Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Radyasyon TV'de de var!' -RTE

Loxias

Öne çıkan mesajlar

kime gore gerekli? neye gore gerekli?

bide cidden radyasyon ne bilmek icin doktora yapmaya gerek yok, uni mezunu olmayada gerek yok
en azindan rezil olmamak icin aha japonyada nukleer kriz var, giriyim bi wikipediadan okiyim kabaca ki soru soran olursa rezil olmiyim diye dusunur insan

ama dedigim gibi gazete bile okumayan bi adamdan, okumayi sevmiyen bi milletten bahsediyoruz

radyasyondan kosarak kacan adamlarin oldugu bi ulkeden cokta fazla bisi beklemek gerekmio hani

ki hatirladigim kadariyla radyasyonu kabaca ortaokulda anlatiyorlardi, ama egitim sistemi les bizim

cocuklara 2x osmanli tarihi, 2x inkilap tarihi + unide 1 doz daha inkilap tarihi vermek, abidik gubudik dersleri E LAZIM OLUR diye gostermek yerine hatta ve hatta din kulturu dersi vermek yerine adam gibi bi insan olma, insanlik dersi versinler

kabaca insan haklari, vatandaslik haklari, yasalar nedir, devlet nedir, dogal afetler, radyasyon ve bilumum ortalama bir dunya vatandasinin bilmesi gereken her konuyu ekleseler sole en azindan az bucuk bi fikri olur cocuklarin

en azindan yarin oburgun basbakan oldugunda TV ye cikip TELEVIZYONDADA RADYASYON VAR ZAAAAAA diye kendini dunyaya rezil etmez, turkiye demiyorum yanniz dikakt edin cunki dedigim gibi nukleer arastirma merkezinde calisip paspasla radyoaktif madde iteleyen insanlarin yasayip oy kullandigi bir ulkeden bahsediyoruz dsafadsf
Sosyal ağlarda paylaş

her daim bişiler bilmesine gerek yok,
ama bi açıklama yapacaksan iki dakka gugıllarsın insaf.

Olmadı covert bi şekilde gidersin bi üniye sorarsın hocalara, ya da en basidi

" öğretim görevlilerimizin halkı bu konuda aydınlatmaya davet ediyorum " dersin savında kararlı ve inançlıysan.
Sosyal ağlarda paylaş

Cystein said:

Abi tamam da İnönü çok ekstrem bir ornek. Adamın adına bilim literatüründe denklem var. Google it biatches diğer adamın adını unuttum. İnönü bilmemne eq

biraz offtopic ama, sunu bulabilir miyiz? bakindim wikipedia google falan ama bulamadim bisey.
Sosyal ağlarda paylaş

Cystein said:

Abi tamam da İnönü çok ekstrem bir ornek. Adamın adına bilim literatüründe denklem var. Google it biatches diğer adamın adını unuttum. İnönü bilmemne eq

al abi 23.dönem milletvekillerinden meendiz olanlar

bunların çoğu duymuştur, bilgisi vardır..
http://www.tmbd.org.tr/1/94/23.-DONEM-TBMM-MUHENDIS-MIMAR-MILLETVEKILLERI.htm
google yapınca çıkıyore hemen. 20sn almıyore.

tr öle bi ülke ki benim gibi adamlar kendilerini muhteşem insanlar olarak görebiliyorlar. çünkü genelimiz aşırı uçlarda cahil.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

Cystein said:

al abi 23.dönem milletvekillerinden meendiz olanlar

bunların çoğu duymuştur, bilgisi vardır..
http://www.tmbd.org.tr/1/94/23.-DONEM-TBMM-MUHENDIS-MIMAR-MILLETVEKILLERI.htm
google yapınca çıkıyore hemen. 20sn almıyore.

tr öle bi ülke ki benim gibi adamlar kendilerini muhteşem insanlar olarak görebiliyorlar. çünkü genelimiz aşırı uçlarda cahil.

cv isteriz.

Almanya savunma bakaninin gecenlerde doktorluk unvani dusuruldu, herif baskasindan copy paste yapmis, ortaya cikti.

adam boyleyse bizimkiler nasildir artik

http://en.wikipedia.org/wiki/Karl-Theodor_zu_Guttenberg
Sosyal ağlarda paylaş

dogalgaz patladigi zaman binayi, veya max sokagi havaya ucuruyor

nukleer patladigi zaman patladigi bolge bole minumum 20-40 sene ekilemez, kullanilamaz duruma geliyor + serpinti yuzunden cevre ulkelere kadar kanser vakalari artiyor

o yuzden dogalgazla radyasyonu karsilastiran adama yuru battle star galactica diyoruz

en buyuk itiraz "lololo bi chenobil daha olmaz, teknoloji gelsiti artik" idi, dunyanin en guvenli binalarini yapip afet kulturunde yetismis japonlarin nukleeri gg oldu, demekki ne kadar hazir olursan ol olabiliyor kazalar

9 siddetinde depremi yiyip yikilmayan binalar yapabilen bir millet ile 7.4 de dumduz olan bir milleti karsilastiriyoruz, depremi gectim sagnak yagista tsunami yemis gibi olan bir sehircilik anlayisina sahip bir hukumeti tartisiyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cv isteriz.

ben de bunu yazıcaktım yaw.

ülkede adaylara bakıyorsun, politika tamamen pis bi oyun olduğundan eski futbolcu, gereksiz şarkıcı, bilmem neye bağlı türkücü, aşiretten amcalar, ırka bağlı oyları alsın diye konulmuş teyzeler-amcalar....

bi sürü ne işe yarayacağı belirsiz insan

aslında cv istemek lazım.

tabii o partiye de kimse oy vermez bu ülkede. =)
Sosyal ağlarda paylaş

Napolyonn said:

başbakan nükleer santral i sanki evinin bahçesine yapıyo bi o yararlanıcak. adam türkiye için bişeyler yapıyo kaldı ki nükleer santral gerekli bişey ülke için.

su sölediğinin hiç bir inandırıcılığı yok. kac senedir aynı bu savla geliyo insanlar, bi kez bile gecerli bir acıklama olmadı bu.
Sosyal ağlarda paylaş

ne demek inandırıcılığı yok bi reaktör kurulursa cayır cayır enerji üreticek. bizim halkımızın genel olarak sorunu şu herkes sosyalist mantalitede köküne kadar eleştiriyo ama kimse yerine ne gelmesi gerektiğini önermiyo.

bugün enerjide dışa bağımlıyız bunu engellemek için napıcaz?
Sosyal ağlarda paylaş

Napolyonn said:

patlar diye nükleer e karşımı olunur aynı şey doğalgaz içinde geçerli oda sıkışınca patlıyo o zaman doğalgaz borularınıda söktürelim yani mantığı aslında doğru ama ilk duyunca alışılmadık geliyo.

doğru değil yanlıs.
kibritte sigara yakmakte elini yakabilir, jet yakıtıylada. kibritle yakıyorsak, jet yakıtıylasa sıgaramızı yakabiliriz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...