Napolyonn Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 demek ki olaylara bakış açın çok darmış gözlüklerden oluyodur. al sana polemik DANN DANN DANNNN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 ooo türbanlı fentazisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Goarth said: Napolyonn said: türban karşıtlığı malesef milliyetçiliğin bi sorunu kafa yapınızı değiştirin genşler. Hmmmm bende üniversitelerde türbanist arkadaşların neden hep milliyetçi olduğunu anlayamamıştım... Ahaha.. Napolyon. Türban sağ sol konusundan farklı. O kendine has. Zaman zaman sol da turbani savunmuştur, yok eşitlik zart zurt ayağına sağ da savunmuştur din millet milliyet vs diye. Terimleri bilmeden kullanma bence.. Ayrıca milliyetcilerin %80 i turbani sever savunur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Napolyonn said: ayrıca türbanlı sınavada girilir, okulada girilir her yere girilir eyyorlamam bu kadar. Önceki cevaplarda dendiği gibi kızların tokaları bile araştırılırken nekadar normal bu? Ki genellersek en son kpss sınavında Kopya olayını cemaat çevresindekiler gerçekleştirdi. Son trend The Iman adamlarının senin benim hakkımı yemesi değilmi? O yüzden türbanı çıkartıldıktan sonra 2 kere aranması gerekirdi bence. Dışarıda, derste otobüste istediği kadar taksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 şuna milliyetçi değil de direk ülkücü deseniz. ırkçılık başka, milliyetçilik başka, ümmetçi milliyetçilik başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Napolyonn said: demek ki olaylara bakış açın çok darmış gözlüklerden oluyodur. al sana polemik DANN DANN DANNNN Türbanist arkadaşım, şu fikirleri, insan hakları, özgürlük gibi sunuyorsan hadi bakalım Musevilerin,Alevilerin,Hristiyanların haklarını da koru, hadi onlara da yaşama alanı ver ama sanırım vizyonun türbandan,kendinden öteye gitmiyor... Benim dar görüşüm bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 benim savunduğum türban değil ki isteyen türban giysin istemeyen giymesin. ben kendini sistem üstü addedip kimin ne giydiğine karışan yobaz tiplere karşıyım. aynı sekilde sen niye küpe takıyosun bakiyim diyen dallama ülkücülere, azıcık hakkını arayan kadını feminist diye etiketleyen barzoya herkese karşıyım laaayyn. burdaki simple milliyetçiler genelde türbana takıldıkları için hep onu tartışıyoruz tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 olitere said: türbanlı kişinin sınava girmesine tepki göstermek gereksizlik , soyunmasına tepki göstermekte ayrı bir gereksizlik lol ülke o yüzden bu halde. avrupa olacaz derken arap ülkeleri gibi olucaz, sonra çıkıp "demokrasiyi savunmak gereksizlik, demokrasi için çabalamak da gereksizlik" denecek. yahu adam türbanıyla girebiliyorsa ben niye çıplak giremiyorum, bu da benim inancım belki. ahmedinejad said: ekmeğe penis sokmalar, kuran'ın üstüne dışkı salmalar, atatürk'ü abdullah öcalanla cinsel ilişki içinde ps'lemeler. sırf atatürk'e küfredilen bi ton başlık var sitede. nasıl açık hala anlamadım ben. ha bu arada böyle şeyleri de desteklemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Napolyonn said: benim savunduğum türban değil ki isteyen türban giysin istemeyen giymesin. ben kendini sistem üstü addedip kimin ne giydiğine karışan yobaz tiplere karşıyım. aynı sekilde sen niye küpe takıyosun bakiyim diyen dallama ülkücülere, azıcık hakkını arayan kadını feminist diye etiketleyen barzoya herkese karşıyım laaayyn. burdaki simple milliyetçiler genelde türbana takıldıkları için hep onu tartışıyoruz tabi. Complex kişilik, ben senin yazılarını takip ediyorum, sana tayyip jr. demeyi düşünüyorum. Böyle belli şeylere karşıtlık, belli fikirleri bastırmak. İnsanların 2 yorumundan sonuç çıkartmak, birde sıkışınca ben aslında liberalim tripleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Türban ile sınava girmek yasak değil mi? Aynı cep telefonu, kopya kağıdı ile girmek gibi? Türbanın altında kulaklık varsa ne olacak? Tutanak tutuyoruz ve devam ediyor sınava öyle mi? Çok yaratıcıymış. Eğer yasak olan bir şey var ise, kapıdan dahi geçememesi gerekiyor. Benimde dinimin gereği, sadece gözlerimin görünebildiği bir giysi var. Bende onunla girmek istiyorum sınava. Kimlik kontrolü sırasında da "dini giysilerimi zorla üstümden çıkarıyorlar İMDAAAT" diye bağırmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 abi türbanla girmek yasak çıplak girmek yasak türbanla giren sınava devam ediyor çıplak olan dışarı çıkartılıyor bunda tartışacak daha ne var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Goarth açıklamış arkadaşı. Yasa var kardeşim oraya buraya giremezler. "Karşı olan yobazlar" lafın döner dolaşır yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Cuce said: kişisel fikrimimi soruyorsun? yoksa yasaların gerektirdiğinimi? keza burda yasa ihlali var, ve asıl mesele bu. önemli bişey şimdi ordakiler için. sınava gelmiş millet cocukta yaygara yapmiş bariz. karakol mevzusu bundan dolayı. türbanlı konusunda hukuk nedir tam bilmiyorum benim bildigim giremez, tutanakla ugrasmamaları gerekiyordu. degismistir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Abi ortada yasak bir durum var. Yanımdaki adam kopya çekip, ben bunu söylediğim halde kopya çekmesine izin veriyorlarsa ben bağırır çağırırım. Çocuğun yaptığı tam da bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 ya üniversitede olduğu gibi, aslında yasak ama fiilen uygulamamak için tutanak tutuyorlar işte. ikisinin de yaptığı yasak bir fark yok. düz mantık baktığında ikisinin de sınavı iptal olmalıydı. ama bu sınavda tüm başörtülüler alındı sınava. tutanak tutuldu. üniversitelerde oldugu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Haa devlet eliyle bug abuse yapılıyorsa problem yokmuş TAAAMAAAAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 haber linki “2010 KPSS’de aynı rezalet yaşandı, soruların hepsini doğru yanıtlayan onlarca evli çift, abla-abi-kardeş vardı, şimdi o okulda kopya çekilmediğine ve kapalı öğrencilere torpil yapılmadığına beni kimse ikna edemez...” şeklinde yorum yapmış altta biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 bu sınavlar zamanı çevrede araba kornası falan yasaklanıyor bazı yerlerde.konstrasyon meselesi biraz.adam haklıdırda diğer öğrencilerin beyinlerine ve konstrasyonlarına tecavüz etme hakkıda yok ama. bence dışarda yapsa daha doğru olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 iyi trollemiş adam helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 zaten buna çıkın deyince gözetmenler başkalarının dikkatini dağıtmamak için çıkmış, yoksa türbanlı öğrenci çıkana kadar çıkmıyorum diyip kalabilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 bu tür sınavlarda bina sorumluları var. ona gidersin. 20-30 kisilik sınıflar birsürüde şahidin var.bi şekilde adam akıllı şikayetini yaparsın bagırıp cagirip milletin aylarca hazirlandıgı sınavın icine sıcma hakkın yok. oda yasalara göre. olay artık orda sınav ortamını korumaya gitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 yazıklar olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Şu pozitif ayrımcılığı da çok seviyorum ha. Eskisi gibi beyazlara da pozitif ayrımcılık uygulasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Bone said: olitere said: türbanlı kişinin sınava girmesine tepki göstermek gereksizlik , soyunmasına tepki göstermekte ayrı bir gereksizlik lol ülke o yüzden bu halde. avrupa olacaz derken arap ülkeleri gibi olucaz, sonra çıkıp "demokrasiyi savunmak gereksizlik, demokrasi için çabalamak da gereksizlik" denecek. yahu adam türbanıyla girebiliyorsa ben niye çıplak giremiyorum, bu da benim inancım belki. ha sen avrupa olacaksın seni tutan yok avrupa olabilirsin. mantığı anlayamamışsın sen kimsenin avrupa yada arap ülkesi olma gibi bi derdi yok. çağdaş adam gibi bi ülke olmaya kasıyo. demokreasiyi savunmak gereksiz çünki demokrasi denilen şeyi sen şu yazdıklarınla belirleyemiyosun. yukardakilerin demokrasisi geçiyo bu ülkede, işine geliyosa. ha işime gelmiyo diyosan sen avrupa olabilirsin. bi dahaki sınava sende başvuru yap ve inancına göre soyun çırıl çıplak. ama kimsenin 150 kiloluk bi cüssede bamya görmeye niyeti yok zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 çiçek olun der gibi ilk okulda AVRUPA OLUN BAKİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar