Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2011 - İlkbahar Sezonu Animeleri

dattebayo

Öne çıkan mesajlar

SenariouS said:

madoka 21 nisanda 1 saatlik özel bölüm olarak yayınlancakmış

madoka yla ilgili şu denmişti ama kaynak var mı bilmiyorum.
ama çok beklettiler ya.

bi de bu sezon çıkanlardan hangileri iyidir?

hatta izlenmezse olmaz dediklerinizi ve "ama bu da güzel, izlenebilir" dediklerinizi ayırabilirseniz çok süper olur.
Sosyal ağlarda paylaş

ben şu an her çıkanı izliyorum böle 3.4. bölümlerini izledikten sonra elerim tahminen.

şu an büyük ihtimalle izleyeceklerim:

Hanasaku Iroha
Deadman wonderland
Ano Hi Mita Hana..
Sket Dance
Toriko
Steins Gate (belki)
C:The money of soul.. (yugioh gibi çıkmassa izlicem)

fakat haftasonları böle akşama kadar oturup hepsini çekip izlio oluorum zaten
Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFury said:

SenariouS said:

madoka 21 nisanda 1 saatlik özel bölüm olarak yayınlancakmış

madoka yla ilgili şu denmişti ama kaynak var mı bilmiyorum.
ama çok beklettiler ya.

bi de bu sezon çıkanlardan hangileri iyidir?

hatta izlenmezse olmaz dediklerinizi ve "ama bu da güzel, izlenebilir" dediklerinizi ayırabilirseniz çok süper olur.

garantisi benim ayıp ettin genç :P
Sosyal ağlarda paylaş

bu dönem baya bir seriyi izlerim herhalde, önceden 2-3 tane adam gibi seri anca çıkıyordu şimdi epey var.

maria holic in 2. sezonu biraz dandik başladı. 2. sezon böyle çok gürültülü geçiyor birde 3 part a bölmüşler önceki sezon 2 part idi sanırım. Ama izlenir gene de.

C nin çizimleri dandik senaryosu da çok cazip gelmedi gibi ama potansiyel var, dünyadaki para düzeni konularını iyi işleyebilirse güzel olabilir ama pek olası görünmüyor.

Iroha nın senaryosu çok klişe ama çizimler ve atmosfer çok iyi olmuş. Ana karakter büyükannesinin yanına gidiyor orda hayatını çalışarak kazanmak zorunda tarzı bir konusu var.

hidan no aria dönemin stratos u, ana karakter daha sağlam ama. JC Staff animesi tam.

ano hi mita birşey birşey dönemin en iyisi olabilir. Direkt atmosfer kasmışlar. Ağlak bir seri olacak kesin.

deadman wonderland ın ilk bölümü baya sert idi güzel ilerler büyük ihtimalle.

denpa onna to seishun dönemin en çok beklenen animelerinden biriydi. İlk bölümde senaryosunu çok belli etmedi ama ilginç bir seri izlenir.

nichijou böyle ders aralarında izlemek için güzel bir anime, vakit geçirmelik - random event. Ama arka arkaya 2 bölümü izlenmez.

şöyle birşey var: 30-sai no Hoken Taiiku

konu

According to the free paper of Mainichi, an instruction book series "30-sai no Hoken Taiiku (Health Education for 30 years old men)" was announced to get an anime adaptation. The guide books teaches shy men around 30 how to date and have sex with women.

hen zemi nichijou ile üsteki animenin karışımı birşey.

başka iyi olanlar:
tiger and bunny
ao no exorcist
kaiji 2
steins;gate - bir ara en çok blu ray siparisi alan seri deniliyordu, iyi de ilerliyor.

seitokai yakuindomo nun ova bölümü de güzel.

dönem öncekilere göre baya iyi, artı touhounun demosu da çıktı.

Sosyal ağlarda paylaş

sket dance i bilmiyorum çekici gelmedi pek ama bilgisayar ile dolaşan tip iyiydi ehe. Toriko yi direkt beğenmedim.

hoshizora tipik visual novel adaptasyonu, işe yaramayan ana karakter bir sürü kız. Birde ana karakterin kardeşi var ki shota direkt.

yondemasu ya bakayım gerçekten, ilk bölüm puanı da fena değilmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...