Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Radyasyon TV'de de var!' -RTE

Loxias

Öne çıkan mesajlar

bansheee said:

Absolut said:

Adam gibi yaptırıp kullanmamız lazım nükleeri. Havayla güneşle henüz bişi üretilmiyor verimli olarak bütün bir şehri doyuracak kadar.

o zaman yaşayan insan sayısını düşürelim

süper bi fikrim var. 30 yılda bir kurayla bi il çekelim ve nuke atalım. veya ülkeye en az katkıda bulunan ili filan. böylece tüketimi hayvan gibi azaltabiliriz (2. seçeneği uygularsak verimlilik te tavan yapar ayrıca)

ya da vazgeçtim, nuke gereksiz derecede pahalı ya. hiç cost-effective değil. hem insan hakları hedehödö...

bol bol nükleer santral kuralım, patlarsa uzun vadeli nuke işte, direkt nüfusu->elektrik tüketimini düşürüyoruz. patlamazsa sorun yok zaten, istediğin kadar kur.
Sosyal ağlarda paylaş

yanlış biliyorsam düzeltin de, televizyon bilgisayar falan bunlardan olan radyasyonların zararı mutlak değildir, hücrelerin zaten bi dayanıklılık noktası var, bu değerden fazla ya da değişik radyasyon gelirse o zaman zararlı olur diye biliyorum.. eğer o değeri geçemezse hiçbir zararı yok diye biliyorum, yanlış mıyım? hatta kesin olarak bilinmiyor hangi radyasyonun ne kadar zararlı olduğu..
Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFury said:

bansheee said:

Absolut said:

Adam gibi yaptırıp kullanmamız lazım nükleeri. Havayla güneşle henüz bişi üretilmiyor verimli olarak bütün bir şehri doyuracak kadar.

o zaman yaşayan insan sayısını düşürelim

süper bi fikrim var. 30 yılda bir kurayla bi il çekelim ve nuke atalım. veya ülkeye en az katkıda bulunan ili filan. böylece tüketimi hayvan gibi azaltabiliriz (2. seçeneği uygularsak verimlilik te tavan yapar ayrıca)

ya da vazgeçtim, nuke gereksiz derecede pahalı ya. hiç cost-effective değil. hem insan hakları hedehödö...

bol bol nükleer santral kuralım, patlarsa uzun vadeli nuke işte, direkt nüfusu->elektrik tüketimini düşürüyoruz. patlamazsa sorun yok zaten, istediğin kadar kur.

bence santrali bursaya kuralim, radyasyonu yiyince belki duzelirler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...