Daesu Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 bana kalsa bornozla rahat rahat elinde viskisiylede girsin insanlar. başında bez var diye insanlara çeşitli yasaklamalar getirmek kadar aptalca bir uygulama olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 çok seviyesiz olmuş mesaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 ben ünivde şortla gitmiştim,hoca olm çok mu acele çıktın evden dedi.bende böyle rahat ediyorum demiştim iyi bakalım diyip geçmişti. demeyin yani donla gidilirmi.gidilir gittim gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 okula tuvalette kullandığı pislik terliğiyle gelen adam var arkadaş. MAVİ PLASTİK. GEZER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 türbana bişi demiyorum desteklediğim falanda yok yanlış anlaşılmasın ama şortla gitmeye kimse bişi demiyo diye biliyorum antalyada 30 35 derece sıcaklıkta, yani insaflı olan bi gözetmen, kalkıpta şortla giremezsin diyemez bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 barnacle said: okula tuvalette kullandığı pislik terliğiyle gelen adam var arkadaş. MAVİ PLASTİK. GEZER. ıslanınca o terlik ne warp warp diye ses çıkar ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 ben şortla gitmiştim. yan sırada oturan kızı ter basmıştı. çok seksi olduğumu söyledi gözetmene duydum. sınav çıkışı soruları tartıştık beraber sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 bu arada türban direk yasak değil sanırım sınavda. "kimliği anlaşılacak şekilde yüzü açık olması" yeterli diye bişeyler duydum ama işin aslı nedir bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 kutu kutu pense oynadınız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 peki çarşaf ile girebilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Tepkiyi yapan elemanın da sınavdan hiçbi beklentisi yokmuş, bari böyle bi şekilde siyasete falan atılırım diye mi düşünmüş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Klapaucius said: Vatana millete yararı olmayan insanlar sürüsü akpye oy vermek dışında ne gibi faydan oldu vatana millete lem turşu sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Aslında sınav en başından Fail. Sisteme müdahale yapılmıştır. Kızlar ayrı erkekler ayrı okullarda sınava sokmak ne demek? Daha da ötesi bunu yapanların tüm tanıdıkları aynı sınıfta toplayıp yine tanıdık gözetmenler atamadığı ne malum? Sonuçta sen atama sistemine karışıp kendi düzenini koyuyorsun. Şahsen bir avukat olsaydım şimdiye kadar çoktan dava açmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Napolyonn said: türban karşıtlığı malesef milliyetçiliğin bi sorunu kafa yapınızı değiştirin genşler. milliyetçilik değil özgürlük meselesi. çifte standartlık, birine izin veriyorsun diğerine izin vermiyorsun. bunu eleştireni de milliyetçilikle suçluyorsun. ha dur şey vardı di mi, türbansızlar girerken türbanlılar sokulmuyordu üniversitelere. onun intikamı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 avukat olmana gerek yok ya, savcılığa gidip suç duyurusunda bulunsan yeter, şu sınav yönetmeliğe, kanuna veya ne bileyim eşitlik ilkesine aykırı uygulamalarla yapılmıştır diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 zaten milliyetçilik dediğiniz şeyde hak ve özgürlük zenginliğini destekleyen bi düşünce ne milliyetçiliğinden bahsediyosunuz burda sizin milliyetçilik dediğiniz şey mhpden ibaret değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 napolyon ulusalcılıkla milliyetçiliği aynı şey sanıyor, kafası karışık zaten o çocuğun baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Bone said: Napolyonn said: türban karşıtlığı malesef milliyetçiliğin bi sorunu kafa yapınızı değiştirin genşler. milliyetçilik değil özgürlük meselesi. çifte standartlık, birine izin veriyorsun diğerine izin vermiyorsun. bunu eleştireni de milliyetçilikle suçluyorsun. hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 ahgahahah orası ayrı şey zaten adam yazarken düşünmüyo hiçbişeyi avrupa olucam ben ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Daesu post kasmıyosan ne demeye çalıştın hiç bişey anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 bonec özgürlükten bahsedip türbanlıları kısıtlamak istiyor ondan bahsediyo hala anlamadıysan detaylı anlatırım resim çizerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 güzelim ülkemde bir ortayı tutturamıyorlar ya yobazlar ya da böyle otistik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 bone wot döşemeyince okumuyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 sende çağdaşlıktan bahsedip türbanı savunuyorsun oda komik. bone sanırım. sadece türbanın savunulmasının çağdaşlık veya özgürlük olmadığından bahsetmeye çalışmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 e bone özgürlük non cifte standart diyor adam sınavdan atıldı diye haksızlıga ugradigini düşünüyor kanunlarda türbanlılar sinava giremiyor bu nası bi çelişki ilkeleri idealleri ucundan ucundan savunursa insanlar , temelini gözardı ederlerse dikiş tutmaz o. ///cvp verim dedim araya postlar girdi salisesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar