napae Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Heyecan yapıp I'ları İ yapmasaymış olabilirmiş.
sesu Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 goldbären said: napae said: İstinyepark'taki İstinye Pazarı'nın içindeki Malatya Pazarı'nda vardı 2-3 gün önce. sdfg PARK İÇİNDE PAZAR İÇİNDE PAZAR İNCEPTİON asdkjewnrtj5hj
sesu Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Ben normalde wasabi den nefret ederim ama wasabi peas başarılı gerçekten.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 wastyrx said: NolaxThensbane said: Karabiber bile tüketemeyen ben wasabi oldu mu akan sular duruyor tüp tüp löp löp yiyorum onun acısı koymuyor bana. Mideye hasarı nedir peki? Mideye hasar yok acıya katlanamıyorum sadece.Karabiber bile acı geliyor işte.
Griswold Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 En son böyle millet şöyle süper böyle mükemmel diye acı biber turşusu övdü, ben de dolapta bulacak oldum. Ağzım burnum kaymıştı acıdan. Kafamda kıracaktım kavanozu sizin yüzünüzden lan. Övüp durmayın acı şeyleri sdf.
Fistan Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 ulan ecevit leblebisi desek kimse ilgilenmez , 3 liralık wasabi peas'e ne övgü gelmiş arkadaş
goldbären Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 bu wasabinin acısı, bir an için DÜNYADAKİ BÜTÜN BİBERLERİN TOPLAMI gibi acıtıyor ama sonra uçup geçiyor böyle burundan falan, biber gibi uzun süreli yakmıyor o mu? öyleyse güzel bu baya
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 hayatımda hiç wasabi yemedim ama şu fotosunu koyduğunuz yeşil yeşil şeyleri ölesiye merak ettim yahu. bi de acı yiyip üstüne gazlı bişey içmek (tu)(tu)(tu)
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Fistan said: ulan ecevit leblebisi desek kimse ilgilenmez , 3 liralık wasabi peas'e ne övgü gelmiş arkadaş 2ayda bi açılan kahve topikleri ile eşdeğer abi bunlar işte..
reyou Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 begenmedim ben nedense, biranin yaninda ruffels dan baskasi yalan aga.
liseli Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 re you cocugumu keseyim agzına saglık ne güzel dedin öyle.
Miyaw1 Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 beni anlmadığım ne tat alıyonuz böle cins cins şeylerden. bi kere birayla birlikte yiyorsan bize ne alla alla.
Red Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 ruffles mı ? bırak birayı normalde bile yenmemesi lazım.hani genel olarka cips sevmiyorum fakat ruffles hiç sevmiyorum bu kadar mide bulandırıcı birşey olamaz bira patates kızartması veya fındık fıstıkla ideal bana göre :)
liseli Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Miyaw1 said: beni anlmadığım ne tat alıyonuz böle cins cins şeylerden. bi kere birayla birlikte yiyorsan bize ne alla alla. KANKy bende anlamam böle neden anlatırlar vs sadece rufles sevdigimi söyledim kızma aşkitom :(
irin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 zerre sevmiyorum ben şu meredi ya.söyle söyleyeyim yine bir aç sefil gezi anımda yanımdaki arkadaşın çantasında bi' bu çıktı.o halde bile yemedim öyle söyleyeyim. birayla belki güzel oluyordur biemiyorum
liseli Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 açlık safhasında birayı düşünecek degilsin ya? Bamya bile olsa yersin. (max 2 kaşık)
napae Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Wasabi dünyanın en güzel şeyi olabilir. Boku bile wasabiyle kaplasalar yiyebilirim. Şaka şaka.
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 kermit 5 milyar vermene gerek kalmadı bokunu yemeleri için. wasabi kapla tamamdır.
throine Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 nerden alıyonuz olm ben bulamıyom hiç. almancı gibi yazdım niyeyse.
Öne çıkan mesajlar