Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2011/2012 Transfer Sezonu (Türkiye)

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

fb ve ts maçları dahil son 4 maçta sakatlığından dolayı oynamayan emenike fb'ye transfer oldu. ts, fb'yi uefa'ya şikayet etti bu transfer sebebiyle.

sercan fb karşısında oynadı. ts maçından once kadrodışı bırakıldı ve oynamadı. ve şimdi o sercan trabzona transfer oldu...

hala daha konuşuyosa ts'lular artık susmalılar sanki. daha fazla rezil olmasınlar.
Sosyal ağlarda paylaş

El-Barto said:

Abi sercan bursa'da bu sene oynamıyodu ki zaten. Nerdeyse bütün maçlarda yedekti. Asıl fb maçına kıyak geçmiş adamlar as oyuncusu yerine yedeğini çıkarmış :)
fena yanlışlardasın. bursa'daki sercan değil bahsedilen, eski bucalı sercan kaya. gerçi bi yandan dediğin doğru, sercan kaya bursa'da oynamıyodu bu sene ehe
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

soyle o zaman:
http://i1106.hizliresim.com/2011/6/2/10421.png

bu olay ancak şu sekilde olabilir.. başka bir arkadası kendi hesabı zannetmiştir. veya o bilgisayarda logout olmayı unutmup bırakıp gitmiştir aynı foruma takılan başka biri alıntı yapıp devam etmiştir..

aksi taktirde dünyanın sonu gelmiştir.

edit : imlâ
Sosyal ağlarda paylaş

emenike fenerbahceye karsi sezonda 90 dakika oynayip 1 gol atiyor, trabzonspora karsi 35 dakika oynayip golu yok. sike yapiyor fb aldigi icin. ama ts maci oncesi kadro disi birakilan futbolcuyu ts transfer edince KARSILASTIRILMAZ AGA ! DINE IMANA SIGMAZ !

bu arada umut bulut'un buca'ya attigi golu de hatirlatalim, avea reklamindakinden esinlenilmisti.
Sosyal ağlarda paylaş

Emenike ligdeki en iyi forvetlerden biri, trabzonun transfer ettiği adamın ismini ilk burda gördüm.
İkisi bu yönden karşılaştırılamaz dedim ben. Lafı direk farklı yerlere çekmek de ilginçmiş.
Emenike zaten size karşı oynamayıp Trabzon'a karşı oynasaydı, lazlar onu furabilirdu, furmayadabilirdu ama garantisi yok.

Ayrıca ortada şike falan yok, daha sezon bitmeden anlaşılmış bir futbolcu var, ve bu futbolcu o takımla olan maçı klüp doktoru ve teknik direktörü oynayabilir derken sakatım diyerek oynamıyor. Ortada şike yok sadece etik olmayan bi görüntü var o kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen gün bi yazı okumuştum. Bundesliga'da oyuncunun biri bi takımdan diğerine transfer olması için sezon ortasında anlaşılmış. Son hafta yeni takımına karşı maçı var ve transfer olacağı takımın bundesliga'da kalması için maçı kazanması gerkeiyodu. Adam çıkmış maça ve gol atmış. Takım düştümü tam hatırlamıyorum ama baya zor durumda kaldığını hatırlıyorum. Bi o adama bak bi emenike'ye bak.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bakin sayin okudugunu anlamamakta israrci patiler;

emenike, eger ki fenerbahce macinda cikip oynasa, sahada gezinse fenerbahce icin daha karli olmaz miydi ? trabzonspor macinda cikip, didinip trabzona gol atsa fenerbahce icin daha karli olamz miydi ?

ama adam sakatti, antrenmanlara cikmadi; sonra da maclara cikmadi.

fenerbahce sizin istediginiz kadar kirli bir kulup degil, sori :(
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

fizban said:

ya bakin sayin okudugunu anlamamakta israrci patiler;

emenike, eger ki fenerbahce macinda cikip oynasa, sahada gezinse fenerbahce icin daha karli olmaz miydi ? trabzonspor macinda cikip, didinip trabzona gol atsa fenerbahce icin daha karli olamz miydi ?

Sezer gibi mi?

uuuuu

Bu arkada kalmasın kapak gibi olmuş =))
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...