aquila Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 sac dokulmesini hizlandiran zararsiz bisey var mi?
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 saç dökülmesini hızlandıran?? tüy dökücü krem =)
DoruK Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 NolaxThensbane said: Doruk senin çaren bende benimde arada tırnak büyüklüğüne kada rçıkan kepek yapıyordu bildiğin kafan soyuluyor.Şimdi bakamıyorum sabah bakınca yazarım buraya ilacın adını.aha bekliyorum cevabı işallah denemediğim bişeydir :) Slint said: Seboreik dermatit olabilir. Dermatoloğa görünmen lazım. Şampuan, sprey vs. gibi şeylerle geçse de dönem dönem tekrardan çıkıyor. Tam bir tedavisi yok ve çok aşırı olmasa da saç dökülmesine neden oluyor. valla trye dönünce anca dermatolog, çok zor geliyor gitmek. bi kere gittim devlet hastanesindekine, saçma sapan bi şampuan verdi daha fena oldu. bi dahaki sefere özel hastaneye falan gitmek lazım.
Laorx Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 aquila said: sac dokulmesini hizlandiran zararsiz bisey var mi? kötülük http://www.robertjschwalb.com/wp-content/uploads/2010/08/dr-evil.jpg
alperozg Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Fistan said: abii anketi görür görmez şok oldum ve acıdım eer bu kadar araştırıp tek tek yazıp bi de en iyisini soruyorsan senin durum gerçekten vahim görünüyor. stres'i azalt.şampuanla olcak iş değil.genetik menetik. dökülür gider. paran olur ektirirsin varsa şimdi ufaktan başla ektirmeye. google a yaz tek sayfada hepsi çıkıyor bir de ctrl+c ve ctrl+v yi kullanmayı biliyorsan tadından yenmiyor. stres azalmaz çalıştığım sektörde :) bir de henüz açıklık yok saçlarında ama yanlar seyrelmeler başladı erken kalkan yol alır iş işten geçtikten sonra bir anlamı kalmayacak. o yüzden en azından bi önlem olarak yada daha sonra ben elimden geleni yaptım demek için bişi kullanmalıyım diye düşünüyorum :)
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Kişiden kişiye değişiyor işe yarayan şampuan listesi. Kuzenim bioxin'in reklam pazarlama kısmında mı neydi, onunda dökülüyor saçları. Bir kaç ay evvel çıkan yeni şampuanı öneriyordu. Öncekilerin hiç işe yaramadığını söylüyordu hep. Başka bir arkadaşım "ben keldim bildiğin, bioxing kullanmaya başladım, bu haldeyim" dedi, ki kafasında seyrektete olsa baya saç vardı. Bana Revivogen önermişlerdi, ben gittim yanlışlıkla Revigen aldım, bari kullanayım dedim. Bir baktım dökülme durdu. Çıkarma konusunda bişey diyemeyeceğim ama her şampuanın farklı metabolizmaya hitap ettiğini düşünüyorum.
Law Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 NolaxThensbane said: Gittim 8tüplük tahlil yazdı beslenme bozukluğundan kaynaklandığını söyledi. 2sflık bir reçete verdi 1ay kullandım %100 fışkırma oldu sonra final haftası ve parasızlıktan yarım kaldı eski haline döndü Nasıl beslenme bozukluğu, afrikada mı yaşıyorsun :), şaka maka o dönemdeki beslenmem nasıl dı ki ?
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Düşük vitamin, mineral ve diğer gerekli tüm maddeler sdfg Öğrenci yemekleri genel olarak zaten kötü oluyor. Sınav dönemlerinde de "abi söyleyeyim 2dk gelsin" diye döner hede hödö yiyiyor insan. Odur kötü beslenme olayı.
Law Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Öyle beslendiğini tahmin ediyordumda, ama etkisinin bu kadar yüksek olacağını ve 2 reçete vitamin vs yazılacağını düşünmemişdim. Adam saçlarım fışkırmaya başladı diyince bayağı fark ediyormuş demek.
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Sadece saçta değil, vücudun her yerinde fark ediyor. Vitamin ve mineral bakımından eksik beslendiğinde derinin canlılığı bile değişiyor, garip oluyor. Onun dışında zaten mineral konusu saç için çok önemli olan bi konu. O yüzden olmuştur sdf
Saeros Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Jeeztro said: gitti ektirdi daha ucuza geldi totale vurunca hehe. abi bi de şöyle bişey var evet
mardox Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 kellikle derdi olan beyler, iyilik olsun diye dermovate'ı rastgele önermeyin. steroidn yan etkileri var en masumu derinin folyo kağıdı gibi incecik hale gelmesi. hele ki her yaraya iyi geliyor bu diye ufak çocuklara doktora danışmadan sürmeyin öteki dünyaya kargo edersiniz direkt çocuğu. onun dışında revignondur minoksidildir vs... bunlar işe yarayan ilaçlar. yalnız bir tavsiyede bulunayım, ilacı sürdüğünüz yeri evdeyken kapatın dışarı çıkınca da elinizle çok oynamayın. önce kelini kaşıyıp sonra da burnunu kaşıdığı için burnumun üzerinden kıl çıkıyor diye doktora gelenler var :)
Esh Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 onlemi dokulmeden once almaniz lazim. ki genetikte varsa onlem bile etki etmiyor. kaldi ki dokulmeye ba$ladiktan sonra geri donu$ imkani yok pek...
paspatur Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 kellik bir kader deildir. 444 0 KEL :D
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 DoruK said: NolaxThensbane said: Doruk senin çaren bende benimde arada tırnak büyüklüğüne kada rçıkan kepek yapıyordu bildiğin kafan soyuluyor.Şimdi bakamıyorum sabah bakınca yazarım buraya ilacın adını.aha bekliyorum cevabı işallah denemediğim bişeydir :) Ketoral Beslenme konusuna gelirsek atnı seagle dediği gibi bir iki sene öğrenci işi takıldım çok çektim doktor yaşımı sormuştu (23) bu yaşta imkanı yok bu kadar dökülmesinin genetik falan değil bu dedi tahlil aldı özellikle kurşun(emin değilim tam hatırlıyamıyorum) ekskliği olduğunu söyledi 1ay boyunca vitamin takviyeleri minoxil şampuanlar falan kullandım işe yaradı ama biliyorsunuz bu ilaçları ssk karşılamıyor ve çok pahalı 6çeşit ilaç baya pahalıya kaçtığından devam edemedim ama gerçekten işe yaradı. Seagle bu arada lazım olursa doktorun adı Hüseyin Durmuşlar.
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 askerde random kullandım,ne bulursam hacı şakir,eridor,panten,falan gayette dökülmedi hatta güçlendi.voltranı oluşturdum galiba
Laorx Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 abi abuk sabuk bin tane şampuan önerilmiş, hepsi para tuzağı ırsi dökülmeye o saçlar gg her türlü. papatya bokuymuş, yok lemur çişiymiş ne kullanırsanız kullanın dökülür o saç. 2 tane çözüm var 1-minoxidil 2-propecia bunlarda geçici tabi 1-2 sene idare eder sizi üzülmeyin ama ektirilir, saç kökü klonlama fln geliyo http://www.seksenliyillar.com/resimler/cimadam.jpg
dattebayo Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 NolaxThensbane said: Gittim 8tüplük tahlil yazdı beslenme bozukluğundan kaynaklandığını söyledi. 2sflık bir reçete verdi 1ay kullandım %100 fışkırma oldu sonra final haftası ve parasızlıktan yarım kaldı eski haline döndü üzüldüm.
BonePART Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 bene bu sabah cok depresyona grdim resmen receiding hair olmus saclar uoda ki ektiricem acimam sac koku sorunum yok ensede 3 insanliks ac war
vaperon Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 mardox said: kellikle derdi olan beyler, iyilik olsun diye dermovate'ı rastgele önermeyin. steroidn yan etkileri var en masumu derinin folyo kağıdı gibi incecik hale gelmesi. hele ki her yaraya iyi geliyor bu diye ufak çocuklara doktora danışmadan sürmeyin öteki dünyaya kargo edersiniz direkt çocuğu. onun dışında revignondur minoksidildir vs... bunlar işe yarayan ilaçlar. yalnız bir tavsiyede bulunayım, ilacı sürdüğünüz yeri evdeyken kapatın dışarı çıkınca da elinizle çok oynamayın. önce kelini kaşıyıp sonra da burnunu kaşıdığı için burnumun üzerinden kıl çıkıyor diye doktora gelenler var :) Oku yazdıklarımı tekrar. Kullanmadan önce kesinlikle bir dermatoloğa gitmesini önerdim zaten. Bol keseden de sallamıyorum. Saçlarımın belli bölgelerinde 1tl bozuk para ve kibrit kutusu büyüklüğüne kadar değişen 4 dökümle oldu. Şimdi hiç olmamış gibi. Sakallarımdakileri saymıyorum bile...
Öne çıkan mesajlar