Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kendi izafiyet teorisini yazan otistik

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şaka gibi lan, okuyun şunu.

A 12-year-old child prodigy has astounded university professors after grappling with some of the most advanced concepts in mathematics.

Jacob Barnett has an IQ of 170 - higher than Albert Einstein - and is now so far advanced in his Indiana university studies that professors are lining him up for a PHD research role.

The boy wonder, who taught himself calculus, algebra, geometry and trigonometry in a week, is now tutoring fellow college classmates after hours.

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2011/03/24/article-0-0B51E29C00000578-612_468x315.jpg

moar: http://www.dailymail.co.uk/news/article-1369595/Jacob-Barnett-12-higher-IQ-Einstein-develops-theory-relativity.html#ixzz1HZyJTal7
Mesaj tarihi:
ahmedinejad said:

said:
who taught himself calculus, algebra, geometry and trigonometry in a week

ağzını burnunu kırarım bunun

bırakıyorum lan bu işi allahım yarappim ya bi bitmedi şu dahiler sdf
Mesaj tarihi:
olm zaten öyle otistik değilseniz, aşırı zeki, patronun oğlu falan değilseniz ne diye sayısal bölüm okuyosunuz? haddinizi bilin. hiç bi zaman özel biri olamıcaksınız artık sizi sıradan sayı memurları..
Mesaj tarihi:
Archangel_ said:

said:

who taught himself calculus, algebra, geometry and trigonometry in a week

nasıl yani?matrix?

bi an gora filmindeki sahne geldi aklıma

- calculus, algebra, geometry and trigonometry, hangisini istersin
- ver abi ordan bi karışık
- aaaa, tamam.
Mesaj tarihi:

bi de böyle bi model var

stephen wiltshire elemanın adı, bir kere gördüğü yeri neredeyse tüm detaylarıyla hatırlayıp, çizebilen bi manyak. bu da otistik tabii.
roma çizimi

bu da tokyo macerası

chocolate rain man diye pun da yapayım ehuh
Mesaj tarihi:
Savantlık mevzuu degil mi bu, otistik olupta tek bir açıdan beynin acayip işlemesi olayı?.

hani zeka falan güzel şeyde sırf muhteşem bir fizik/matematik yetenegi için özürlü olmayı arzu etmezdim ben.
  • Yeni Oluştur...