Bozkurt Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Arkadaslar ben ve arkadaslarım düsünüp tasındık ve sız ultima onlıne tutkunları ıcın server actık.Eger oynamak ıstersenız hepınızı beklerız.Biliyorum oynadıgınız serverdan kopmak ıstemeyeceksınız ama kurdugumuz servera gelıp degerlendırın.Eminimki oynadıgınız serverdakı zevkı bızım serverda da alabıleceksınız. http://www.ultimaservers.net/beka Saygılarımla By Dejavu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shinoda Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 tebrikler. Bügünlerde herkes server açıyor :)[signature][hline]Cameroon Patrick Mboma 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Bağlantınızıda yazarsanız oyuncular sizi daha iyi değerlendirebilir[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bozkurt Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Arkadaslar serverımızın baglantısı 10mbittir.250 kısılık kapasıtesı wardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Medcezir- Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Hayırlı olsun[signature][hline]:hrr: :hrr: Sen Ne İçin Hazırsan O da Senin İçin Hazırdır :hrr: :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bozkurt Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Söyleyeyim su an Türkiyede hiç bir serverda 10mbit baglantı yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 10mbit yok diyorsun ama 250 kişi kapasite diyorsun? donanımmı yetmiyor kaldırmaya insan yoksa 10mbit le bukadarmı? eğer bu kadarsa kimsede 10mbit yok diyorsun 350 kişi nası sphere serverlar kaldırıyor? amacım sataşmak falan değil daha derin bilgi edinmek başarılar[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robert Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 2mbit bir bağlantı 220 kişiye falan yetiyor 10mb'te yaklaşık 500-600 kişiyi kaldırabilmesi gerek, sponsorunuz hangi şirket (varsa)??[signature][hline]It's better to lose my life than to lose my trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Worth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Bozkurt araştırmadan kimsede 10 mb yok deme. ben serverımı 25mb ile açıyorum.reklam yada benzeri şeyler yapmıyorum online account sistemi bile kurmadım sadece öyle fantazi olsun diye açtık şimdi kapalı.kendimizi geliştirip ciddi bir şeyler çıkartmaya başladığımızda açıcaz.[signature][hline]Kolayoyun Online Gaming Network CSAdmin.org Online Gaming Olorin UO Shard NOS Clan CS Server [NOS]RedHotRyder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 said: Bozkurt, 08 Eylül 2004 18:57 tarihinde demiş ki: Arkadaslar serverımızın baglantısı 10mbittir.250 kısılık kapasıtesı wardır. 10Mbit warsa 250 kişi limit neden ? Trmi ? Yurtdışımı ? bana kadarsa DSL neyse[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bozkurt Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Tr İçi Serverların Bağlantıları 3/4 Mbit İ Geçmez Vede Bu sizlere yeter.Bizimki Tr Dışı .Ondan 10mbit Yüksek İnternet Ama Tr İçi Olmadığından 350 Olmaz.Sponsorumuz su an için yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 25 mbit baglantın varsa 3000 kusur player oynayabilir serverında.. yeni bir emulator yazalım sana bence.. sphere kaldırmaz 3k player o acıdan yeni bişey lazım..[signature][hline]we modify worlds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 tabiki runuo runuo acılırsa gelip oynayabilirim[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 said: Bozkurt, 08 Eylül 2004 19:20 tarihinde demiş ki: Söyleyeyim su an Türkiyede hiç bir serverda 10mbit baglantı yoktur türkiye de hic bir serverda yok dıyecegıne , türkiye de 10 mbit yurtıcı baglantı kar$ılayıp,sponsor edılen server yoktur de bence.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Bide bu aralar açılan serverlar para sıkıntısı nedeniyle kapanıo falan.Burada da ole bi sorun olacaksa hiç gelmeyelim daha ii orada kasıoruz kapanıo birden para yetmedi die.Sponsorunuzda yok zati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d1s0rder Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 türkiyede 3-4 mb üzerinde bağlantısı olan yer yok diye bi$i iddia etmi$, aksini iddia ediyorum var ama ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı yapıcaksınız. yani oluk oluk para akıtıcaksınız adamlara.[signature][hline]Aera UO Aera Radio Station Wj daQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Patlamalı 34Mbit diye bişi duydun mu daQ ? ;)[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Worth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 şu anda kolayoyun nun sabancı telekomdan 25 mb hattı var. uzun bi süredir yeniden yapılanma içine girdi kolayoyun.şuanda elinde 600 mb lik bir hat anlaşması var.yani başa gelen yeni ortaklar felan bi olaylar dönüyor ama bizi fazla bilgilendirmiyolar.firma içinden alınan duyumlara göre 600 mb den bahsediliyor. kaldkıki denildiği gibi köfte hesabı yada parayı veren düddüğü öttürür.25 mb bağlantı ile 600 kişi felan sokmaya niyetim yok.sphere ile 200 kişi var gözümde bilgi yetersizliğinden zaten şimdilik 200 player ın üstüne bir oyuncu potansiyeli yakalıyamacağımı biliyorum.onun yerine 200 player ıkaldkracak hattımı kısıtlarım geri kalanıylada web host yaparım zaten 200 kişi olmayacağı için 100 kişi ve bir miktar web host bir sıkıntı yaşatmaz diye düşünüyorum[signature][hline]Kolayoyun Online Gaming Network CSAdmin.org Online Gaming Olorin UO Shard NOS Clan CS Server [NOS]RedHotRyder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 gL..[signature][hline]--- -- - Saygılarımla. The Drow Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 he walla herkes bugun server açıo:P[signature][hline]--- -- - Saygılarımla. The Drow Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hermesus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 upload u düşünene varmı herkes bu kadar bağlantım var su kadar demiş peki ya upload hiçmi etkisi yok...BEnden daha iyi bilenler bir şeyler diyebilir sanırım..hadi bizde bir kaç arkadas birleştik ve server acıyorus diyelim.hemde öyle bir yer sponsör olduki yakında herkes şaşırıcak diyelim....Sanırım su anda kadar hiç kimse böyle büyük bir firmadan sponsörlük alamadı diyorum bende bir kaç gün sonra burda adresi verdiğimde indexinde herkes görücek..[signature][hline] In the End....We will remember not the words of our enemies,but the silence of our friends. ------------------------------------------- An uncpredictable and dangereus force called as art by those who serve it.Called as power by those who try end it at their own ill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 sony den sponsorluk alanların ekiptensın ehrhalde?[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Eniyisi Uo'da playerlik hayatına noktayı koymak yoksa çekilecek gibi değil. ağzı olan konuşuyo hesabı diyecem ağzı olmayanda konuşuyo bilip bilmeyen server açıyor ben artık pek inanmıyorum. uo nun kaderi b.k yoluna döndüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Magget Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 abi sallayın beka şuanlık geçici bi server yani britanya coğrafyası geçici ileride bomba gibi bir harita ile karşınıza çıkıcak çok şok olcaksınız asla bırakamıcaksınız ben beka tutucak diyorum buradan Gökay a başarı dileklerimi iletiyorum öpüldün Gökay ben can :)[signature][hline]A.A.K.O.C Shadows in the life ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 said: Mr_Magget, 09 Eylül 2004 02:05 tarihinde demiş ki: ... çok şok olcaksınız asla bırakamıcaksınız.. oha fln da olcak mıyız? sigara flm mı bırakamıcak mıllet lol.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar