küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 BiTcH_oFBaT said: Musa Aydın -> Antalyaspor Doğa Kaya -> Antalyaspor Musa Aydın iyi bir transfer de, Doğa Kaya'yı duymadım ne yazık ki nasıl bir futbolcu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Doğa ortalama biri işte. Eskişehir'in istikrarlı oyuncularından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Mustafa Pektemek'in menajeri Gençcan: "Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan teklif var, görüşmelerimiz sürüyor. 1 hafta sonra her şey netleşecek" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 kaynakta belirtin yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 tribundergi twitterdan yazmıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 gs fiyatı artırsın diye sızdırmıştır. menajerler hep böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Batuhan Karadeniz Mersin Idman Yurdu'nda buralara kadar düştün işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Es-Es başkanının yeğeniyle nişanlıydı herif, atınca nişanı direk şutlamışlar ahah beter olsun terbiye yoksunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Llama said: Batuhan Karadeniz Mersin Idman Yurdu'nda buralara kadar düştün işte daha da düşer bu herif :). kendini ne sanıyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 gs alsın batuhanı lan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 zaa idman yurtlu batu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 batuhanın şu penaltı olayındna sora futbolu bırakması lazımmış ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 sinan enginin has oğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Beter olsun Batuhan. Onu vaktinde kapalı tribüne atıcaklardı, orda adam olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 oralara kadar dediğin adamlar süper ligde daha ne olsun(mersinli değilim) Llama said: Batuhan Karadeniz Mersin Idman Yurdu'nda buralara kadar düştün işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 kaynak ne haberin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Lambosuyla takılır Mersin Disco Barlarında 2 seneye bankasya golcüsü olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 mersinde kalmaz ki herif, habire aşağı antalyaya akar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 mersin antalya 7 saat falan yol, zor akar mersinin batuhanı alması gayet enteresan olmuş batuhandan çok daha iyi forvetleri vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 O kadar var mı yaw? Gerçi adam eskişehirdeyken bodruma gidiyodu mersinden antalya bişey değil. Bir de tabii lamborghiniyle 7 saat sürmez o yol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Reksa said: kaynak ne haberin? mersinin resmi sitesi ama sonra haber kaldırıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Rewendor said: O kadar var mı yaw? Gerçi adam eskişehirdeyken bodruma gidiyodu mersinden antalya bişey değil. Bir de tabii lamborghiniyle 7 saat sürmez o yol türkiyenin en pis yolu araba farketmez her türlü 7 saat :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 O yolu o hızla giderse Şarampol turizm olur. Ben de Antalya-Mersin dipdibe yeau diyordum da aldım ağzımın payını ali nazik gibi kullandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 valla hiç mersin antalya yolu yapmadım da haritadan görüp yakın yaw nolacak diyodum ben. öğrenmiş olduk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Ali Tandoğan Antalyaspor'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar