yunusemre Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 30 Mart'da 1 haftalık süreyle tüm zone'larda invasion'ımsı şeyler başlıyormuş. Bu invasion'lardan exlusive loot'lar, mount'lar düşebiliyormuş. Ama Event bittiğinde hepsi kaybolucakmış. Hatta yeterince iyi olabilirsek 20 kişilik raid instance bile açılabiliyormuş PCGamer Rift’s only been out for a month, but the first major world event is about to strike. Trion Worlds say that every zone will come come under worldwide attack next Wednesday March 30. The skies over Telara will open and every area will be swamped with the minions of Alsbeth the Discordant. The attack will last a week, and will give players the opportunity to grab some exclusive loot, including a spectral horse mount. Once the attack is beaten, these items will disappear forever. The invaders will mostly consist of undead fiends, including liches, ettins, and horrible insectoid gravemaker creatures. Beating back the interdimensional invasion will earn your character plenty of awards, the best of which will let you travel the world in style on new mounts, or let you give your character an undead appearance. Successfully fighting off enough invasions will grant players access to the River of Souls, a 20 man raid instance guarded by Alsbeth the Discordant. Defeating the evil responsible for the invasion will drop the finest loot. Once the week long even comes to an end, all of these rewards will vanish into the void. You may want to start stockpiling health potions now. edik: http://www.pcgamer.com/2011/03/24/rift-world-war-kicking-off-march-30/
BonePART Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 ilk ay bittiginde herkes subcriptionlari kapicagindan belki bi kere daha para odetebiliriz cabasi
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 ilk ay bitse de warhammerda olduğu gibi bir zekasız temizliği yaşansa
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 BonePART said: ilk ay bittiginde herkes subcriptionlari kapicagindan belki bi kere daha para odetebiliriz cabasi this
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 oeh oynamadan ne bu şiddet bu celal ^^
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 insanların oynamadan saldırma ihtiyacı hissettiği tek oyun herhalde.
Norak Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 en ufak bir fikirleri yok abi oyunun durumu bayaa iyi aslında, sürekli yeni oyuncu geliyor, bug yok, olanı da anında patchle düzeltiyorlar, rift olayı çok eğlenceli, wowun bilmemkaç senede yapmadığını 1 ayda yapıp goldsellerları yoketti adamlar üstüne, günlerdir spam görmedim ne chatta ne mailda.
BonePART Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 yunusemre said: 30 Mart'da 1 haftalık süreyle tüm zone'larda invasion'ımsı şeyler başlıyormuş. Bu invasion'lardan exlusive loot'lar, mount'lar düşebiliyormuş. Ama Event bittiğinde hepsi kaybolucakmış. Hatta yeterince iyi olabilirsek 20 kişilik raid instance bile açılabiliyormuş abi bisiye saldirmiyorum oyunla ilgilenmiyorum bile 3 ay sonra baticak bi oyun sonucta da 1 ay daha kalirsaniz bak cok ozel loot super mount vericez diyolar iste ilk defa olan bisi deil ki abi 10 senedir mmoprg oynuyoruz 150 tane mmorpg gecti failladi
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 said: Ama Event bittiğinde hepsi kaybolucakmış.
Miraul Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 event sirasinda gelenler gitmez ya sonra alamayiz falan
draedan Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 BonePART said: yunusemre said: 30 Mart'da 1 haftalık süreyle tüm zone'larda invasion'ımsı şeyler başlıyormuş. Bu invasion'lardan exlusive loot'lar, mount'lar düşebiliyormuş. Ama Event bittiğinde hepsi kaybolucakmış. Hatta yeterince iyi olabilirsek 20 kişilik raid instance bile açılabiliyormuş abi bisiye saldirmiyorum oyunla ilgilenmiyorum bile 3 ay sonra baticak bi oyun sonucta da 1 ay daha kalirsaniz bak cok ozel loot super mount vericez diyolar iste ilk defa olan bisi deil ki abi 10 senedir mmoprg oynuyoruz 150 tane mmorpg gecti failladi yazik sana, allah kurtarsin
Barathrum Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Masquerade said: BonePART said: ilk ay bittiginde herkes subcriptionlari kapicagindan belki bi kere daha para odetebiliriz cabasi this Fail.İnadına patlamıcak bu oyun.Çünkü wowdan güzel.Siz acınası wow köleleri bunu anlayamıyorsunuz bir türlü. RİFTİN GRAFİKLERİ ÇOK İYİ OLMASINA RAĞMEN OYNANABİLİRLİĞİ DE WOW KADAR İYİ.Bak capsli yazdım.Aoc'a 1 hafta warhammera 3 gün katlanabilen ben,rifti gayet çatır çatır oynuyorum.Çünkü ilk kez bir mmo Wowdan iyi.Pvp de kim ne yapıyor görüp saniyelik hareketler çıkarabiliyosun wowdaki gibi.Bu bile bana yetti.
pinkporing Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 olm herşeyi wowla karşılaştıranlara uyuz oluyorum lan,ağzımı bozduracaklar arkadaş 8 sene rift e çalışılsa wow a 1500 çeker olm oyun daha yeni çıktı ne bu blizzard tüccarlığı anlamıyorumki :S
Warghammer Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Açıkcası insanlardaki wow a birşey olacak endişesini anlamıyorum.Bırakın ne olacaksa olsun rekabet olsun daha güzelini daha iyisini yapmaya çalışsınlar. ben mesela acayip eğleniyorum riftte acayip casual oynamama rağmen biran actiondan uzak kalamıyorsun.Quest teslim edip çıkayım diyorsun bir raid bulup 1 saat rift kovalayıp üstüne guardian raidiyle kapışabiliyorsun.Bu da bana yetiyor.
Floridsdorf Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Sparkcaster said: ilk ay bitse de warhammerda olduğu gibi bir zekasız temizliği yaşansa das
jonq Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 İnşallah Trion "Uçan Binek" sevdalılarından etkilenmez de oyun hep böyle "Open World" devam eder. WOW daki gibi bütün server Dalaran gibi bir mekanda hoplayıp zıplamak zorunda kalmaz da aktif bir dünya olur. Başka da birşey istemiyorum bu oyundan zaten herşey yeterince var. TRION duy sesimi!!!
Loex Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 dünya da mmorpg oynayanların yüzde 90 ı mmoprpg yi wow başlattı sanıyo diğer oyunlarda "taklitler aslını yaşatır" muhabbeti görüyo malesef
Milamber Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Eğlenceli olacak hafta sonu 50 olmayı planlıyorum 48'im şuan şöyle sağlam bir etkinlik görelim :D Rift'e saldırma genelde çoğu wow oyuncusunda var. Kimisi oyuna yeni başlamış 2 lvl da wow daha iyi diyor ulan wow daha iyi madem niye para verip bu oyunu alıyorsun git wow oynamaya devam et kimin umurunda. Oynamayana saygımız varsa birazda oynayanlara saygımız olsun da biz de biraz rahat edelim.
Deacon Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Milamber said: ulan wow daha iyi madem niye para verip bu oyunu alıyorsun oyunu alip oynamadan nerden bilecek wow daha iyi?
Milamber Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Benim dediğim olay oyun daha release olmadna önce pre order yapanların girip oynadığı dönemdeydi. Zaten ondan önce betası açıktı ben ve benim gibi binlerce insan betada oynayıp beğenip aldı. Betası yoksa bile insan oynayanların yorumlarına bakar. Huh yeni oyun çıkmış bir deniyim diye gidip pre order yapmaz oyunu hiç bişi yapamıyorsa release i bekler o arada milletin yorumlarına bakar hadi betadaki yorumlar oyunun ne olduğunu yansıtmıyor ise. Araştırmadan etmeden kimsenin gidip 50 dolar vereceğini sanmıyorum. Ben oyunu alırken nelerle karşılaşacağımı oyunun nasıl olduğunu bilerek aldım. O elemanda aynı şeyi yapabilirdi imkanı vardı.
Milamber Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Bana laf atıyor. Departmanlar arası sataşma bu kendi ekibi wowcu olduğu için joker beyin hazırladığı laflara maruz kalıyoruz.
senko Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 almanlar yenilince bizde yenilmis sayilmayacaksak oynanir.
Öne çıkan mesajlar