Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beka Uo Shard

Bozkurt

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar ben ve arkadaslarım düsünüp tasındık ve sız ultima onlıne tutkunları ıcın server actık.Eger oynamak ıstersenız hepınızı beklerız.Biliyorum oynadıgınız serverdan kopmak ıstemeyeceksınız ama kurdugumuz servera gelıp degerlendırın.Eminimki oynadıgınız serverdakı zevkı bızım serverda da alabıleceksınız.

http://www.ultimaservers.net/beka

Saygılarımla

By Dejavu
Sosyal ağlarda paylaş

10mbit yok diyorsun ama 250 kişi kapasite diyorsun? donanımmı yetmiyor kaldırmaya insan yoksa 10mbit le bukadarmı? eğer bu kadarsa kimsede 10mbit yok diyorsun 350 kişi nası sphere serverlar kaldırıyor?

amacım sataşmak falan değil daha derin bilgi edinmek

başarılar[signature][hline]hö?
Sosyal ağlarda paylaş

Bozkurt araştırmadan kimsede 10 mb yok deme.
ben serverımı 25mb ile açıyorum.reklam yada benzeri şeyler yapmıyorum online account sistemi bile kurmadım sadece öyle fantazi olsun diye açtık şimdi kapalı.kendimizi geliştirip ciddi bir şeyler çıkartmaya başladığımızda açıcaz.[signature][hline]Kolayoyun Online Gaming Network CSAdmin.org Online Gaming
Olorin UO Shard NOS Clan CS Server
[NOS]RedHotRyder
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bozkurt, 08 Eylül 2004 18:57 tarihinde demiş ki:
Arkadaslar serverımızın baglantısı 10mbittir.250 kısılık kapasıtesı wardır.

10Mbit warsa 250 kişi limit neden ?

Trmi ? Yurtdışımı ?

bana kadarsa DSL neyse[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bozkurt, 08 Eylül 2004 19:20 tarihinde demiş ki:
Söyleyeyim su an Türkiyede hiç bir serverda 10mbit baglantı yoktur

türkiye de hic bir serverda yok dıyecegıne , türkiye de 10 mbit yurtıcı baglantı kar$ılayıp,sponsor edılen server yoktur de bence.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Sosyal ağlarda paylaş

şu anda kolayoyun nun sabancı telekomdan 25 mb hattı var.
uzun bi süredir yeniden yapılanma içine girdi kolayoyun.şuanda elinde 600 mb lik bir hat anlaşması var.yani başa gelen yeni ortaklar felan bi olaylar dönüyor ama bizi fazla bilgilendirmiyolar.firma içinden alınan duyumlara göre 600 mb den bahsediliyor.
kaldkıki denildiği gibi köfte hesabı yada parayı veren düddüğü öttürür.25 mb bağlantı ile 600 kişi felan sokmaya niyetim yok.sphere ile 200 kişi var gözümde bilgi yetersizliğinden zaten şimdilik 200 player ın üstüne bir oyuncu potansiyeli yakalıyamacağımı biliyorum.onun yerine 200 player ıkaldkracak hattımı kısıtlarım geri kalanıylada web host yaparım zaten 200 kişi olmayacağı için 100 kişi ve bir miktar web host bir sıkıntı yaşatmaz diye düşünüyorum[signature][hline]Kolayoyun Online Gaming Network CSAdmin.org Online Gaming
Olorin UO Shard NOS Clan CS Server
[NOS]RedHotRyder
Sosyal ağlarda paylaş

upload u düşünene varmı herkes bu kadar bağlantım var su kadar demiş peki ya upload hiçmi etkisi yok...BEnden daha iyi bilenler bir şeyler diyebilir sanırım..hadi bizde bir kaç arkadas birleştik ve server acıyorus diyelim.hemde öyle bir yer sponsör olduki yakında herkes şaşırıcak diyelim....Sanırım su anda kadar hiç kimse böyle büyük bir firmadan sponsörlük alamadı diyorum bende bir kaç gün sonra burda adresi verdiğimde indexinde herkes görücek..[signature][hline] In the End....We will remember not the words of our enemies,but the silence of our friends.
-------------------------------------------
An uncpredictable and dangereus force called as art by those who serve it.Called as power by those who try end it at their own ill
Sosyal ağlarda paylaş

sony den sponsorluk alanların ekiptensın ehrhalde?[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Sosyal ağlarda paylaş

abi sallayın beka şuanlık geçici bi server yani britanya coğrafyası geçici ileride bomba gibi bir harita ile karşınıza çıkıcak çok şok olcaksınız asla bırakamıcaksınız ben beka tutucak diyorum buradan Gökay a başarı dileklerimi iletiyorum öpüldün Gökay ben can :)[signature][hline]A.A.K.O.C

Shadows in the life !
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mr_Magget, 09 Eylül 2004 02:05 tarihinde demiş ki:
... çok şok olcaksınız asla bırakamıcaksınız..

oha fln da olcak mıyız? sigara flm mı bırakamıcak mıllet lol.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...