Bone Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 elimde bazı mmorpg hesapları var. age of conan, warhammer online, dc universe online, anarchy online, everquest 2, star wars galaxies, champions online, city of heroes/villains, lotro. bunları oynayan varsa bir fikir versin, birini aktifleştirmek istiyorum da. şu an hangisinin gideri var, hangisi popüler, sundukları özelliklerinden hangisi daha iyi vs.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 DDO'ya gel, beraber takılalım; yoksa aralarından en iyisi bence LOTRO.
Bone Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 GERGE said: DDO'ya gel, beraber takılalım; yoksa aralarından en iyisi bence LOTRO. ddo oynuyor musun sen?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Evet. Yeni başladım ben de. Epey iyi.
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 yeni alıcaksan rift al zaten, mmo bana community olayı gibi geliyor ya yani o oyunların herhangi birinden tanıdık birilerini yada bildik bi topluluğu fln yakalarsan o oyunu aktifleştir diyebilirim. Yada ille subscription değil biraz takılıyım, fallout'u da seviyorum diyosan fonline'ı da oynayabilirsin. Hem bir kaç kişilik grup da vardı birlikte oynayınca gerçekten keyifli oluyor
liseli Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 BONETURBATION gel aga fallagıta adam lazım 9 kisilik dev ordu gezecez.TAkımı tamamla
kath Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Hocam çok uzun süre piyasadaki hemen her mmorpg'yi oynadıktan sonra piyasadaki bana göre en keyifli mmorp'nin AO olduğuna karar verip AO accountumu açtırdım yıllar sonra. Bir çok yenilik bir çok farklılık var , gelirseniz haber edin nickim Nithh RK1'deyim.
KingV Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 bana sorarsan. ben de onca bug a dengesizliğe rağmen aoc den kopamadım. hem pve hem pvp yönünden. rift denedim warhammer oynuyorum şu an. AoC'nin yeni pvp serverı açılacak yakında. açılınca ona geçmeyi düşünüyorum.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 DDO'dan koptum ben bu hafta. Görevler filan çok güzel ama biraz PvP istiyor canım. Eve Online yüklüyorum geri.
Sylian Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Age of Conan'a gel oyunu duzeltmisler onlarca aydan sonra. Gerci cok bi population yok ama rift trial'indan daha fazla zevk aliyorum AoC'da.
KingV Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 olur da ilgilenen varsa, yakında bir çok kuralını oyuncuların belirleyeceği yeni bir pvp server ı açılacak age of conan da. görünüşe göre 6-7 kişi toplanacağız. sizler de katılın aramıza. yakın dövüşte bildiğiniz üzere daha iyisi yok.
pinkporing Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 valla bizde 3*4 arkadaş başlıycaz geri conan a tek server olayı bence mükemmel olacak,hele de server stabil olursa resmen uçar oyun,zaten wow harici tek komplike oyun bana göre conan her yönüyle yani combatı yeter en azından:D
KingV Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 o zaman irtibatı kesmeyelim. conan forumlarında blood and glory başlığına mesaj atarsanız. oradan konuşmaya devam edelim. bu yeni serverda; -karakter transferi olmayacak. -tek 1 karakter açabileceğiz. -bori olmayacak. -öldürdüğünüz oyuncular loot düşürecek. -bk buffları daha bilinmiyor. forumlardan oy vererek fikrinizi belirtebilirsiniz. -herkes yeniden başlayacak.
pinkporing Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 -öldürdüğünüz oyuncular loot düşürecek noluyo lan yanlışmı görüyom ben:D
KingV Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 yanlış değil. işte ne düşüreceği tartışılıyor. aslında bu server belli ki gank-fest olacak :)
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 gelmiş geçmiş olabilecek en iyi mmo contentini mahfetti funcom acikcasi. benim üzüldügüm tek oyun heralde bu oldu simdiye kadar. contenti mahfetmedi aslında ama nası diyim uygun altyapiya oturtamadılar. su oyunu 1 sene geç cıkarıp adam gibi cıkarsalardı. dallamalarıda işten daha önce atsalardı süper olucaktı cidden. simdi geri döniyim diyorum bu yeni server fikirleri güzel ama. millet hayvan gibi tecrübeli olucak pvp konusunda.gene tutunamıycam :)
KingV Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 ama aklından dönmeyi zerre geçiriyorsan dön. item, alternate advancement ve başlarda bk buff farkı olmayacak diğer oyuncularla. bu nedenle bulunmaz nimet.
pinkporing Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 yok be bence alakası yok süper bir kaos ortamı olacak asdasdasd işte o kaos ortamı beni benden alacak gibime geliyor ortalık ana baba günü kimin kimi kestiği belli değil,3.dünya savaşı gibi olur 2 sene götürse yeter beni :D
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 ben oyuncu sayısının az olucagını tahmin ediyorum cünki casualiteden tamamen uzak bir oynanış sunuyor :) hardmode direk. solo takılmak gibi bir secenegin yok mesela su serverda :) ben gw2 ye saklıyorum kendimi : 9
pinkporing Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 aoc yi karıştırma bence diğerleriyle bir assasin açıp dağ taş adam keserek dolaşabilirsin solo :D bence bu bakımdan güzel bi oynanış sunuyodu en son tabii 2 sene oldu gari:D
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 benim 10 gang denememden 8 zi şöyle oluyordu. adamı tek görürsün etrafı kolacan edersin baslarsın ganga hop ordan 3 tane invis adam cıkıverir. kalleş kelleni koparır :D yoksa solo yapabilecegim bir oyunu herşeye tercih ederim. zaman darlıgından assassini 80lemem 1 ayimi almıstı en son. oda üstümde hiçbirşey yoktu yani. cidden cok zor lvl almak bence aocta.
KingV Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 casual veya hardcore... en son haliyle çok fazla yerden epic toplayabiliyorsun. ben expansionda gelen hyrkanian adlı factionun epic setini toplamıştım. onunla pvp yapıyordum. gayet de kullanışlı oluyordu :) 3 şekilde epic zırh toplayabilirsin. raid, godslayer (hard mode instance, faction görevleri) veya pvp zırhları. şu an guardianlar ve rangerlar biraz op durumda. canım çekti yaw :) açsam mı hesabı
Öne çıkan mesajlar