razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=45mlVuLs_Nw http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-PC_ve_Konsol_Oyunculari_EVEde_Bir_Araya_Geliyor-14445.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 4 yil ugrastiklari incarna sonucunda bi tane captain quarters cikarabildiklerine gore 2025'de oyun boyle olacakmis diyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Dusk yeni bir oyun değil uzun zamandır geliştirilmekte olan bir oyun ancak altyapısı hazır olmadığı için şuana kadar çıkmadı yeni nesil konsollar çıktığında yüksek ihtimal oyunda çıkmış olacaktır. Videonun eve ayağı o kadarda zor değil zaten Eve olarak bakıldığında değişen birşey yok personel transport dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 savaş sahneleri oyun motoruna benziyor yalnız, CG ile alakası yok. ki zaten bu kalitedeki bir oyunu da rahat kaldırır bu nesil. bir sonraki nesil için bu görüntüler yetersiz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 EVE Online: Incarna is coming. On June 21st we will open up the interiors of space stations for players to start exploring EVE Online in a completely new way. Pioneering our first steps into Incarna will be your new Captain's Quarters --a station-bound seat of power that provides a refuge from the dangers of space and a powerful command platform placing precious information at your fingertips. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 8 yillik bekleyis sona eriyor gerci bu ilk asamasi ancak devaminda istasyonda barda masa oyunlari oynama sexy dancer seyretme fln gibi mass effect'i hatirlatan eklemeler takip edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 http://blog.us.playstation.com/2011/06/06/introducing-dust-514-a-persistent-shooter-from-ccp/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 abi şunu tam hakkıyla becersinler dünyanın en iyi oyunu olur ya bu arada dusk ve eve i arasıdna geçiş yapılacak şekilde mi tasarliolar yoksa birileri eve birileri dusk mı oynuo olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mortis said: abi şunu tam hakkıyla becersinler dünyanın en iyi oyunu olur ya bu arada dusk ve eve i arasıdna geçiş yapılacak şekilde mi tasarliolar yoksa birileri eve birileri dusk mı oynuo olacak? daha iyi bir oyun var mı piyasada yoksa ben mi duymadım. (uzun süre oynayıp sıkılmak sayılmaz) maddenin ideal gaz halinde NŞA da birbirinden ayrı iki ayrı grup olması planlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 birileri eve birileri dusk. amma işte yukarden gelen destekle tank man bilmenen mevzusu var. biz burdna göndericez üretip sonra alt tap yapıp hekşat atıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 işte onu bi de bağlasalar çok efsane olur lan hehe peki o kadar realtime etki edecek mi, harbiden böle ben atiorum ventte dust oynayan arkadaşla konuşuorum o dio tank gödner ben tepeden basiorum ona çat die gelecek mi , zeki müren de bizi görebilecek mi bunlar önemli adamların tam olarak nasıl tasarladığı konusunda detaylı bir açıklama var mı yoksa şu an sadece spekülasyon mu takılıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 spekileyşın o diil de oyun baya buglı olcak lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Dust sadece konsollara çıkacaktı bide. En azından ilk dust mevzuu çıktığında öyle demişlerdi. Fikir değiştirdiler mi sonradan bimiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 megetege said: Dust sadece konsollara çıkacaktı bide. En azından ilk dust mevzuu çıktığında öyle demişlerdi. Fikir değiştirdiler mi sonradan bimiyorum. bugün çıkan bir habere göre konsoıl LAR a deil sadece konsola ps3 e çıkacak. Mortis said: işte onu bi de bağlasalar çok efsane olur lan hehe peki o kadar realtime etki edecek mi, harbiden böle ben atiorum ventte dust oynayan arkadaşla konuşuorum o dio tank gödner ben tepeden basiorum ona çat die gelecek mi , zeki müren de bizi görebilecek mi bunlar önemli adamların tam olarak nasıl tasarladığı konusunda detaylı bir açıklama var mı yoksa şu an sadece spekülasyon mu takılıyoruz tepeden world of darkness atacaklar kurtadamlarla dalıcaz dust oynayanlara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Dust 514 sadece PS3 e geliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 konsolcu ergenler icin iyi ama cok cok super bisey olursa deger konsol almaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 ya bu tankların bpo larını nerde bulabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mortis said: zeki müren de bizi görebilecek mi bunlar önemli oyyy cok cüzel bir soru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uLToR Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Hayallerim yıkıldı desem yeridir. sadece konsola gelip de EVE ile birleşmeyecekse bize faydası ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Konsola gelecek doğru ama Eve ile real time çalışacak oyun başlar başlamaz öyle birşey olurmu bilinmez fakat konsept o şekilde ztn. PC oyuncuları eve evrenini kuşatmaya çalışırken konsol kanadı planet siege yapacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 uLToR said: Hayallerim yıkıldı desem yeridir. sadece konsola gelip de EVE ile birleşmeyecekse bize faydası ne? tepeden bebelere LAZOR yağdırcaz? TEARZZZZ ahahhahah süper olabililr ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uLToR Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 yani benim EVE oynayan başka bir arkadaşım DUST514 de gezegende savaşırken benden destek isterse. Bende EVE e girip savaştığı gezegen de ona yukarıdan destek verebileceksem sssüüüüpppeeerrr olur...:) yoksa yalan olur...:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 confirmed http://www.eveonline.com/ingameboard.asp?a=topic&threadID=1524437 evet etkileşimimiz var. AAABBBİİİİ süper nan, MOAR QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 yani anladığım kadarı ile ben evedeki adamlarla dialog halinde olabileceğim onların CORPlarına girebileceğim, bi gezegeni elegeçirdiğimde evedeki corp arkadaşlarım da ele geçirmiş olacak. Fakat 2 oyun arasındaki interactionı ne kadar olacak ben anlamadım o kısmı olay sırf politik mi yani, hani evedeki adamlardan backup alabileceksin dio da ne bakımdan alacaksın, sırf para mı, yoksa böle silah craftign skilleri çıkacak da evedekiler silah craft edip gönderecek mi tanktır ıvır zıvırı. çok fantastik işler çıkabilir ama çok sığ da olabilir yetemeyip. ben şu röportajı yapan olsam sorardım derdim ki EVE deki adam DUST'daki oyuna direkt olarak nasıl bir etkisi olacak? veya tam tersi. sırf olay iletişim ve politikse, pek bi olayı yok Battle.net kafası gibi bişey olur :P starcrafttan wowdaki adamla konuşmak gibi hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 dust videosunda gezegendeki adamlar uzaydaki işverenlerine diolar hava saldırısı nerde kaldı die. işveren tamam gönderiyom diyip adamları satıo tüm bölgeyi ağır bombardıman yapıyo yörüngeden. Böyle birebir aktif sürekli iletişim olacak. En azından umuyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar