Abus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Görürsün hoşlanırsın...Tanıdıkça Seversin...Bir anda o senin herşeyin olur.Her dakika onu daha nasıl mutlu edebilirim diye düşünürsün.Kalbinde yeri artık herkesin önündedir.Hediyeler alırsın ona.Mutlu olması için elinden geleni yaparsın.İki kişilik hayaller kurarsın.Aynaya baktın mı yüzünü değil onu görürsün. Annenler tatile gider ev boş kalır.Harika geceli gündüzlü 3 gün geçirirsin. Sonra çağrılar azalır,mesajlara karşılık gelmez.Ararsın adam akıllı konuşmaz.Bir gün zorlarsın konuşması için "ya lütfen sölermisin ne oldu sana beni delirtiyosun ölüyorum burda neden böle oldun bir anda aklım almıyor" Ve korktuğum soruyu sorarım "Biri mi var?".Ve cevap gelir "evet,biri var".O an dünya durdu benim için (20.8.2004) Arkadaşım Yalovada.Atladım İDO'ya gittim ilk akşam doğru düzgün konuşmadı benle bende bir gün daha kalim dedim arkadaşın arabasında kaldım.Ertesi gün gine konuştuk gerçi ben hıçkıra hıçkıra ağlamaktan pek konuşamadım.Çok seviyodum her an ayaklarına kapanıp yalvarmaya hazırdım.Bana bir sürü sebepler söledi ama hiç birinin gerçek sebep olmadığını biliyodum çünkü bu kız daha ayın 14 ünde benle idi.17 sinde son mesajını attı.Ama konuşmanın sonunda ağzından baklayı çıkardı sebep o çocuğu sevmesiymiş. Çocukta serseri,kro,belinde silahı var ve 24 saat ayyaş.(Bense onun tam zıttı).Dünyam durdu arkadaşlar.Buraya bunu paylaşmak için yazdım.Of...[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Kız milleti işte.[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 haklsıısn,haklısısn. durmunu anluıyorum gerçekten,hatta benimde böle bi tpiğim vardı :) üzüleceksein,çok,çok,.ok,ama geçek,sonra hiç hatırlaymayaksın.bu günlere bakınca güleceksin,klişedimi?evet ama doğru.[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 bana bir kızın söylediği "erkek dediğin biraz süründürmeli, ben öyle melek gibi cocukla yapamam" başka bir kızın söylediği "her istedigimi yapan ve tamamıyle bana uyamaya calısan biriyle yapamam bana (hayır dyebilme) bu kişilik belirtisidir" kendimce cıkarımım seveceksin ama fazla hissetirmeyeceksin. cok konusursan söylediklerinin önemi azalır, cok apran varsa önemi azalır, cok seversen önemi zalır. Hani ben de böyle davranamıyorum ama simdiye akdar cıkarımım budur. Aksi var mıdır ? Kensinlikle, bu aptal ask oyunalrıyla ugrasmam, karsımda kini severim ve benim için biter dersin yürümeye devam edersin. Eninde sonunda bu "aptal" oyunalrla yasamak istemeyen biriyle birlikte olursun. belki gec olur biraz da güc olur üzme canını sana onu geri döndürebilecek tek sey ona geri dön dememektir bir süre hic arama ya da sorma pişmanlık duyarsa döner ama sen yanına gidersen inada bindirebilir gibi gibi[signature][hline]yıllarımı bu işe verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Maçoluk hükmeder[signature][hline]Fecondation under control of the King [Bu mesaj W3r3wolf tarafından 22 Ağustos 2004 13:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 bende düşünmemeye çalışıyorum ama işte heryerde hatırası var abi birde kötü ne oldu biliyormusun bir an evvel kendimi toparlamalıyım çünkü 5/6 eylülde bütünleme sınavlarım var.Bir an evvel toparlanmalıyım.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Vah yazık canım kardeşime ya... Neyse düşünmemeye çalış ve bu dönemi en az zararla kapatmaya bak. En geç 1 aya hiçbişeyciğin kalmaz, inan bana.[signature][hline]This fire is burnin' and it's out of control It's not a problem you can stop It's rock n' roll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 golge-i khan varya tam beynimin içindekileri yazıya dökmüşsün... kelimesi kelimesine :D ya varmı bu salak aşk oyunlarını istemeyen bir kız? ?? topici açan ark (nickini unuttum pardn :)) klasik şeyleri sölicem bende... zaman herşeyi halledecektir... şu an inanılmaz derecede onu geri istiosun dimi? amaan boşver seni bırakıp başkasına giden kızdan ne hayır gelir zittir et... şu an düşünmen gereken tek şey var, kendine sölemen gereken... "o kız beni hakketmiyordu..." doğru çünkü, kendisini o kadar seven birini çat diye terkedip kronun tekine giden kızdan ne hayır gelirki ya ... ayrıca sakın hatanın kendinde olduğunu düşünüp pişmanlık duyma.... en büyük acıdır pişmanlık unutucaksın... :) merak etme[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Golge-i_khan Çok doğru söylemiş aslında... Çok sevmeyeceksin,çok konuşmayacaksın, Bırak eğer sana dönerse,gerçekten seni seviyordur... Dönmezse....[signature][hline]Madcat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 şşşst,olm ihityacın olan arkadaş senin,bi sürü,en ii kenkleri al toplan bi yerde.otu içini aç,rellde olur buiş sanal deil,akşamalrı dışarı çık eve kalma,dışarı çık derken bar caz gez deil al saigranı gitr parkta otur açık havada ii hissedersin.ama ömce içini aç birilerini. geçmiş osun,olur öyle. bişi dicem,şimdi sen efiyorsan zaten biz nedersek diyelim "hayır o öyle biri deel,o iyi bi kız fln"dicen,ama öle değil,kabul et,seni haketmemiş o kız,hakememeiş.üzerinden gelebilrsin,ona ders olsun,hemen toplanırsan onam gösterebilsin bak hala yaşıyorum" you can survive[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silvery Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 ya onun icin uzuldugune degmez kalite farkı var aranızda. sectigi adam dan kalitesini belli ediyo. agzından cıkan her laf ne kadar ... oldugunu belli ediyordu zaten bırak unutucaksın kısa sure cık dısarı yanlız kalma yeter. celilin dedigi gibi yav bu kızlarının ............... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 bu olaylar hep o hormonların başının altından çıkıyo ben biliom, insanlar böyle deneyimlerle dayanıklı oluyo işte, pişmanlık duyma çünkü bilemezdin önceden bırakabilceini böyle kızlar genelde baştan pek belli olmaz, biraz paylaştınmı anlatıp daha kolay unutursun[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 anlamak zor ama çok yaşanan bir olay[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: Golge-i_Khan, 22 Ağustos 2004 13:46 tarihinde demiş ki: Kensinlikle, bu aptal ask oyunalrıyla ugrasmam, karsımda kini severim ve benim için biter dersin yürümeye devam edersin. Eninde sonunda bu "aptal" oyunalrla yasamak istemeyen biriyle birlikte olursun. belki gec olur biraz da güc olur +1 açıkçası ben olmadığın şekilde maço ve sert davranmayı duygularını böyle aptal nedenlerden saklamayı çocukluk olarak görüyorum aynı şekilde karşısındakinden bunu bekleyen bireydede..[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HainPanda Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 bende yaşadım yakın zamanda bi tek hayatında biri yoktu o fark var aramısda.. tek ve en iyi tavsiyem yalnıs kalmaman ben 1 buçuk aydır daha yalnıs kalmadım hep ark.larlayıkm onnarla yatıp onlarla kalkıom ve artık gayet iyiyim. ama şöle düşünüom basende aşk acısı da güsel bişi eğer sonunda acı çekeceimi bilmesem aşık olmicam nerdeyse.. :P Unutma bi erkein bi kızı sahiplenmesi 6 ay bi kızın yeni sahip bulması 3 hafta sürer..[signature][hline]Yine aşığım.. :( [Bu mesaj HainPanda tarafından 22 Ağustos 2004 23:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 kibar olsan kişilik sahibi değilsin, maço olsan ayının tekisin. ortası bulana 1m $ ödül varmış.[signature][hline]homer simpson, simpsons'ın bi bölümünde demiş ki: please don't kill me! i have a wife and children, kill them! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 cok kız var takma bu kadar üzme kendini..[signature][hline]..it's time I disappear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 o biriyle başlamadan önce bitirseymiş seni -silseymiş hayatından.. bence bırak düşünme çünkü bi kez yapan bi daha yapar. ufh ya ama erkekler yapınca sorun olmuo kızlar yapınca sorun oluo gibi görünüo saçma yani birini seviosan başka birinin gözünün içine bakmıcan ya ufh ne bu milletin hovardalığı anlamıorum.. abi sana layık deil o kız[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: Valeron, 22 Ağustos 2004 22:50 tarihinde demiş ki: ortassi ben :P 1m$'i bankama yatirin lutfen görürüm ben seni 5 ay sonra :p yok yok şaka, güzel bi ilişkin varsa eğer, nazar deymesin derim pek tabi.[signature][hline]homer simpson, simpsons'ın bi bölümünde demiş ki: please don't kill me! i have a wife and children, kill them! [Bu mesaj Saeros tarafından 22 Ağustos 2004 22:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: elle_iphe, 22 Ağustos 2004 22:51 tarihinde demiş ki: yani birini seviosan başka birinin gözünün içine bakmıcan çağımızda çok eksik olan birşey kendimi enayi gibi hissetmeme neden oluyor[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 22 Ağustos 2004 22:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 ne kadar seversen sev yinede zamanla unutuyorsun zaman herşeyin en iyi ilacı elbet unutursun ben unutmak için neler yapmadımki ama hiçbiri işe yaramadı fakat zaman durdurdu bu acıyı...[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 O kadar aşık olduğun biriyle uzun ilişki yaşayamazsın. Zamanla fark etmesen bile "kolay lokma" moduna girmekten kurtulamazsın. Her zaman bir adım uzakta duracaksın... Fazla da pas vermemeye bakacaksın. Sevsen bile içinde tutacaksın.[signature][hline]Kız arkadaşıma mesaj atarım: -Uyudun mu? -Hayır sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 buna hiç katılmıyorum hatta saçmalık olarak bile nitelendiriyorum ben karşımdaki insan beni kullandığım strateji ve taktikler yüzünden değil kendi karakterim ve duygusallığımın ölçüsü sayesinde sevmesini tercih ederim.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: Ardeth, 22 Ağustos 2004 23:18 tarihinde demiş ki: buna hiç katılmıyorum hatta saçmalık olarak bile nitelendiriyorum ben karşımdaki insan beni kullandığım strateji ve taktikler yüzünden değil kendi karakterim ve duygusallığımın ölçüsü sayesinde sevmesini tercih ederim. Ben burda tercihlerden bahsetmiyorum =) Böyle bir aşkın yürümesi için... 1-)Senin deliler gibi sevmen lazım... 2-)Onun deliler gibi sevmesi lazım... 3-)Çok uzun süreden beri devam eden bir ilişki olması lazım... Şimdi bu üçünü bir araya getirelim bakalım böyle bir ilişki yakalama şansımız ne kadar? Gayet düşük... Belki insan hayatında 2 en fazla 3 tane bulunuyor bu tür aşklardan insanlar da evliliğe çeviriyor bunlardan bulduklarında zaten =) Şimdi sen her ilişkinde karşındaki senden sıkılmayacakmış, sen onun üstüne gittikçe onun hoşuna gidecekmiş gibi düşünüyorsan çok kez terk edilme yaşayacağını söyleyebilirim... Sana son olarak soracağım soru... Çıktığın kız sabah akşam "aşkım bi tanem hayatım canımın içi tatlım" diyip dursa dakka başı hediye alsa, devamlı yanında olup elini tutmaya çalışsa sıkılmaz mısın? Lütfen dürüst cevap ver =) Açıkçası ben sırılsıklam aşık olmasam acaip sıkılırım hatta 2 gün zor dayanırım. Genelde herkes de böyle hissediyor...[signature][hline]Kız arkadaşıma mesaj atarım: -Uyudun mu? -Hayır sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Eh bu nedenden terk edildiğim doğru fakat ben zaten genelde birine aşık olmadan o insanla çıkmayı düşünmem bu durumlarda karşımdakinin bana öyle davranması hiç sorun yaratmaz nasıl olsa aşk 1-2 seneye yavaşlar ve sadece izlerini bırakır bunun gizleyip içimize atmak yerine olduğu gibi yaşamak daha doğru. Dediğin gibi ya iki tarafta aşık olmayacak sadece sevecek yada iki tarafta aşık olacak yoksa biri rol yapmazsa ilişki yürümez. Ayrıca ben duyguları saklamamaktan bahsederken insanın özel alanına tacizdende sakınmak gerektiğini bilirim. Elini tutacaksın canım aşkımda diyeceksin ama kessinlikle denilmemesi gereken zamanlarda kontrol etmek karşındaki insana değer vermen ve saygı göstermen demektir ama 24/7 kasıntı, karizma, mistik havalarda takıldığım için peşimden koşacak bir kızla zaten kalamam ben.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 22 Ağustos 2004 23:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar