paramecium Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Selam, Bana mı denk gelmedi yoksa satıl(a)mıyor mu? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 ben bi tane gördüydüm migros otoparkında a7 idi galiba gerçi alayı aynı dizayn oldugundan a4 a5 sportback a6 a7 a8 :) bide a3 sedan eklicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Bilgi Üniversitesi önünde gördüm. Kocaman, 4 kapılı ve fotoğraflardan hiç beğenmememe rağmen gözle görünce epey hoşuma gitti. Motoru neydi bilmiyorum ama 1.4 araç ile çıkılamayan bir yokuşta bir anda gazlamasıyla benim yokuş aşağı elde ettiğim ivmeye yakın bir ivme kazanarak da ayrıyetten hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 a7 görmedim ama a8 kullandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 gördüm 2-3 kere default motoru 3.0 dizel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 420k fiyati vardi erel showroomda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-2011-a7-sportback-3-0-tdi-quattro-uni-ibis-samt-bej-deri-44910067/detay? Güzel araç ama, sizce şununla yakın fiyatlara satılma imkanı var mı? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-etiler-carmix-motors-dan-yeni-cls-350-cdi-teslime-hazir-45170150/detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Eskişehir'de var bi tane bal rengi sanırım o tarz bi renk. Sıkça dolaşıyor etrafta. Uçak gibi araba =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 bilkentte her gün görüyorum ben. öğrenciler kullanıyor hemide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 güzelmiş şehir dışı 6.5 yakıyor alayım bir ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 valla merso A7 ye verilecek en guzel cevabi verdi. ama bence yine de A7 nin ici > clsnin ici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 dusuncelihayvan said: Eskişehir'de var bi tane bal rengi sanırım o tarz bi renk. Sıkça dolaşıyor etrafta. Uçak gibi araba =) oyy harbi mi.görmeye gelirim vallahi. ibrahim kutluay autoshowda bir tane beğenip aldığını söylemişti, takıldığı yerlerde görürsünüz heralde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 bizim burda(bostancı üst) yanyana 2 galeri var. biri a7 yi satıyo biri cls satıyo:D. 2side 2 haftadır var. hatta cls 2 taneydi birini satmışlar geçen hafta. ama bence cls daha güzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Bebekte denk geldim 1 defa. Spoileri açık bir şekilde park edilmişti. Hoş duruyor araç. Bir de Kavacık' ta doğuş Inşaatın önünde ara ara rastlıyorum. Doğuş'ta bir yöneticinindir. Bence başarılı bir araç fakat yeni CLS yi de göz önünde bulundurunca arada kalmamak elde degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Çok pis sallamıyosam dün Levent Caddesi civarında, MetroCity'nin karşısında metalik gri bi tane vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 tanıdık babalardan bırı motor show da sıparıs ıle aldı .Gelmıs aracı altunızade taksım gıdıp gelıo olması lazım .Olması lazım dıorum cunku herıfte arac fazlalıgı var neyle gıdıo ıse onu bılmıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Selam, Benim dolaştığım güzergahda iş yok desenize :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Red said: ben bi tane gördüydüm migros otoparkında a7 idi galiba gerçi alayı aynı dizayn oldugundan a4 a5 sportback a6 a7 a8 :) bide a3 sedan eklicez daha a9 çıkacak, panamera'nın audicesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 ben 2 haftadır hergün görüyorum gibi bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Züpürge Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Kendercik said: Bilgi Üniversitesi önünde gördüm. Kocaman, 4 kapılı ve fotoğraflardan hiç beğenmememe rağmen gözle görünce epey hoşuma gitti. Motoru neydi bilmiyorum ama 1.4 araç ile çıkılamayan bir yokuşta bir anda gazlamasıyla benim yokuş aşağı elde ettiğim ivmeye yakın bir ivme kazanarak da ayrıyetten hoşuma gitti. Biraz geç oluyor ama o a7 yokuşu benim haldır huldur çıkmamdan gaza gelerek bayağı ivmeli çıktı ve çok kötü bir şekilde altını vurdu.. İçim acıdı açıkçası :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 26 plakayı gördüm bugun gemi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Selam, Ben mi körüm acaba! Gidip galeride göreyim bari :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 a8 görüyorum bu aralar, yılan gibi olmuş valla, korkutucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Çok çirkin renkte A7 gördüm bi tane geçenlerde, kremalı kahve renginde diyim sdf Zincirlikuyu alt yolundan Büyükdere Caddesi'ne çıkan yan yoldaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 bende geçende levet tarafında gördüm o çirkin renkten bi tane, öyle bi araba olduğunu bilmiyodum. ama hiç 400klık araba gibi durmuyo yav, laguna daha havalı **kaçayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar