derp Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 yoo benim teyzemin memeleri halen tas gibi, seramikten yapmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 dasaaa said: abi allah herkes bu kadar bi boka yaramayacak dertler versin vallahi ya.. arkadaşın hoşlandığı kişiye.... lame bi primat mısınız olm? gidip durum değerlendirmesi yapıcaksınız işte. ona göre kimle konuşmanız gerekiyorsa konuşursunuz. ya da muz verirsiniz, fıstık atarsınız falan işte. ben de sosyal ilişkiler hakkında evrimsel antrpolojik bir makale yazıyorum da 567. sayfada takıldım, bir grafik ile süsleyeyim dedim. ısıl işleme tabi tutulmuş çeliğin yamulma potansiyeli gibi zor ve önemli değil ama nabalım kanka biz sosyalcilerden bu kadar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 anlıyorum taraflara muz verin o halde. rüşveti sevebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Geçen otobüste gidiyorum otobüs virajı dönerken ben de otobüsle birlikte döndüm. O gün bu gündür merkezkaç kuvvetine inanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 icinde turev integral olmayan seye bilim demem ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 calculus 1 ile bilim mi yapılıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 sina calculus 1 kitabıyla kıçını siler anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 anca doğru zarf olamdı orda ama idare edin artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 hayat bi sınav zaten dimi fatih? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 adimi yazip ciktim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 wastyrx said: hayat bi sınav zaten dimi fatih? sdkfljslfk üzülme la ahahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 O herifle olan arkadaşlık seviyesi > O kızın göğüs ölçüsü ise çıkılmaz, aksi takdirde arkadaşlık göz ardı edilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 arkadas ayagi got ayagi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 keranede bile aynı kadına girmem diyen insanlar tanıyorum o yüzden ark ayağı = göd ayağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 dasaaa said: vaniLLe said: illa dert olmasina gerek yok ki bunu tartisabilmek icin. sen cok bunalmissin dasaaacan. DİŞLERİMİ SAĞDAN SOLA MI FIRÇALAMALIYIM!!! YOKSA YUKARIDAN AŞAĞIYA MI!!!!!!!!!!!! TANRIM! BİR DE MİNİK DAİRELER ÇİZEREK FIRÇALAYABİLİRİM!!! YA HEPSİNİ YA DA BİR KAÇINI YAPARSAM!!!!!!!!!!!!!! Abi bu benim içinde çok sıkıntı oluyor ya.Sen nasıl çözdün ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lokkum Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 hayat bos pompala cos dasaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 fede said: wastyrx said: hayat bi sınav zaten dimi fatih? sdkfljslfk üzülme la ahahaah Nereye üzülme lan. Nereye üzülme? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 evet kızlar! sorun ne yine edit: Floridsdorf said: 4. şık haricini seçenlerden imreniyorum :( bu arada 2.şıkkı işaretlemişim kendimden imrenmeli miyim yoksa kendime imrenmeli miyim:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Edik: Vazgeçtim gene başka yerlere çekerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 2. şık tabi olm nedir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 lokkum said: hayat bos pompala cos dasaaa sana boş olabilir abi yadırgamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 said: Abi bu benim içinde çok sıkıntı oluyor ya.Sen nasıl çözdün ? elentrinkli diş fırçası aldım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 korkuyorum ben elenktrinkli diş fırçasından :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 bu arkadaş merhaba merhaba ise iplenmeye bilirde,hergün takıldığın adamsa.gavur yapmaz yani bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 dasaaa said: said: Abi bu benim içinde çok sıkıntı oluyor ya.Sen nasıl çözdün ? elentrinkli diş fırçası aldım.. ahahaha o alet yeni cagin depresyon hirkasi resmen. Ben de sikintidan alisveris merkezi market market gezerken almistim bi tane sggddhdjsk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar