Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

taşınmak

forgiver

Öne çıkan mesajlar

şimdi lojman olduğu için kirası daha ucuz bir ev var ama evin planı, içi filan şimdiki ev kadar güzel değil
fazla olmasa da biraz masraf ister, eski filan

http://img145.imagevenue.com/aAfkjfp01fo1i-5616/loc529/131185700_250320111385_122_529lo.jpg

bahçesi filan var böle yazlık gibi bişey ama deniz yok :(
şehir merkezine 3 km uzaklıkta ama yürüme mesafesinde bakkal, market hiçbir şey yok
tek güzel yanı böle bahçeli olması filan

taşınırı var mı
Sosyal ağlarda paylaş

ahah geçen sene gitmiştim sanki öyle değildi normal binası vardı
--
sırf mangal atmak için başvurasım var, yazlık gibi bişey, 100 tl kirası, işe 500 metre mesafede
basket potası var, koşu parkuru ortamı var, doğayla iç içe
içersini filan biraz düzeltmişler ama eski olduğu için bir yerden sorun çıkartır gibi
evet çevresi kötü

şimdiki evden de yürümeye üşeniyorum mesela 10 dk sürüyor, bakkal filan var da, yemek yiyecek yer çok yakın deil
3 km yi araçla 10 dk gidersin yani
Sosyal ağlarda paylaş

minibüs kullanırsan, park etcek yer arasan, araca biniş vs.

o değil de ben ekmek kullanmıyorum, meyveyi filan haftalık alıyorum, yemek yapcaksam stokluyorum buzlukta, yani evden hiç çıkmadan takılıdğımda oalbilitesi oluyo
ama acil bir durum olur, x olur y olur, yürüyerek merkeze(medeniyet yazabilmek isterdim) ulaşabilmak önemli bir yerde
Sosyal ağlarda paylaş

güvenliği yok ama fabrikaya çok yakın bağırsan duyulur belki, etrafı çevrili sayılır
15 tane filan böyle ev var böle yol kenarına dikmişler
güveniliği çok problem etmiyorm taşıyabilecekleir en değerli şey bilgisayar zaten her yerde satılıyor ben olsam çalmaya kasmam
Sosyal ağlarda paylaş

taşın taşın benim annemler de bahçeli evde oturuyo oh kamelyası şusu busu hamağı takılırsın yazın.kışın da kafa dinlersin işte.market bakkal da sorun olmaz bi süre sonra toplu alışverişe alışırsın hem hesabını daha çok bilirsin.bence taşın.müstakil ev gibisi yok.gecenin 4ünde istediğin gibi aç müzik dinle bağır çağır eğlen

taşın taşın:D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...