vaperon Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Sizle çorba falan içilmez... Böğk. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 abi çorbayı eğilip kaseden mi içiyosun direk, kaşıkla ağzına götürüyon işte ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mum_Chamber said: o uc fotografta da sakallarla ugrasilmis, belli. eger komple saliyorsaniz haliyle sekilsiz olur, saci salinca sekilsiz olacagi gibi. duzenli olarak sakalin bazi bolgelerini kisaltmaniz, hatta bazen teker teker ugrasmaniz gerekli. o en "yea ben saldim abi" durusun altinda bile bir ton ugras var acaba bi kuaför'e mi kestirsem. şu modelden istiyorum diyip. bakalım o hale sokmak için napıcak :D varmı sakalda uzman tavsiye kuaför istanbulda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 benimki taranmış şekilde çıkıyor.sol taraf aşağı uzuyor çeneye yaklaştıkça sağa kıvrılıyor sağ tarafta sağ yukarı çağraza doğru. çok kıl bişi ama buraya yazdığım kadar hoş durmuyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Longshanks said: benim de bi çenemde sakal var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 genç adamsınız olm napçanız sakalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 valla ben kirli sakal olmadan gezince yaşım direk 15e düşüyor o yüzden kafa 3 numara sakalda saçtan biraz daha uzun mod geziyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Her dolunayda bi tutam sakaldan kesip, yakındaki bir mezarlığa gömeceksin. Sonuç inanılmaz. ben yaptım oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Red said: valla ben kirli sakal olmadan gezince yaşım direk 15e düşüyor o yüzden kafa 3 numara sakalda saçtan biraz daha uzun mod geziyorum :) +0,5 15e düşmüyorum tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Red said: valla ben kirli sakal olmadan gezince yaşım direk 15e düşüyor o yüzden kafa 3 numara sakalda saçtan biraz daha uzun mod geziyorum :) eah aynen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 saçlarımı baya kısalttım kısaltmadan önce sakalları kesmeyi düşünüyodum bi rahatlasın cilt diye ama saçları kısaltınca (kısalttım dedigim 3 filan değil tabiki) sakallar olmazsa otobüse binerken bile kimlik sorarlar bana şu anki sakalımdan gayet memnunum ama kısa top sakal + yanlar salık zaten salık da çok uzamıyo saçma sapan bişeyler oluyo ama top sakalım o kadar gür uzuyo ki sırf bu yüzden top sakal kontenjanıyla itüye girerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 lisede top sakal yapmıştım bi keresinde. müdür yardımcısı da dinciydi. sakaldan tutup oğlum bu haham sakalı . bi daha görmiyim git kes demişti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 ben hahamım panpa diyeydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 yaş oldu 22, hala traş bıçağı vurmadım yüzüme. çene dışında yok sakalım, çıkanları da traş makinası ile alıyorum. selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Red said: valla ben kirli sakal olmadan gezince yaşım direk 15e düşüyor o yüzden kafa 3 numara sakalda saçtan biraz daha uzun mod geziyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 bi dakka lan moda mı oldu kısa saç uzun sakal. öyleyse sakalları keseyim, saçları uzatayı mben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 tiki saç sakalı o. Eğer tikkiyim diyosan sen de gez fatih. ama lacoste tişörtün ve yeşil beyaz spor ayakkabın olması gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 he cüzdan,araba anahtarı, iphone veya blackberry de elinde dolaştırcaksın bi cafeye gittiğinde masaya koycaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Dartanian said: he cüzdan,araba anahtarı, iphone veya blackberry de elinde dolaştırcaksın bi cafeye gittiğinde masaya koycaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Loxias said: Longshanks said: benim de bi çenemde sakal var ya +1 bi de cemaatci gibi bıyık cıkıor lan.ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 ahaha yeşil beyaz ayakkabı deilde adidasn yeşil beyaz eşofmanı herkeste var lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 uzun vadeli hedef bu olabilir http://www.youtube.com/watch?v=2eepsCXpLY4&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 deadwoll said: O ilk adamdaki sakal daha iyi spodakilerden xD +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar