Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eski kız arkadaşla telefonda konuşma sorunsalı..

MartinLGore

Öne çıkan mesajlar

Evet biraz once çok kötü bir şey oldu ve eski kız arkadaşımdan bir mesaj aldım. Ve bunun üzerine kendisini aradım halini hatırını sormak için. Ama çok kötü bir dialog meydana geldi..

Telefonda konuşuyorduk. Ve şu dialog meydana geldi..

Ben: Bak sana bir şarkı dinletiyim fonda.. (dinlettiğim şarkı gary jules-mad world. Bu şarkıyı kendisi bana zamanında önermişti. Bu sırada sesinin tonu değişti. Şarkı galiba ona başka şeyler anımsattı. ve ben olayı geçiştirmye çalıştım. Başka şarkı açmaya başladım. Ve bu sırada açtığım her şarkıyı otomatik ortasına getiriyodum ki sözleri girsin. Ama o sözlerde ne öyle yarabbim. Her yere çekiyosun. Çok kötü bir dialog oldu. İkimizde aslında muhabbet etmiyoduk fondaki şarkının sözlerine bakıyoduk. Belliydi.. Sanki ben ona bişiler ima etmeye çalışıyor gibi durdum.. Benimde elim ayapıma dolaştı. O bişi soruyor ben şarkılarla ilgileniyorum. Sanki onla konuşunca elim ayağıma dolandı gibi.. Kurtarmaya çalıştıkça battım. Tam bir işkence çektim. 2 si arasında gidip gidip gelirken.. Ve şarkıları ortasına getirdiğimde aşağıdaki sözler ilk giriyordu..)

İşte sırayla açtığım şarkılar..

İsmail YK. Şapır şupur. (şapır şupur ye beni falan diyo direk geçtim.)

Mor ve Ötesi cambaz - (iki gözüm eminim sen yoksuuun falan dedi direk geçtim)

Deniz Arcak - Eyvallah (Hadi yolunaaa eyvallah. Mutlu ol gülüm inşallah.. dedi direk geçtim)

Bulutsuzluk Özlemi - Sözlerimi Geri Alamam (Çaldığımı yeniden çalamam. Bir daha geri dönemem. Akıyorsa gözyaşım.. dedi direk geçtim)

Tarkan Kuzu Kuzu - ( Anladım tövbeler ettim. İşte kuzu kuzu geldim. Kapandım dizlerine falan.. dedi direk geçtim)

Teoman Duş (Salak kafam bunu niye açtımki? Aksın bacaklarından oluk oluk.. dedi bırak direği, bilgisayarı kırarak geçtim.)

Sonra hemen şakşuka gözüme çarptı. Direk şakşukayı açtım kurtardım olayı.. Ama sıçtım o zamana kadar..[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste..
[Bu mesaj nedanko tarafından bi zamanlar değiştirilmiş.] [Önemli olan o değilde, mesajlarda boyle fazladan bir satır istemiyorsanız önizleme yasası çıkarılsın..]
Sosyal ağlarda paylaş

eheh ben sevmem böyle şarkı dinletmeyi flm
bi kere eski sevgilime dinletiyim dedim çıkarkene oda dediki kibar bi yolla şunu kast etmek istedi "ayyy ne salaksın kro gibi şarkımı dinletiyorsun"

tabi ben şarkıyı kapadım uzun zaman geçti biz hala çıkıyoruz bi gün tersledi ya sen niye bana hiç şarkı dinletmiyorsun.ve kibarca şöle kast etti "Öküzsün romantik olamıyorsun"

Eski çıktığım kızı hala seviyorum.Ben normalde kızlarla konuşurken hiç heyecanlanmam ama 3.5 sene çıktık ve hala telefonla konuşurken heyecanlanıyorum...[signature][hline]tuana...
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ilk once donnie darko olayını geçiştirmek için komik bişi açıyım dedim. Şapur şupur da biraz laubali bir şarkı ondan geçtim.. Bole rezalet oldu işte..[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste..
[Bu mesaj nedanko tarafından bi zamanlar değiştirilmiş.] [Önemli olan o değilde, mesajlarda boyle fazladan bir satır istemiyorsanız önizleme yasası çıkarılsın..]
Sosyal ağlarda paylaş

Yok aradım bilgisayarda karşımdaydı.. Hani şarkı açıyım dedim. Nasıl müzik zevkim bayağı değişmiş değil mi? dedim. Çünkü hiç türkçe şarkı dinlemezdim. O en çok o özelliğimi eleştirirdi. Bu yüzden türkçe klasorunu açtım ve bunlar meydana geldi..[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
blackchaos, 10 Eylül 2004 01:39 tarihinde demiş ki:
eheh ben sevmem böyle şarkı dinletmeyi flm
bi kere eski sevgilime dinletiyim dedim çıkarkene oda dediki kibar bi yolla şunu kast etmek istedi "ayyy ne salaksın kro gibi şarkımı dinletiyorsun"

tabi ben şarkıyı kapadım uzun zaman geçti biz hala çıkıyoruz bi gün tersledi ya sen niye bana hiç şarkı dinletmiyorsun.ve kibarca şöle kast etti "Öküzsün romantik olamıyorsun"

ahaha süpersin :D[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Sosyal ağlarda paylaş

ben kıza gelirdim

al sana şarkı diyip Marduk açardım direk

"LET JESUS FUCK YOU!!" die başlio zaten live Black şarkısını açardım
tak tak tak tak tak başlardı şarkı kız zaten ya bayılırdı ya kaçardı :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 10 Eylül 2004 01:49 tarihinde demiş ki:
Telefon açıp şarkı dinletmek ilginç yani konuşacak konu bulamıyorsanız kapatın telefonu fatura gelmesin bari. Allahım yaaa :)

Fonda demişim yukarda dimi? Şarkı dinleymioruz. Nasılsın falan ddiye mesaj atmış. Bende aradım. Fonda da şarkı açayım dedim. Hani konuşurken arkada melodi olur. Fon derler ona..

Aman Allahım deli ettiniz beni.. Kro yaptınız.. Mühim olan o değil olan olay komik. Onun için yazdım..[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Demon_of_Hell, 10 Eylül 2004 02:07 tarihinde demiş ki:
nedanko krosun ama telefon sende kızda sende tamam mı? :)

aahah güldüm baya buna :)

BUSUN SEN işte ahha kroyum ama tel ve kız ben de ahuaeh.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Sosyal ağlarda paylaş

Inının ınının .. Zırrr zırr... Off deli oldum..[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste..
Sosyal ağlarda paylaş

eski kız arkadşaınla konuşurken fona güzel bişeyler koyayaım diye çabalıyorsan, hala onu unutamamış hatta hala önemsiyorsun demektir dostum.
aynı olay benim de başıma çok defa gelmiştir
boktan bi durum tabii
yapılabilcek en güzel şey hiç konuşmamaktır bu gibi durumlarda
hatta yapabiliyorsan vurdumduymaz bi şekilde ne fona müzik ne de başka bişey koy
ama elinde de olmuyor bazen insanın[signature][hline]Fuck what I said it dont mean shit now
Fuck the presents might as well throw em out
Fuck all those kisses it didnt mean jack
Fuck you, you ho, I dont want you back

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...