Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu Dünya Bir Simülasyonmu Yaşadıklarımız Bir Rüyamı ?

BassClef

Öne çıkan mesajlar

Kader varsa herşey önceden biliniyo ve birileri tarafından hareketlerimiz ve bu dünya programlanmış demektir bu dünya programlanmış bir yerse biz bir simülasyonun içinde olmuyomuyuz yani şuan bunu yazmam bile önceden programlanmış bişeyse biz sadece birer kukla değilmiyiz aslında gördüğümüz rüyalar rüya içinde gördüğümüz diğer rüyalar değilmi o rüyalar bile önceden programlanmışsa biz aslında rüyanın rüyasının rüyasını bile görmüyoruz çok aciziz çok. Hatta o programlanan rüyaların hiçbiri gerçek değil bizim gördüğümüz tattığımız duyduğumuz sex yaptığımız birlikte olduğumuz aşık oldugumuz kimse gerçek değil biz bile gerçek değiliz hiçbişey gerçek değil. O çok aşık olduğunuz sevgiliniz aslında birilerinin programladığı bir kukla. Sizi bir gün terkediceği zaten programlanmış veya size günün birinde aşık olacağı veya sizin ona olacağınız hiçbişey sizin elinizde değil tamamen bizi yöneten gerçek kişilerin elinde aslında siz hiçbişeyi değiştiremiyosunuz siz sadece etkisiz elemanlarsınız. Bu dünyada masa sandalye sizler için neyse gerçek yönetenler içinde siz bir masa ve sandalyeden farksızsınız sizi hareket ettiren onlar aslında siz sadece bir odunsunuz acı ama gerçek.
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

onu bunu bilmem de tezimi savunuyorum hala:

seks yerine sex yazan adam bakir demektir.

bakir değilim ama şunu merak ediyorum ben niye şuan bakir değilim niye biriyle birlikte oldum bizi yönetenler için bizim bakir olup olmamamız niye bukadar önemli
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

BassClef said:

%100 emin olamassın %100 varda diyemessin %100 yokta diyemessin

messi... aldı topu... bir çalım. bir çalım daha! messi! messi! messi! messiii! direkten geri geliyoor!!!

senin bukadar mal olucağında önceden programlanmış mesela bu çok üzücü
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...