reyou Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 benim laptop mesela sleep moduna gecerse rdp den ulasmak istedigimde onu uyandirabilecegim en kolay yol nedir internette aradim 1-2 yol var gibi ama belki deneyip yapan vardir burda?
Mal Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 mouse un altına bi cep telfonu koy titreşime al. uyandırmak istediğinde telefonu çaldır.
reyou Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 power on dugmesine basman gerekiyo
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Mal said: mouse un altına bi cep telfonu koy titreşime al. uyandırmak istediğinde telefonu çaldır. adam aynştayn beyler.
Mal Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 doğru ya sleep mod. o zaman bi düzenek hazırla ağır bi misketi power tuşu üzerine düşürecek şekilde. cep telefonunun titreşimiyle bu düzeneği harekete geçir.
reyou Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 bence eve bi mal koyayim basinda beklesin ne zaman sleepe gecerse o zaman power on yapsin? :)
Mal Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 ahmedinejad said: adam aynştayn beyler. teşekkür ederim :)
yav Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 sleep moduna geçmesini istemiyosan söyle geçmesin yok mu ayarı
reyou Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 geceleri cok gurultu yapi o saatte uyuyanlar fln oluyo ayni odada yuzden
di Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 wake on lan diye bi muhabbet var. tam istedigin sey degil sanirim ama yine de ona bi bak istersen.
Mal Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 reyou said: bence eve bi mal koyayim basinda beklesin ne zaman sleepe gecerse o zaman power on yapsin? :) olur ne maaş vercen :D şaka bi yana donanımsal bi şey lazım bi usb aygıtı felan gibi. sonuçta bilgisayar kapalı gibi bişey
roket adam Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 yav said: sleep moduna geçmesini istemiyosan söyle geçmesin yok mu ayarı Bence de güç seçeneklerinden ayarla usta.
reyou Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 di said: wake on lan diye bi muhabbet var. tam istedigin sey degil sanirim ama yine de ona bi bak istersen. aslinda tam aradigim sey bu sanirim biraz kurcaladim yalniz mac ayarlari ile fln oynanmasi gerekiyomus, bide 1-2 program modemi direk ben kullansam girisicem direkte simdi bozarim fala ev ahalisi ustume cullanmadan en temiz nasi ayiklarim ondan sordum. burda daha once fln yapan varsa gibisinden
reyou Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 "roket adam" said: yav said: sleep moduna geçmesini istemiyosan söyle geçmesin yok mu ayarı Bence de güç seçeneklerinden ayarla usta. abi evdekilerde bana guc secenekleri uygular arada acip 1-2 management islemi yapip tekrar uykuya alamam gerek laptopu baska yere tasiyim desem 45 tane usb aygiti bagli alete.
Kharon Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 google: logmein, WOL veya google : WOL magic packet sender
reyou Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 KHaRoN said: google: logmein, WOL veya google : WOL magic packet sender su cok iyiymis yahu A little application to send Wake On Lan Magic Packets to your computer. With a correctly configured computer, network card, and a little luck, you can turn on your computer across the internet! bide nasi configure edilecegini verseydi :)
Kharon Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 o bu isi yapan programlarin genel adi bu arada. birsuru var. NIC icin magic packetlere karsi nasil davranacagini driver arayuzunden ayarlaman lazim. wol portlari 0,7,9. en cok 7 ve 9 kullaniliyor. internal network deki bi cihaz icin gateway den bunlari acman lazim haliyle. geri kalani bu sorulari soran bi insan olduguna gore cocuk oyuncagi olsa gerek.
Öne çıkan mesajlar