BassClef Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 mulgear6 said: ps versiyonundan bahsediyorum o değil de fifa 98de ne güzel cam saha vardı mousela 2 kişi oynanıyodu filan eheh eglenceliydi YA FIFA 98 NE ALAKA MAL FIFA FIFA NE ALAKA FIFA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 şöyle bi teorim var trollliyelim derken trollleniyoruz ama hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 NolaxThensbane said: Bone In Game Left 4 Dead 2 lan öyle diyince heyecanlandım, oyun açık kaldı felan sandım da değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 97 değil miydi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 BassClef said: mulgear6 said: ps versiyonundan bahsediyorum o değil de fifa 98de ne güzel cam saha vardı mousela 2 kişi oynanıyodu filan eheh eglenceliydi YA FIFA 98 NE ALAKA MAL FIFA FIFA NE ALAKA FIFA ne biliyim biri fifa demiş çok pis frikik kullanırım he 35 metreden gollerim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 beyler konuyu saptırmayın burası sims konusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 bassclef, neymiş işmdi bu simsin olayı nalat öğrenelim o zaman. millete kızmaktan konuyu kacırmışsın sen. nasıl fantastiklikleri varmış simsin anlat hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 BassClef said: mulgear6 said: ps versiyonundan bahsediyorum o değil de fifa 98de ne güzel cam saha vardı mousela 2 kişi oynanıyodu filan eheh eglenceliydi YA FIFA 98 NE ALAKA MAL FIFA FIFA NE ALAKA FIFA hakkaten ne alaka lan ben de onu düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 AAHsaHashhsaha Bone :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BassClef Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 mulgear6 said: BassClef said: mulgear6 said: ps versiyonundan bahsediyorum o değil de fifa 98de ne güzel cam saha vardı mousela 2 kişi oynanıyodu filan eheh eglenceliydi YA FIFA 98 NE ALAKA MAL FIFA FIFA NE ALAKA FIFA ne biliyim biri fifa demiş çok pis frikik kullanırım he 35 metreden gollerim var YA BANANE FRIKIKTEN KONU FIFA DEGIL 35 METREDEN BANANE BANANE ATTIGIN GOLDEN BANANE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 erkek oyunu oyna bass.fifa oyna gerçi yaşını söyledin ama cinsiyetini söylemedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 golden diyince bi golden goal vardı atan kazanıyodu nooldu ona? değiştirdiler galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 sims 3 baya iyi ya bence simslerin hepsini oynamışımdır ztn expansionlarıyla beraber baya bir ama 3 iyi full expansion gömünde zevkli oluyor. bi yerden sonra bayıo tabi. medieval da güzel oyun olur büyük ihtimal. açın konusunu orda konuşun zaten konusu var. 19 yaşındaki agılllı ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Cuce said: bassclef, neymiş işmdi bu simsin olayı nalat öğrenelim o zaman. millete kızmaktan konuyu kacırmışsın sen. nasıl fantastiklikleri varmış simsin anlat hadi trailerını izlemiştim için bulanmıştı sonra kusmuştum topiği açılmıştı zaten daha önce: http://forum.paticik.com/read.php?35,5016934 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 peki diablo 3te son durum nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 AGA KANTIR VAR MI? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 NolaxThensbane said: AAHsaHashhsaha Bone :D :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 fifa ya laf atılmış hoş değil azmı oynadık tetrisde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 BassClef said: Şuan iniyor çoktandır bu oyunu bekliyordum 2 saat sonra piyasayada çıkıyor. Sims o sıkıcı ev döşeme çocuk bakma olaylarını aşmış resmen wow'un sims versiyonunu yapmış ilk izlenimlerimi paylaşacağım oyuna girince. Tabi bi mmorpg değil online seçeneği varmı bilmiyorum yinede çok zevkli bir oyuna benziyo. korsan kullanamya utanmıon mu BİLAE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BassClef Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Lyvanna_Dolores said: peki diablo 3te son durum nedir? FIFA DIABLO COUNTER BAD COMPANY BU ISIMLERI DUYMAQ ISTEMIYORUM SIKAYET EDICEM ONA GORE BIDAHA SOLEMEYIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 BassClef said: Redeagle said: Buldunuz miniği baştan çıkartıyorsunuz ._. Yaşım 19 aptal yaşın kaç sincap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Lyvanna_Dolores said: peki diablo 3te son durum nedir? onun yerine sims medieval oyna, bunda da gökkuşağı varmış 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 geçen gelenle aynı kişisin di mi sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 BassClef said: Lyvanna_Dolores said: peki diablo 3te son durum nedir? FIFA DIABLO COUNTER BAD COMPANY BU ISIMLERI DUYMAQ ISTEMIYORUM SIKAYET EDICEM ONA GORE BIDAHA SOLEMEYIN oyunu oynadıysan anlat bize öğrenelim, kulağımızın dibinde bağırma :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BassClef Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 hamsilipilav said: BassClef said: Redeagle said: Buldunuz miniği baştan çıkartıyorsunuz ._. Yaşım 19 aptal yaşın kaç sincap 20 DEDİM YA MAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar