Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Oyun dış görünüş olarak iyi güzel fakat içe gelince iş bitiyor. 33 level oldum ve malesef şimdiden baydım. Yaklaşık 1 haftadır oyuna giresim yok.

Girince PVP yapmak istesem, Warfrontlar iğrenç. Aşırı dengesizlik var. Open world yapmak istesem guardian bulana kadar çoktan alt f4 çekmiş oluyorum.

PVE yapmak istesem, günlerdir adam gibi FC partysi aramaktan iflak oldum. Zaten başka yapacak şey yok bu levelda.

Triona güvendik, ilk oyunları üstüne düşer dedik de oyun çıktığından beri adam gibi bir nerf,buff patchi geldiği yok. Yapamayacak bunlar bu oyunu..

İlk günler zevkliydi. Herkes instance falan arıyordu o yüzden kolayca party falan bulunuyordu. Şimdi chatte bile adam akıllı instance arayan bulunmuyor. (Mesela şuan 4:40 ve girdiğimden beri bir tek ben "LFG FC 33 WARRIOR" yazmışım.)

Valla böyle giderse 1 aylık daha yatırırım, yine Trion müdahale etmezse pılımı pırtımı toplar...

Bir de şunu söylemeden edemeyeceğim, kaç para vermiş acaba bu Trion tasarımcılarına? Kaç görevdir verilen itemların(özellikle helmet) tipleri aynı. Oyundan soğutuyo valla.
Mesaj tarihi:
oyundan bayanlar grubunda isen bunun sebebinin rift olmadigini anlamis olman lazim, maalesef sorun bizlerin bu turu veya rift benzeri her seyi baska oyunlarda yasamis olmamiz. sorunun rift ile alakasi yok acikcasi, sorun sende bende :)

rift guzel ama tadini baska oyunlarda cokca aldik.

ben en azindan bundan baymistim :)
Mesaj tarihi:
grup bulma konusunda sıkıntım olmadı şu ana kadar, üstelik US serverındayım, en fazla 30dk bekledim dungeon için ondada gittik rift kapadık 4 kişi, gittik elit kestik falan :D

son 2 saat içinde bi Runic Descent yaptım, birde undead rift boss spawn oldu 3463434 kişi onu kestik (sonuna yetiştim haritanın öbür ucuna spawn olunca lol) arada etrafta koşturken 4-5 artifact topladım üstüne, daha ne olm, yapcak çok şey var siz eğlenmeyi bilmiyorsunuz valla ben quest yaparken ehihihihi diye gülüyorum zevkten falan o derece D:
Mesaj tarihi:
Khiran insanlar kasmış gitmiş durumda . ilk günlerde düşük seviye haritalarda adam yığını olmasın, millet görev yapsın diye başka serverlara dağıttılar zannımca. aksi halde görev yapamayacaktık. şimdide herkes 50 oldu onda birlik bir dilim düşük seviye kaldı. malesef onlardan biri de sensin. 50 lvldan sonra casual oyun gelir çünkü rvr yok. haftada bir raide gelenler gelir. yakında serverları birleştirirler belki belli mi olur?

warfrontlara gelince dengesizlik yok aslında guardianın açabildiğini defiantta açıyor. ama ne var bizde hiç cleric yok ya da heal atmıyor. takım oyunu yok. adamların kötü oynadığından değil haritaların görevlerini takip etmiyorlar adam öldürmeye odaklanıyorlar. wf lerde kaybederken ben hiç bir massive rift invasion sonrasında çıkan pvpde defiantın kaybettiğini görmedim.

ha nedir? olurda dişini sıkıp end-game e gelirsen. raidlere gideriz. beraber başladığım 2 tanktan biri sensin diğeri kanuni. 2nizde baydınız :) bi ben kaldım herhalde. yalnız koymayın beni :P
Mesaj tarihi:
ben zaten quest'leri beğenmemiştim kasarken de, sıkılmıştım da, warfront'lar fln rezillikti zaten. Ama 50'de rift, dungeon, pvp fln derken bi sürü seçenek çıkıyor ki, bugun pvp'de 10-15 wf girip 2 tanesini kaybettim sadece. Yani dengesizlik varsa bugun bizden yanaydı.
Mesaj tarihi:
Kanuni said:

oyundan bayanlar grubunda isen bunun sebebinin rift olmadigini anlamis olman lazim, maalesef sorun bizlerin bu turu veya rift benzeri her seyi baska oyunlarda yasamis olmamiz. sorunun rift ile alakasi yok acikcasi, sorun sende bende :)

rift guzel ama tadini baska oyunlarda cokca aldik.

ben en azindan bundan baymistim :)

+1
Mesaj tarihi:
Oyun çıkalı bir ay olmuş lvl 50 olup engameden tad almaya bakmalıydın bence. 33 lvl'sın ne kadar geniş bi content bekliyosun o lvl için.
Mesaj tarihi:
Ruh haline bağlı birşey sanırım. Dün oyuna hiç giresim yokken bugün sabahtan beri oynuyorum. :p Gerçi tam oyunu oynayasım geldiği gün 4 saatlik maint. olduğu güne denk geldi ama olsun. :D
  • Yeni Oluştur...