screamer Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Yavaş futbola dönsün medyanın gazına o kadar kapılmayın bu yıl amacımız sahaya Hagi yi çıkartıp taraftara show yapmak değil şampiyon olmak[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Basta veya sonda bunu yıyenlere yuh ya... Sacmaladınız valla bole bısey olabılır ahah cok guldum sımdı ne keklendınız ya[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. . Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: mostar köprüsü mü ==================== hatalıysaMSNarayın:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: Cthulhu_, 31 Ağustos 2004 17:06 tarihinde demiş ki: arkadaşlar peki teknik drektör gene o mu olacak?? o sistemle(oyucu antrenör) kim başarılı olmuş ki?? siz uefayi kazandiginizda pek de farkli deildi[signature][hline]yanlızlık, hayatta yanlız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yanlız kalmanı sağlar [Bu mesaj eagle_dnz tarafından 06 Eylül 2004 16:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Selam Eagle_dnz, Sana bu konuda katılmıyorum, öncelikle UEFA kupasının kazanılması sadece bir yılın başarısı değil, yıllarca kimisi genç kadrodan başlayarak beraberce oynayan bir çekirdek kadronun başarısı. İkinci olarak, üç ayrı grubun hem kendi içinde hem de birbileri ile uyum içinde çalışmasının bir sonucu. Kimdir bunlar? Başta yönetim, bir bütün şeklinde hiçbir üyesinin ayrılık yapmadığı, hepsinin ağzı birliği ettiği ve bir başkan ile futbol şube sorumlusunun uyum içinde çalıştığı Teknik heyet, ki Fatih'in sert tavırlarına rağmen onun yanında kurmay heyet olarak çalışan değerli insanlar (İkinci Fatih döneminde de olsalardı bu hüsran yönetime rağmen olmayabilir bile) Ve Futbolcular, başta Hagi, Hakan ve Bülent üçlüsünün kendi içlerinde çekişmeden bir amaç doğrultusunda bütünleşmesi bu bütünleşmenin getirdiği etkinin diğer oyunculara, özellikle genç oyunculara yansıması. Ne osmanlı döneminde ne de sonrasında bir türlü öğrenemedik gitti, herşey bir ekip işi, en bireysel spor dallarında bile, başarılı sporcunun arkasında iyi bir ekibi mutlak olmak zorunda. Şampiyonlukları kazanan da ekiptir, kaybeden de. Kişisel performanslar ile maç kazanbilirsiniz, ama şampiyonluğu ancak takım performansı ile kazanırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 lan bu gs iice sensible soccer takımlarına benzedi. oyuncu antrenör başkan herşey oluoo bu hagi yauw klubude alır yakında. Hagi nin en fazla çıkarabileceği süre 45dk dır.O yaşta o adam ne kadar oynayabilirki ve onun hazırlanması aylar alır. gereksiz iş bunlar[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 serbest vurustan gol atsın yeter be.[signature][hline]Film'den alıntıdır : Muhtar Amca Muhtar Amca kirayı getirdim(kira parasını getırmenın sevıncıyle) Muhtar:Yok oğlum anan ödedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Haginin zaten oynarken 4 yılı toplasan 15 tane golü vardır. Serbest vuruştan fazla golü yok haginin.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 holy daha fazla var haksizlik etme simdi[signature][hline]yanlızlık, hayatta yanlız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yanlız kalmanı sağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Hagi yi duran toplarla hatırlamak haksızlık olur o takımın kaptanıydı her atak organizasyonun altında onun parmağı vardı[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 GElsin koşamaz bence[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 patos dogruyu soluyor[signature][hline]--- -- - Saygılarımla. The Drow Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 hagi döneminde sırf o adam için gs maçlarını izliyodum ama bu saatten sonra oynayacak hal kalmışmıdır bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar