatan kocaman bi kask gibi biseyle girebiliyo olsaydim, bir adet smartphone, kulaklik ve bir mikro kamerayla online yardimla cozerdim sorulari. bir tek de benim aklima gelmiyodur di mi bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 etrafında 25 kişi varken 2 tane de gözetmen varken soruları karşı tarafa nasıl aktaracaktın telepatiyle mi? iki dakika mantıklı olsanız süper olacak aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 aga bizim üniversiteler birtek siyaseti konuşur,öğrencilerde sağ sol ve türbanı tartışmakla ömrünü tüketiyor.Sonra niye abd ye uşağız diye sövüşüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 @ahmedinejat Marty said: kpss gibi olacagini tahmin etmiyorum diyince cekilen kopyalar iptal olmuyo. ben kafamda kulaklarimi falan kapatan kocaman bi kask gibi biseyle girebiliyo olsaydim, bir adet smartphone, kulaklik ve bir mikro kamerayla online yardimla cozerdim sorulari. bir tek de benim aklima gelmiyodur di mi bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 küçükten beri yıllarca aklımdaydı bu stil teknolojik kopya olayı, sonra bi baktım adamlar yapmış bile. damn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 http://i.radikal.com.tr/644x385/2009/01/25/fft5_mf108815.Jpeg bu fotoğraftaki mikro kamera smartphone ve kulaklığı bulunuz. bir de türbanlılar aranmasın diye bir şey söyleyen oldu mu? hatta gerekirse elektronik aletlerle aransınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 ya offf inatla mı anlamıyosun hala neyi savundugunu anlamıyorum aranmadılar ve sınav bitti tamam mı sorun bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 patpatlamak lazım, patpatlamadan bilemeyiz hangisinde telefon var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 mulgear6 said: ya offf inatla mı anlamıyosun hala neyi savundugunu anlamıyorum aranmadılar ve sınav bitti tamam mı sorun bu abi bittiyse bitti işte, bundan sonrasını konusuyoruz zaten biz. az yukarda dedim bu sınav için sen sonuna kadar haklısın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 peki ciddi ciddi bundan sonrasının farklı olacağına inanıyomusun yoksa sadece politically correctness için mi bunları söylüyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 SeaGle said: Şu ülkede türban yarasını kaşımaya harcayacağımız enerjiyi eğitimin kalitesinin artırılması için kullansaydık hem bunları tartışmıyor olurduk, hem de nice beyinler eğitim sistemimizin aptallıkları arasında yokolup gitmemiş olurdu. Yani anlam veremiyorum. Türbansız giremem diyenlere de anlam veremiyorum. Bunun yanında, türbanlı girmesin katiyen diyenleri de anlayamıyorum. Yani bana rahatsızlık vermiyor. Tabi benim bölümümde kız yok, o yüzden türbanlısı da yok ehüh. Ne bileyim her türbanlı yobaz değil ki. Gerçekten inanıp takmış, öyle inanmış, öyle istemiş olması mümkün değil mi yani? MÜmkün, ne var bunda. Neden hala aptal kısır döngülerle uğraşıyoruz. Hangi türbanlı sizi ısırdı bu güne kadar? Ya da hangi türbansız sırf türbansız olduğu için ısırılabilir? Çok uç birkaç olay dışında sorun yaratacak ne var bu kadar? "Türbanım olmadan asla" kafasında olanlar dışında, türbansız girmeyi çok sorun etmeyen, ama izin verilse türbanıyla girecek olan kişilere niye engel koyuyoruz ki? Niye potansiyel suçlu her türbanlı? Üniversitelerin mantığı hala oturmadı bu ülkede sanırım. AMa çabamız da yok bu konuda. Yani bırakalım su aksın yolunu bulsun. Türbanlılar bi virüs değil ki bulaşsın? cidden soruyorsan şu yukardaki soruları, o zaman keyword vereyim sana bir kaç tane: tarikatlar, fetullah gülen, din-ticaret-siyaset üçgeni, türban'ın dinde olmamasına karşın "inanıp takmak", 12 eylül, şeriatçılar. türbanın günümüzde siyasette bu kadar büyümesinin nedenleri bunlar. ha bi de sınav meselesi var, topicte tartışılan esas konu o. insanların kendi istediği kıyafetlerle girememesi,her dini inanca özgürlük sunulmamasına rağmen türban dinine inananlara hak verilmiş olması. güvenlik nedeniyle kalem/anahtarlık/bozuk para getirememesi, demirli kıyafet giyilememesi, insanların üstlerinin aranması, ama türbanın güvenlik tehdidi sayılmaması. bu da başka bir tartışma konusu. sınavlarda türban tartışmasının nedeni de bu ikinci meseleden dolayı. diyorsun ki "e dini inancı buysa neden takamasın, siz bu kadar geriyorsunuz, kafayı mı yediniz". iyi güzel de, adam "bozuk parası var" diye sokulmuyor, türbana izin veriliyor. (bu haberde de soyunduğu için kapı dışarı ediliyor) felan filan, anlatamıycam nasılsa kafada sabit bişiler var, açık fikirli olunmayınca ne yazsam işe yaramaz, o kalıpları yıkamaz. kısa keseyim burda. buraya kadar yazdıklarımı anlamadıysan gerek yok zaten boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 ShadowFury said: peki ciddi ciddi bundan sonrasının farklı olacağına inanıyomusun yoksa sadece politically correctness için mi bunları söylüyosun? bundan sonrasının farklı olmasını umut ediyorum. hep bu forumda insanlar umutsuzluk yüzünden suçlanmıyor mu, bizden zaten adam olmaz fikirleri uçuşmuyor mu her topikte. sırf güvenlik önlemlerimiz yetersiz diye, veya sikh'in biri bir gün gelir ibadethane ister diye yapamayız edemeyiz diye, milyonlarca insanın mağdur edilmemesini umut ediyorum. türbanlılar için bu elde kullanılan metal detektörü bile yeter mesela bence. yapamıyoruz diye yasaklamak, öğrencileri kontrol edemiyoruz diye okulları kapatmak istemeye benziyor çünkü. bu kadar güçsüz bir ülke olmamamız lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 güvenlik önlemleri yetersiz olduğu için türbanlıları aramadılar yani? peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 alet yokmuş abi. türbanın içine elini sokacak değiller ya. caiz değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 kadın polisler benim bildiğim arıyor. ama örtünün içine bakmak mevzusunda bu sınavda bir şey yapmadılarsa eksiklik olmuş. bir dahaki sınavlarda olmasın diyorum sadece. ve evet güvenlik zaafiyetidir bu. yanlıştır. doğru mu yapmışlar diyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar