Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zina yasası ile 15-18 Yaş arasında flört yapılamıycakmış, yakalananlar hapse tıkılacakmış

Bone

Öne çıkan mesajlar

said:
BlacKDagger, 09 Eylül 2004 23:39 tarihinde demiş ki:
ya zina nedir ya harbiden bizi geriletmeye calisiyorlar birakın isteyen istedigi gibi sevişsin sexs yapsin kimene milletin uçkurundan sanki başka sorunlar yokmus gibi bos bos yere sorun uretiorlar

Yanlış bir düşünce ama "kime ne benim özel hayatımdan" diye söylersen daha manalı olur.çok kötü bir zaman da ortaya attılar bu zina hedesini.[signature][hline]"http://www.paint.canavari.com" Anneni boya-babanı boya-arkadaşını boya kedini boya-köpeğini boya-kuşunu boya-balığını boya-mod'ları boya vs.

-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Sosyal ağlarda paylaş

1- Yatakodama karışanı vururum.(kızlar değil tabi)
2- Aldatmam kuma getiririm :P
3- Mollalık geri döndü sanırım
4- 14-18 yaş arasındaki olayı ne kadar saçma... (Hayır sübyacı değilimde uygulama komik)[signature][hline]In RunUO We Trust
KrynnOnline Owner & Core Developer
Dalamar?
Sosyal ağlarda paylaş

ben kız arkadasımın yarın oburku gun belkıde evlılığe adım atıcağım kısının elını tutunca hapise ben bole sistemin... çok sçma yuaaa
[dit:ilk sayfayı okudum][signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Shagrath, 10 Eylül 2004 01:03 tarihinde demiş ki:
ben kız arkadasımın yarın oburku gun belkıde evlılığe adım atıcağım kısının elını tutunca hapise ben bole sistemin... çok sçma yuaaa
[dit:ilk sayfayı okudum]

14-18 diyo
erken evliliğe hayır oıashdoıashdıosahdsaıoh
ne öle flört dedin 25i nde başlar sonra 30 gibi evlenir 40 gibi ilk deneyim derken 70 gibi oğlun üniye gider aısodhaodhıoas[signature][hline]Boo
www.willow.gen.tr
Shift Protector
thanatos, 4 eylül 2004 00.30 tarihinde halıya kusarak demiş ki:
BEN SARHOŞ DEĞİLİM, BAK BİLİNCİM YERİNDE O BİLGİSAYAR..
Sosyal ağlarda paylaş

aslında baya iyi beyin fırtınaları gelmiş tebrik ediyorum bütün arkadaşları. ama hemen üstümdeki arkadaşın dediği gibi değildir sanırım durum. keza zinanın suç olmaktan kaldırıldığı da yakın tarihtir:)
zina suçtu yani önceden de. fkat devlet bu suçu kendi işledi yıllarca. genelevleri açarak ve geliştirerek. neyse. bence bu yasa olmamış açıkçası. ama mevzu o kadarda basit degil. sizi kız arkadaşınızla görüp kimse hapse atamaz zaten korkmayın.[signature][hline]
"kadınlara mı gidiyorsun? kırbacını unutma!"
Sosyal ağlarda paylaş

ya saçma bir yasa . gereksiz bişey . yakında bunlar "tez vuru kellesini" demeyede başlarlar :)
said:
Mortis, 10 Eylül 2004 01:21 tarihinde demiş ki:
darbe gelecek darbe
adamlar çaktırmadan şeriyati getirmeye çalışıolar.
bende demiştim böle yasa çıkaranı tankla dürtürler die :)[signature][hline]Bu gün asılıyorum
İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor
Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle
Gözyaşlarıyla .
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj zgrw tarafından 10 Eylül 2004 01:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Numb, 10 Eylül 2004 01:07 tarihinde demiş ki:
de. fkat devlet bu suçu kendi işledi yıllarca. genelevleri açarak ve geliştirerek.

Genelevlere 18 yasından küçüklerin girmesi yasaktır. Ve oralar 18+ gençlerin rahatlaması!!! için yapılmıştır. Yani çalışanlarda gidenlerde 18+ bekar kişiler olarak düşünülmüştür. Ama kapıdaki görevli 18- alır içeri veya evli adam gider devlet onu kontrol edemez[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Profocio Web Hosting
Kızımız Duru
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...