Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 madoka son iki bolum ciksin baska bisi istemiyorum yoksa flash ogrenip end of madoka diye film cekicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 deadman wonderland ı ben elfen lied a benzettim inşallah onun gibi saçmalamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Viktor said: madoka son iki bolum ciksin baska bisi istemiyorum yoksa flash ogrenip end of madoka diye film cekicem harbi ne zamnamış var mı bi açıklama ona? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 SenariouS said: madoka 21 nisanda 1 saatlik özel bölüm olarak yayınlancakmış madoka yla ilgili şu denmişti ama kaynak var mı bilmiyorum. ama çok beklettiler ya. bi de bu sezon çıkanlardan hangileri iyidir? hatta izlenmezse olmaz dediklerinizi ve "ama bu da güzel, izlenebilir" dediklerinizi ayırabilirseniz çok süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 ben şu an her çıkanı izliyorum böle 3.4. bölümlerini izledikten sonra elerim tahminen. şu an büyük ihtimalle izleyeceklerim: Hanasaku Iroha Deadman wonderland Ano Hi Mita Hana.. Sket Dance Toriko Steins Gate (belki) C:The money of soul.. (yugioh gibi çıkmassa izlicem) fakat haftasonları böle akşama kadar oturup hepsini çekip izlio oluorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 ao no exorcist düştü bu arada, ona da bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 horrible subs disinda boyle toplu sub yapan funsub grp varmidir. Tabi yeni sezon animeleri icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Madoka 21 inde çıkacak iki bölüm birden, tamamlanacak yani kesin bu bilgi. Bu dönem baya bir seri varmış 20ye yakın 1. bölüm izledim sanırım yarın bende yazayım toplu halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 slice of life komedi ne var ondan haber verin kyoaninin slut the animationını es geçebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 ShadowFury said: SenariouS said: madoka 21 nisanda 1 saatlik özel bölüm olarak yayınlancakmış madoka yla ilgili şu denmişti ama kaynak var mı bilmiyorum. ama çok beklettiler ya. bi de bu sezon çıkanlardan hangileri iyidir? hatta izlenmezse olmaz dediklerinizi ve "ama bu da güzel, izlenebilir" dediklerinizi ayırabilirseniz çok süper olur. garantisi benim ayıp ettin genç :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 madoka raw çıktı çevirisi gelir artık yarına falan. bu kadar binbir tane parodisi falan çıkmış serinin: http://wiki.puella-magi.net/Media Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 o değilde tiger and bunnyde baya iyi ya asdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 softtenni izliyorum ben bi de soft tennis heuhe o da eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 bu dönem baya bir seriyi izlerim herhalde, önceden 2-3 tane adam gibi seri anca çıkıyordu şimdi epey var. maria holic in 2. sezonu biraz dandik başladı. 2. sezon böyle çok gürültülü geçiyor birde 3 part a bölmüşler önceki sezon 2 part idi sanırım. Ama izlenir gene de. C nin çizimleri dandik senaryosu da çok cazip gelmedi gibi ama potansiyel var, dünyadaki para düzeni konularını iyi işleyebilirse güzel olabilir ama pek olası görünmüyor. Iroha nın senaryosu çok klişe ama çizimler ve atmosfer çok iyi olmuş. Ana karakter büyükannesinin yanına gidiyor orda hayatını çalışarak kazanmak zorunda tarzı bir konusu var. hidan no aria dönemin stratos u, ana karakter daha sağlam ama. JC Staff animesi tam. ano hi mita birşey birşey dönemin en iyisi olabilir. Direkt atmosfer kasmışlar. Ağlak bir seri olacak kesin. deadman wonderland ın ilk bölümü baya sert idi güzel ilerler büyük ihtimalle. denpa onna to seishun dönemin en çok beklenen animelerinden biriydi. İlk bölümde senaryosunu çok belli etmedi ama ilginç bir seri izlenir. nichijou böyle ders aralarında izlemek için güzel bir anime, vakit geçirmelik - random event. Ama arka arkaya 2 bölümü izlenmez. şöyle birşey var: 30-sai no Hoken Taiiku konu According to the free paper of Mainichi, an instruction book series "30-sai no Hoken Taiiku (Health Education for 30 years old men)" was announced to get an anime adaptation. The guide books teaches shy men around 30 how to date and have sex with women. hen zemi nichijou ile üsteki animenin karışımı birşey. başka iyi olanlar: tiger and bunny ao no exorcist kaiji 2 steins;gate - bir ara en çok blu ray siparisi alan seri deniliyordu, iyi de ilerliyor. seitokai yakuindomo nun ova bölümü de güzel. dönem öncekilere göre baya iyi, artı touhounun demosu da çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 sket dance ve toriko izlemio musun veya hoshizora e kakaru hashi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 bi de yondemasu yo azazel-san var o da psikopat bi anime eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 sket dance i bilmiyorum çekici gelmedi pek ama bilgisayar ile dolaşan tip iyiydi ehe. Toriko yi direkt beğenmedim. hoshizora tipik visual novel adaptasyonu, işe yaramayan ana karakter bir sürü kız. Birde ana karakterin kardeşi var ki shota direkt. yondemasu ya bakayım gerçekten, ilk bölüm puanı da fena değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Madoka Magica ya noldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 çıktı madoka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 ascraeus said: ascraeus said: god is coming inanmıyorum ya sublayan grup yokmuşghrrrrrrraaaaaaaggggeeeee HAHAHAH tükürdüm ascra allah kahretsin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 ben dogdays dışında hepsini izliyorum galiba ya şakamaka bu sezon , belki ilerleyen haftalarda bayıp bi kaç tanesini bırakırım. ama yani haftasonu çekiveriorum hepsini böle arada çerez niyetine izleyiveriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 ahahah soft teniste inanılmaz eva göndermesi vardı 3. bölümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 baya eğlenceli lan softtennis bu arada C tam tahmin ettiğim gibi çıktı ya, böle kartlardan familiar summonlayıp kapıştırma animesi :/ neyse izleyelim biraz daha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 yokmu şöyle onii-chan no koto benzeri beyinsiz slice of life komedi ecchi malmortis bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 soft tenni işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar