DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Gelen maili copy/pasteliyorum: 2012 olimpiyat seçimleri için internette oylamalar başlamış. 9 şehir aday olarak gösterilmiş ve İstanbul da bunlardan biri. Aşağıdaki linke tıklayıp İstanbul'umuza oy verelim... http://edition.cnn.com/2004/SPORT/01/16/olympic.bids/index.html[signature][hline]:( "Cehennemi dünyada yaşamak için, aşkınızın reddedilmesi yeter..." :( Devvo Ki'yyst Teras Kasi Master, Novice Weaponsmith, Novice Rifleman Ex-Master Creature Handler, Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Vardı bu hededen, geçtiğimiz günlerde[signature][hline]avatar BonePART, 06 January 2004 02:20 tarihinde demiş ki: amcig aman magici de aliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 İstanbulumuz 12000 ( on iki bin ) farkla 1.durumda..[signature][hline] I can't remember anything, Can't tell if it's true or dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Istanbul %34 (25067) oyla birinci. New York %18 (13636 ellerı kırılasıca ınsan) oyla ikinci.[signature][hline]|apache the taksimetre| OHHHaaA ÇüŞŞ bu kadar ucuza nası satarlar ya..?! [Bu mesaj Apache tarafından 26 January 2004 17:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bowabe Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 olm şu internetten yapılan oylamalarda Türklerin üstüne yok şerefsizim hehe..[signature][hline]Bowabe's SWG profile in Bria Galaxy: Role Player / Grenadeer, CH / Guild: KrAyT BusterS May the force be with the rebels! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 bu oylamanın birincisine mi verilcek olimpiyatlar bu kadar fark var ama...??[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 said: Bowabe, 26 January 2004 17:29 tarihinde demiş ki: olm şu internetten yapılan oylamalarda Türklerin üstüne yok şerefsizim hehe.. harbiden aaa nerde voting görsek üehheehehh diyip saldırıyoruz anketlere. yanlız şu timeın yaptığı yüzyılın adamı olarak Atatürk'ü seçemedik ya ona yanıyorum ben.[signature][hline]Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran har yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime The number you have dialed is walking alone please, try again later Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Millet olarak bu tip konularda acayip gazız. :-D[signature][hline]:( "Cehennemi dünyada yaşamak için, aşkınızın reddedilmesi yeter..." :( Devvo Ki'yyst Teras Kasi Master, Novice Weaponsmith, Novice Rifleman Ex-Master Creature Handler, Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bowabe Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 said: LevieMaxilack, 26 January 2004 17:56 tarihinde demiş ki: said: Bowabe, 26 January 2004 17:29 tarihinde demiş ki: olm şu internetten yapılan oylamalarda Türklerin üstüne yok şerefsizim hehe.. harbiden aaa nerde voting görsek üehheehehh diyip saldırıyoruz anketlere. yanlız şu timeın yaptığı yüzyılın adamı olarak Atatürk'ü seçemedik ya ona yanıyorum ben. Walla o olayda Fenasi Kerim devreye girdi.. Ortalığı fena yaptı :P[signature][hline]Bowabe's SWG profile in Bria Galaxy: Role Player / Grenadeer, CH / Guild: KrAyT BusterS May the force be with the rebels! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 çok gazız bunda da istanbul 1. olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 2012e kım ole kım sag kala[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 olmasın bence ne gerek var bi kar yağıyo çoluk çocuk donarak ölüyo yollarda sokaklarda, meteorolojininn çok önceden haber vermesine rağmen önlem alınamadı, yok çanakkalede falan 4-5 gün elektrik yoktu, eksik kalsın. gerçi bu söylenmişti diğer topicte ama olsun. zaten o cnn'nin yaptığı sadece milletin görüşünü almak için , yani zaten ona bakıp seçecekleri falan yok nerde yapılacağını tamamen fuzuli bi voting olayı.[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gamekro Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 her gün oy vercem valla süper gaz yaptım 1.olcak istanbul kesin :-D![signature][hline]bilimsel olmayan hiçbir şey beni ilgilendirmez!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bowabe Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 said: gamekro, 26 January 2004 19:06 tarihinde demiş ki: her gün oy vercem valla süper gaz yaptım 1.olcak istanbul kesin :-D! Ne kadar bilimsel bi imzan var hehe[signature][hline]Bowabe's SWG profile in Bria Galaxy: Role Player / Grenadeer, CH / Guild: KrAyT BusterS May the force be with the rebels! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PsycHeDeLIC Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Gazız bu konularda, hadi diyelim olimpiyatlarda bizde yapıldı, dünyaya rezil oluruz kesin. Keşke alnımızın akıyla yapılabilceğini bilsem de "Haydi Türkiye yürü be" diyebilsem ama ı ıh. Ha İstanbul'a oy vermiyomuyuz, veriyoruz o ayrı...[signature][hline]Trance Nation Member / (wka Astral @ NBL) Cormamin niuve tenna' ta elea lle au' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Ya bence olimpiyatların İstanbulda yapılması olimpiyatın dünya çapındaki saygınlığını düşürür. Vedat Özdemiroğlu nun bu konuda bi yazısı vardı onu bulsamda koysam... Elbette bende İstanbulda yapılmasını isterim ama yüzümüze gözümüze bulaştıracağımız bir olaya hiç girmememiz daha iyi olur bence. Eurovision u 30 yıl kastıktan sonra kazandık diye tüm uluslararası orgnizasyonlara öaaggh diye kaplan edasıyla atlamayalım. Bizim kapasitemiz beli, ne rezillikler çıkacabileceği belli.[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather [Bu mesaj Aket-Atum tarafından 27 January 2004 10:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 %34 ile da1t1yoruz en yak1n takipçi %18 ile rio de jeneryo..[signature][hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 bi kaç tane dah %18 vardı sani gaz milletiz vesselam[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 avrupa basketbol ve voleybol şampiyonalarını düzenleyenler mars'tan gelmişti di mi? neden yüzümüze gözümüze bulaştıralım ki? böyle işler olduğunda bizim millet gaza gelir, doğa afetleri kadar önemlidir bu işler türkiye'de.[signature][hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 [Bu mesaj Aket-Atum tarafından 27 January 2004 13:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 said: -Melancholy-, 27 January 2004 12:46 tarihinde demiş ki: avrupa basketbol ve voleybol şampiyonalarını düzenleyenler mars'tan gelmişti di mi? neden yüzümüze gözümüze bulaştıralım ki? böyle işler olduğunda bizim millet gaza gelir, doğa afetleri kadar önemlidir bu işler türkiye'de. hepten s.çtık o zaman kar yağıyo elektrikler gidiyo trafik kitleniyo insanlar donuyo fay hattına gökdelen yapılıyo yapmur yağıyo nuh tufanı oluyo[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 said: Apache, 26 January 2004 17:16 tarihinde demiş ki: Istanbul %34 (25067) oyla birinci. New York %18 (13636 ellerı kırılasıca ınsan) oyla ikinci. bende şimdi oy verdim ama oy sayıları bile aynı?!.. Bir gariplik var. Kapanmış olabilir belki oylama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 up hadi beyler oylamaya devam :-P http://www.cnn.com/2004/SPORT/01/16/olympic.bids/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 keşki bu anketle olsa amma velakin -Olimpiyattan bi haber devlet televizyonumuz var -yolları olmayan dağın tepesinde olan Yarım yamalak bir olimpiyat stadı , eskimiş bir havuz ve sadece dışı yapılmış 100milyon$ harcanmış güreş salonumuz var. Bunun dışında çokça projemiz ve hayalimiz var. Ne altyapımız var nede olimpiyat bilgimiz. Siz komite olsaydınız böyle bir şehire olimpiyatları verirmiydiniz?[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 %47 ile fark attık :)[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar