Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zina yasası ile 15-18 Yaş arasında flört yapılamıycakmış, yakalananlar hapse tıkılacakmış

Bone

Öne çıkan mesajlar

Uzun zamandır en çok güldüğüm şey oldu, böyle bi kanun olamaz çıkamaz çıkarsa hükümetin o kadar kastığı AB tamamen yalan olur ondan sora düşünün durumu. Kimsenin böyle bişeyi deneyeceğini sanmıyorum çıkamaz bu kanun.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Sosyal ağlarda paylaş

Şeriat için daha çook kanun çıkarmaları lazım öyle bi iki kanunla peeh çıkaramazlar bunu eski yök tasarısı gibi ölü bi yasa olur. Eski zina yasasının aksine o kadar yasayla çelişiyo ki bu bırakın cumhurbaşkanını anayasa mahkemesinden rahatlıkla döner bu. Haberde bile yasayla ve uluslararası anlaşmalarla çeliştiği yazıyor çıkarsa bu yasa ülkenin itibarı beş paralık olur o kadar abatamazlar en fazla ortaya atarlar.

Ha yaparlar ama dediğim gibi beş paralık ederler kendilerini.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Sosyal ağlarda paylaş

Zamanında birilerinin anasını düzdüler heralde intikam alınmak isteniyo.. Ben ne diyorum ya. Boşverin saçmalıyorum, gel kız buraya eğlenelim biraz kimse durduramaz bizi, hiçbir zihniyet.[signature][hline]And now I know my place, in this life I ride. And I know the things I feel, a burning deep inside. So if you want to meet evil, I'm the one, I'm the one
Sosyal ağlarda paylaş

niye gülecem ki yazdıklarıma? böyle iğrenç bir kanunun düşünülmesi, ortaya atılması bile tiksinti verici.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun!
Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DoGMeaT, 06 Eylül 2004 22:06 tarihinde demiş ki:
18 yaşından küçüğüm ve sevişme-flört etme olayını severim,bunu sefmeyene gay denir genellikle zaten
sevişme hakkımı elimden alak isteyenlere kzıarım,o insanlar yazık tabi mahrum kalmışlardır,kıskançlıktan böle yollar girmişler.

tabi tabi

sevişmek istemeyene gay deniyomuş arkadaşlar duyrulur[signature][hline]thanatos, 4 eylül 2004 00.30 tarihinde halıya kusmuş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Proxa, 06 Eylül 2004 22:57 tarihinde demiş ki:
said:
DoGMeaT, 06 Eylül 2004 22:06 tarihinde demiş ki:
18 yaşından küçüğüm ve sevişme-flört etme olayını severim,bunu sefmeyene gay denir genellikle zaten
sevişme hakkımı elimden alak isteyenlere kzıarım,o insanlar yazık tabi mahrum kalmışlardır,kıskançlıktan böle yollar girmişler.

tabi tabi

sevişmek istemeyene gay deniyomuş arkadaşlar duyrulur

eheheheeheh :)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

böyle bi yasanı gündeme gelmesi bile yeterince saçmayken kanunlaşması neredeyse imkansız gibi. ama tepemizdeki bu cahiller sürüsünün hedefinin bu olduğu kesin.

ne yapıp edip bu herifleri göndermemiz lazım hükümetten, yoksa sonunmuz vahim. ama adamların pek gidecekleri yok gibi, bu halk bu kafayla gene seçer bu manyakları. işte bu yüzden bizim de bişi yapmamız lazım. (hoş kimi başa getirsek ayrı bir sorun ama hepsi bundan iyiir)[signature][hline]We are following
The will of the one
Through the dark age
And into the storm
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Valindel, 06 Eylül 2004 23:21 tarihinde demiş ki:
ama adamların pek gidecekleri yok gibi, bu halk bu kafayla gene seçer bu manyakları.

mesela ben verecegim oyumu . simdi kafamla ilgili bir sorunun var miydi ? yoksa biraz daha saygi gorecek miyiz ?[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Sosyal ağlarda paylaş

ben sabah gittim,gece geldim...
Konuya post yağmış bol bol :D

eee...Uyumayın!

Post atıp burada tartışacağınıza,madem balık batıyor,yan gidecek,Götüüüürrr Mode on...

*!Elma şekeri stoğunu kontrol eder*[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
Hiç Bitmeyen Özgürlük...Pédalé!
Sosyal ağlarda paylaş

Yakında Bizde Bağırırız Artık Ya Yahe Ya El ''Tayyip'' Diye :-P
Bence Çok Saçma 15-18 Flört Yapılmayacakmış Hımm Ozaman 14-15 veya 18-20 Arasında Olabilir .. BÖle Bişimi Olur Saçma Bence Ya ...[signature][hline]--------------
-[b]| R/U 07 |
-
--------------
[/b]
And she will be loved
She will be loved..

Sosyal ağlarda paylaş

İşte bu tip topicler yüzünden bu sitede hep siyaset konusulmasına karşı oldum.

Arkadaşlar defalarca tekrar ettim yine söylüyorum. Konuşurken tartışırken dozajını bilin. Adam olun ya da adam olamıyorsanız adam gibi davranın. Hakkında salak aptal vs. yazdığınız adam Türkiye Cumhuriyetinin Başbakanıdır. Sevmek ya da sevmemek size kalmış. Yaptığı kanunları beğenip beğenmemek de size kalmış. Eleştrimek isiyosanız ya da karşı çıkıyorsanız bunu bir insan gibi dile getirin. Sonuçta küfrettiğiniz kişi belli bir makama sahip ve Türkiye Cumhuriyeti vatadaşı olarak makama küfretmek yakışmıyor size.

Bakın bir çok kişi burda doğru ya da yannlış diye fikirlerini güzel güzel savunurken arada şaçmalayıp forumların düzeyini de bozmayın.

Şimdi gelelim kanunlarla ilgili fikrime.
Zaten türkiyede 18 yaş altı cinsel ilişki şikayet edilmesi halinde tecavüze girer. Bu bir çok ülkede de böyledir. 18 yaş altı kişi kendi kararlarını kendi verme konusunda ehliyet sahibi değildir. Burada da ben değişmiş bir şey göremiyorum. Yıllardır bu kanunlarla yaşadık şeriat gelmedi şimdi de gelmez.
Zina yasasına gelince de okuduklarımdan anladığım kadarıyla (gazeteler bilgiden çok ortalık karıştırıcı yorumlar yaptığından olayın aslını çözmek zor ama) olay evli insanların arasında olan bir şey zaten. Şu anki kanuna göre erkek kadını kadın da erkeği evli oldukları takdirde zina anında polise ya da jandarmaya başvurarak bastırabiliyor. Bu olay sonucunda boşanma olayı çok daha kolaylaşıyor. Burada tek değişiklik zina yapan tarafın hapise girmesi (şikayet durumunda). Aldatmayıversinler diyicem aslında ama zaten bu yoruma gerek bile yok. AB bu yasanın ABye girişimizi engelleyebileceğini söyledi zaten. Bunun üzerine çıkacağını sanmıyorum. Ama çıkarsa da aldatan kadınlar ve erkekler düşünsün. Artık sadece boşanmakla (ki zaten o bir ödüldü) kalmayacaklar.

Son kez rica ediorum arkadaşlar lütfen başbakan Cumhurbaşkanı bakanlar milletvekilleri vb. devletin üst makamları hakkında yorumlar yaparken biraz dikkatli davranalım. Ne siz ne biz zan altında kalalım, ne forumumuzun düzeyi düşsün, ne kavga çıksın, ne de ülkemizin makamlarına ters şeyler söylenmş olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle böle lüzumsuz bi yasanın çıkmasına karşıyım.

ewlilik konusunda düşünürsek: zinanın cezalandırılması bence caydırıcı bişe olamaz. bu yasayı çıkarırlarsa hiç bişe değişmicek. çünkü şu an zaten zina mağdurunun (yani aldatılan eşin) dawa açması halinde zina suçunu işleyene werilen gayet güzel bi ceza war: başlatılan boşanma dawasının sonuçlanmasıyla birlikte zina suçunu işleyen kişi ewlilik sırasında satın alınan malların kendisine düşmesi gereken payından feragat etmiş sayılır.

bunu söleyen ben değilim eski adalet bakanı hikmet sami türk. alın söylediklerinin tamamı:

"Boşanma halinde, iki tarafın edindiği mal veya para miktarına bakılır. Biri birinden fazla bir mal veya paraya sahipse bu 'artık değer'i hakim paylaştırır. Ancak eşlerden birinin zina yapması ya da diğerinin hayatına kast etmesi halinde, hakim kusurlu eşin bu paradan tamamen yoksun bırakılmasına ya da küçük bir bölümünü almasına karar verebilir. Ben buna 'medeni ceza' diyorum.
Bu yeterlidir aslında. Zina sadece bir boşanma neden değil, böyle bir yaptırımı da var... Bizim ceza yasamızın temelini oluşturan İtalya Ceza Yasası'ndaki zina suçu da onların Anayasa Mahkemesi'nce iptal edilmiştir. İtalyanlar bunu tekrar suç haline getirmedi. Hiçbir AB ülkesinde yok. Bu, yasalardan çok zihniyet sorunu. Polis gelecek, eve baskın yapılacak. Bunlar hoş değil. İngiltere'de artık boşanma davalarında bile telaffuz edilmiyor."

18 yaş altı konusunda düşünürsek: bu gelen yasa bunun için de caydırıcı bişe olamaz. yani bu şekilde kızların namuslarını alıp kaçan şerefsizlerin, zorla ilişkiye girmek isteyen abaza gençlerin önüne zaten geçilemez. önüne geçilmesi için mağdur durumda olan kişinin şikayeti lazım, çünkü bu şikayet olmadan olay zaten açığa çıkamaz. ki bu şikayet geldiği takdirde bunun için ceza war zaten.
bu tip olayların önüne geçmek için kim, nasıl, hangi güçle benim haklarımı elimden alabilir? ben ciddi bi ilişki kurduğum sewgilimi yalarım da yutarım da, kimse de karışamaz. ha henüz reşit olamamış bireylerin cinsel ilişkiye girmesi ahlaki açıdan doğru mudur, o başka zaman tartışılması gereken konu, we bu konuyla hiç ilgisi yok.

kısacası zina sorunu toplumdaki değer yargılarının düşmesi we toplumun yozlaşmasıyla ilgilidir. dolayısıyla dewletin koyduğu yasak we cezalandırılmalarla zina sorununun önüne geçmek hiç bi yarar sağlamaz, aksine bizim milletimizdeki ahlak düzeninin tembelleşmesine, daha da aksamasına neden olabilir.

düşünsenize bi kadın düşünüyo "ya kocam beni zaten aldatamaz, yeni yasa çıktı çünkü. hele bi aldatsın attırırım hapse walla. nereye giderse gitsin bişe olmaz", we ardından izin weriyo kocasına her nereye gittiğini sölüyosa. bi de bakıyosunuz adam bu düşünceden yararlanarak başka bi kadının yanında alıyo soluğu.
tabi bu çok uç bi örnek yani şu an bu geldi aklıma ama kabaca anlatıyo neler olabiliceğini[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

Bu çok klasik bir durum neden şaşırdınızki belki böyle bir yasa çıkmıycak ama siz bunu daha doğrusu halk bunu tartışırken iyi bunu çıkarmıyoz şunu çıkarıyoz diyip ummadığınız başka bir şeyler karşılaşacaksınız hep böyle olmadımı zaten. Olmadık gündemlerle satılmış basın sayesinde insanları uyutup bir gecede ne yasalar çıktı.[signature][hline]Alma?
Mater?
Sosyal ağlarda paylaş

Sonunda birisi gelip Bir Başbakana karşı nasıl hitap edilmesi gerektiği yazdı.Ayrıca 3-4 sayfadırda bir yasa çıkardılar bunlar şeriat getircek diyen de yok.Ben böyle dediğimde sen tayyipcisin diyen de kalmamış gibin.Eh iyi ki mesaj atmamışım.
Attıkca millet zıvanadan çıkıyor.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

:hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...