BassClef Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Kader varsa herşey önceden biliniyo ve birileri tarafından hareketlerimiz ve bu dünya programlanmış demektir bu dünya programlanmış bir yerse biz bir simülasyonun içinde olmuyomuyuz yani şuan bunu yazmam bile önceden programlanmış bişeyse biz sadece birer kukla değilmiyiz aslında gördüğümüz rüyalar rüya içinde gördüğümüz diğer rüyalar değilmi o rüyalar bile önceden programlanmışsa biz aslında rüyanın rüyasının rüyasını bile görmüyoruz çok aciziz çok. Hatta o programlanan rüyaların hiçbiri gerçek değil bizim gördüğümüz tattığımız duyduğumuz sex yaptığımız birlikte olduğumuz aşık oldugumuz kimse gerçek değil biz bile gerçek değiliz hiçbişey gerçek değil. O çok aşık olduğunuz sevgiliniz aslında birilerinin programladığı bir kukla. Sizi bir gün terkediceği zaten programlanmış veya size günün birinde aşık olacağı veya sizin ona olacağınız hiçbişey sizin elinizde değil tamamen bizi yöneten gerçek kişilerin elinde aslında siz hiçbişeyi değiştiremiyosunuz siz sadece etkisiz elemanlarsınız. Bu dünyada masa sandalye sizler için neyse gerçek yönetenler içinde siz bir masa ve sandalyeden farksızsınız sizi hareket ettiren onlar aslında siz sadece bir odunsunuz acı ama gerçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 //.o) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 BassClef said: Kader varsa yok. fix'd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 the life is a game. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 http://farm5.static.flickr.com/4055/4475099595_eb9f7251db.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BassClef Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Marty said: BassClef said: Kader varsa yok. fix'd Hiçbişeyi kesin olarak bilemessin sen bi odunsun bi eşyasın bi sandalye hiçbişekilde yönetildiğini anlıyamaz hiç bişey hakkında %100 emin olamassın %100 varda diyemessin %100 yokta diyemessin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 olmamış biraz daha çalış da gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Allah var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BassClef Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 fede said: olmamış biraz daha çalış da gel bunu yazıcağın bile önceden programlanmış farkında değilsin benimde bunu sana cevap olarak yazacağım programlanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 sana matilda çeksem mesela o zaman ben sorumlu olmuyorum di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 ne dio la bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 onu bunu bilmem de tezimi savunuyorum hala: seks yerine sex yazan adam bakir demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 http://static.howstuffworks.com/gif/spider-36.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BassClef Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 goldbären said: onu bunu bilmem de tezimi savunuyorum hala: seks yerine sex yazan adam bakir demektir. bakir değilim ama şunu merak ediyorum ben niye şuan bakir değilim niye biriyle birlikte oldum bizi yönetenler için bizim bakir olup olmamamız niye bukadar önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 http://www.strangeark.com/blog/uploaded_images/svSPIDER_narrowweb__300x385,0-720229.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 BassClef said: %100 emin olamassın %100 varda diyemessin %100 yokta diyemessin messi... aldı topu... bir çalım. bir çalım daha! messi! messi! messi! messiii! direkten geri geliyoor!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 http://www.richard-seaman.com/Wallpaper/Nature/Spiders/Jumping/NewZealandJumpingSpider.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 abi sen de milletin fobisini körükleme yazıktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BassClef Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 goldbären said: BassClef said: %100 emin olamassın %100 varda diyemessin %100 yokta diyemessin messi... aldı topu... bir çalım. bir çalım daha! messi! messi! messi! messiii! direkten geri geliyoor!!! senin bukadar mal olucağında önceden programlanmış mesela bu çok üzücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 http://images.fanpop.com/images/image_uploads/Venom---Carnage-spider-man-242376_400_600.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 ahah konuya gel Varoş ötesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BassClef Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 neyse bugünlük bukadar eğlence bana yeter beni eğlendirdiğiniz için teşekkürler sazanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 deterministik bi rüzgar esmiş burdan. zaten insanın masadan değerli olduğunu kim söyledi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 adam sokrates beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar