Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 said: BlacKDagger, 09 Eylül 2004 23:39 tarihinde demiş ki: ya zina nedir ya harbiden bizi geriletmeye calisiyorlar birakın isteyen istedigi gibi sevişsin sexs yapsin kimene milletin uçkurundan sanki başka sorunlar yokmus gibi bos bos yere sorun uretiorlar Yanlış bir düşünce ama "kime ne benim özel hayatımdan" diye söylersen daha manalı olur.çok kötü bir zaman da ortaya attılar bu zina hedesini.[signature][hline]"http://www.paint.canavari.com" Anneni boya-babanı boya-arkadaşını boya kedini boya-köpeğini boya-kuşunu boya-balığını boya-mod'ları boya vs. -Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 1- Yatakodama karışanı vururum.(kızlar değil tabi) 2- Aldatmam kuma getiririm :P 3- Mollalık geri döndü sanırım 4- 14-18 yaş arasındaki olayı ne kadar saçma... (Hayır sübyacı değilimde uygulama komik)[signature][hline]In RunUO We Trust KrynnOnline Owner & Core Developer Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Dalamar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 şu an starda objektif programında tartışıyorlar bu konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 ben kız arkadasımın yarın oburku gun belkıde evlılığe adım atıcağım kısının elını tutunca hapise ben bole sistemin... çok sçma yuaaa [dit:ilk sayfayı okudum][signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 said: Shagrath, 10 Eylül 2004 01:03 tarihinde demiş ki: ben kız arkadasımın yarın oburku gun belkıde evlılığe adım atıcağım kısının elını tutunca hapise ben bole sistemin... çok sçma yuaaa [dit:ilk sayfayı okudum] 14-18 diyo erken evliliğe hayır oıashdoıashdıosahdsaıoh ne öle flört dedin 25i nde başlar sonra 30 gibi evlenir 40 gibi ilk deneyim derken 70 gibi oğlun üniye gider aısodhaodhıoas[signature][hline]Boo www.willow.gen.tr Shift Protector thanatos, 4 eylül 2004 00.30 tarihinde halıya kusarak demiş ki: BEN SARHOŞ DEĞİLİM, BAK BİLİNCİM YERİNDE O BİLGİSAYAR.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 aslında baya iyi beyin fırtınaları gelmiş tebrik ediyorum bütün arkadaşları. ama hemen üstümdeki arkadaşın dediği gibi değildir sanırım durum. keza zinanın suç olmaktan kaldırıldığı da yakın tarihtir:) zina suçtu yani önceden de. fkat devlet bu suçu kendi işledi yıllarca. genelevleri açarak ve geliştirerek. neyse. bence bu yasa olmamış açıkçası. ama mevzu o kadarda basit degil. sizi kız arkadaşınızla görüp kimse hapse atamaz zaten korkmayın.[signature][hline] "kadınlara mı gidiyorsun? kırbacını unutma!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 bu çimlere basıp hapse girmek gibi bişey olcak sanırım. ayrıca zina eskiden boşanma davalarında suç sayılmıyormuş.80li yıllardamı ne kalkmış.[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 ya burdaki suç olan şey tam olarak ne olacak tam olarak bilen biri yazabilirmi burdaki zinadan kasıt nedir? biri diyor evli bi adamın başka bi kadınla yatması öbürü diyor kız arkadaşınla yatman nedir yani şunu bi açıklığa kavuştursak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Zina: Evlilik olmadan ilişkiye girmek. buna göre ister 15 inde ol istersen 75inde evlilik dışı cinsel birliktelik yaşarsan bunun adı zina oluyor. Suç olursada herhangi bi şikayette seni alıp götürebilmeleri ve bu suçtan yargılama yetkisine sahip olucaklar..[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Dinde zina evlilik öncesi ilişkiye girmektir ama TCK'da eşini aldatmaktır. Dolayısıyla bu yasa sadece evli olanları etkileyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 darbe gelecek darbe adamlar çaktırmadan şeriyati getirmeye çalışıolar.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 ya saçma bir yasa . gereksiz bişey . yakında bunlar "tez vuru kellesini" demeyede başlarlar :) said: Mortis, 10 Eylül 2004 01:21 tarihinde demiş ki: darbe gelecek darbe adamlar çaktırmadan şeriyati getirmeye çalışıolar. bende demiştim böle yasa çıkaranı tankla dürtürler die :)[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 10 Eylül 2004 01:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Yıl omuş 2004 darbemi kalır ya...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 uleyy 38 sayfa olmuş ve hala tartışma devam ediyor *! Boşluğa doğru koşmaya başlar *[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 hangisi abi işte yine 2 tane şey söylendi bakın hehe o yüzden tam olarak bilen biris iyazsın demiştim hanginizinki doğru? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 benim ki doğru[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 said: Numb, 10 Eylül 2004 01:07 tarihinde demiş ki: de. fkat devlet bu suçu kendi işledi yıllarca. genelevleri açarak ve geliştirerek. Genelevlere 18 yasından küçüklerin girmesi yasaktır. Ve oralar 18+ gençlerin rahatlaması!!! için yapılmıştır. Yani çalışanlarda gidenlerde 18+ bekar kişiler olarak düşünülmüştür. Ama kapıdaki görevli 18- alır içeri veya evli adam gider devlet onu kontrol edemez[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unlive Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 sex sağlik için gereklidir. her sex yapmak isteyen evlenmek zorunda kalirsa işimiz iş...[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar