vaperon Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Sizle çorba falan içilmez... Böğk. :D
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 abi çorbayı eğilip kaseden mi içiyosun direk, kaşıkla ağzına götürüyon işte ahaha
Joker Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mum_Chamber said: o uc fotografta da sakallarla ugrasilmis, belli. eger komple saliyorsaniz haliyle sekilsiz olur, saci salinca sekilsiz olacagi gibi. duzenli olarak sakalin bazi bolgelerini kisaltmaniz, hatta bazen teker teker ugrasmaniz gerekli. o en "yea ben saldim abi" durusun altinda bile bir ton ugras var acaba bi kuaför'e mi kestirsem. şu modelden istiyorum diyip. bakalım o hale sokmak için napıcak :D varmı sakalda uzman tavsiye kuaför istanbulda?
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 benimki taranmış şekilde çıkıyor.sol taraf aşağı uzuyor çeneye yaklaştıkça sağa kıvrılıyor sağ tarafta sağ yukarı çağraza doğru. çok kıl bişi ama buraya yazdığım kadar hoş durmuyor :P
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Longshanks said: benim de bi çenemde sakal var ya
Red Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 valla ben kirli sakal olmadan gezince yaşım direk 15e düşüyor o yüzden kafa 3 numara sakalda saçtan biraz daha uzun mod geziyorum :)
unac Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Her dolunayda bi tutam sakaldan kesip, yakındaki bir mezarlığa gömeceksin. Sonuç inanılmaz. ben yaptım oldu.
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Red said: valla ben kirli sakal olmadan gezince yaşım direk 15e düşüyor o yüzden kafa 3 numara sakalda saçtan biraz daha uzun mod geziyorum :) +0,5 15e düşmüyorum tabi..
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Red said: valla ben kirli sakal olmadan gezince yaşım direk 15e düşüyor o yüzden kafa 3 numara sakalda saçtan biraz daha uzun mod geziyorum :) eah aynen :D
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 saçlarımı baya kısalttım kısaltmadan önce sakalları kesmeyi düşünüyodum bi rahatlasın cilt diye ama saçları kısaltınca (kısalttım dedigim 3 filan değil tabiki) sakallar olmazsa otobüse binerken bile kimlik sorarlar bana şu anki sakalımdan gayet memnunum ama kısa top sakal + yanlar salık zaten salık da çok uzamıyo saçma sapan bişeyler oluyo ama top sakalım o kadar gür uzuyo ki sırf bu yüzden top sakal kontenjanıyla itüye girerim
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 lisede top sakal yapmıştım bi keresinde. müdür yardımcısı da dinciydi. sakaldan tutup oğlum bu haham sakalı . bi daha görmiyim git kes demişti :(
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 yaş oldu 22, hala traş bıçağı vurmadım yüzüme. çene dışında yok sakalım, çıkanları da traş makinası ile alıyorum. selam.
Frantic Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Red said: valla ben kirli sakal olmadan gezince yaşım direk 15e düşüyor o yüzden kafa 3 numara sakalda saçtan biraz daha uzun mod geziyorum :)
fede Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 bi dakka lan moda mı oldu kısa saç uzun sakal. öyleyse sakalları keseyim, saçları uzatayı mben
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 tiki saç sakalı o. Eğer tikkiyim diyosan sen de gez fatih. ama lacoste tişörtün ve yeşil beyaz spor ayakkabın olması gerekiyor.
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 he cüzdan,araba anahtarı, iphone veya blackberry de elinde dolaştırcaksın bi cafeye gittiğinde masaya koycaksın.
Frantic Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Dartanian said: he cüzdan,araba anahtarı, iphone veya blackberry de elinde dolaştırcaksın bi cafeye gittiğinde masaya koycaksın.
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Loxias said: Longshanks said: benim de bi çenemde sakal var ya +1 bi de cemaatci gibi bıyık cıkıor lan.ahahah
Red Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 ahaha yeşil beyaz ayakkabı deilde adidasn yeşil beyaz eşofmanı herkeste var lan
Joker Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 uzun vadeli hedef bu olabilir http://www.youtube.com/watch?v=2eepsCXpLY4&feature=related
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 deadwoll said: O ilk adamdaki sakal daha iyi spodakilerden xD +1
Öne çıkan mesajlar