ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 belirttiğimiz web sitesindeki tüm linklerine girecek ve her şeyi kopyalayacak ve notepad'e yapistırcak. Var mı böyle bir yazılım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 sitesine göre değişir. aksi olsa tüm siteleri hackleyebilmek mümkün olurdu o programla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 varsa bir oha gelir benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 yani girilebilen her linke. kopyalama korumalı siteleri yapmasa da olur. Sedece linki açıp, tümünü seçip alıcak ne var ne yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 http://www.httrack.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 saol gerge. bakiyim bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 yaziladabilir aslinda bole bi program Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 zaaa bana bu bi abimizin por no sitelerdeki resimleri tek tek nası alıcam diye düşünmesini hatırlattı zhuahuuah. iyi oldu la bu :D çok parsını alırım şimdi onun ben ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Httrack herşeyi alıyor. Aslında benim istediğim sadece linkin içindeki herşeyin kopyalanıp notepad'e yapıştırılması. bana sadece text lazim. düzenli olması bile önemli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Ne istedigini yaz acik acik, kolay biseyse yapayim. O kadar kolay degilse parayi konusalim. =P adsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 yani link olan textlerimi alicak sadece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 ornek ver yada.. deneysiz bir kimsa dusunulemezzz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 almanca text lazım. alman web sitelerinde linklere giriyorum tümünü seçip, kopyalıyorum. sonrasında notepad'e yapıştırıyorum.. Bunu yapacak bi program arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 abi çok lame bilgisiz kara cahil bi adam olarak "millet siteleri tarayıp bunları alıcak crawlerlar yazıyor python ile" diyeceğim. çok cahilce olacak. warehouse blog mu ne gibi bir site vardı ona eklediğin sitelerden bilgi çekiyordu, bi tv kanalı çalıştırıyor hatta bu ekibi. diyeceğim. o da çok eksik bilgi olacak. belki hatırlayan çıkar diye dedim bunları. bi bok bilmiyorum, bilsem kesin bişiler yapardım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 ShadowFax said: almanca text lazım. alman web sitelerinde linklere giriyorum tümünü seçip, kopyalıyorum. sonrasında notepad'e yapıştırıyorum.. Bunu yapacak bi program arıyorum. bize ornek bi sayfa koyarmisin bide icinden neresini cekmek istedigini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 mesela bild.de herhangi bi haber linki. sayfada CTRl-A... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 10 sene önce falan kullanıyordum böyle bi program Sitenin tüm alt klasörlerine linklerine girip dl ediyordu httrack gbi sanırım ama ismini unuttum. Şöyle bişi var "No Problemo Website Downloader" Bi bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Baya baya kolay parse ediliyo aslinda ama ince ayarini cekmek lazim tabi. Mesela; http://www.zpnd.com/dayt.php adresine gidiyosun. Kutuya http://www.bild.de/BILD/unterhaltung/leute/2011/03/23/liz-taylor/schauspielerin-tot.html yazip enter diyosun geliyo senin istedigin kisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Tim adam text istiyo şu çektiğin değişkene strip_tags eklede işini görsün. Bide textbox koyda birden çok url girsin. yetersizsin dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 asdsa tamam da ben bunu zaten link link dolasıp kopyala yapıştır ile yapıyorum. Aradıgım direk bir web sitesindeki girilebilecek tüm linklere girip, herşeyi kopyalalıp bi text dosyasına atması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Dur ben yapayım 15dk boş vaktim var bakalım yapabilecek miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 :) Yok abi gerek yok. Ben öle freeware bi yazilim vardir belki diye sormuştum. Zahmet etme asdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Başladım bile sen bana çekilecek sitenin adresini göndersene pmden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 ShadowFax said: asdsa tamam da ben bunu zaten link link dolasıp kopyala yapıştır ile yapıyorum. Aradıgım direk bir web sitesindeki girilebilecek tüm linklere girip, herşeyi kopyalalıp bi text dosyasına atması. Lan! Onu istedigini biliyorum zaten. Ben sadece demonstration yaptim bak oluyor diye. =P Bu kadarini yapan link'leri otomatik de gezer hani de araya sey sikismis. Vakit. ehuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 ben kicimi kasiyana kadar adamlar yapmis helal! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar