Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Apranax said: zaytung said: -> Tayfur Havutçu, transfer listesindeki oyuncuları GS Başkanı Ünal Aysal'ın onayına sundu... auehauhe lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 emenike fener'e transfer oldueaaaaaa :( diye aglayan trabzonspor yonetimi, fenerbahceye karsi oynayip trabzonspor maci oncesi kadro disi birakilmis olan futbolcuyu transfer etmis: http://www.trabzonspor.org.tr/default.asp?Sayfa=HaberDetay&IND=7461#Icerik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Sercan'mı eren'mi? Sercansa bence fb para verip oynatmıştır kendi maçında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 fb ve ts maçları dahil son 4 maçta sakatlığından dolayı oynamayan emenike fb'ye transfer oldu. ts, fb'yi uefa'ya şikayet etti bu transfer sebebiyle. sercan fb karşısında oynadı. ts maçından once kadrodışı bırakıldı ve oynamadı. ve şimdi o sercan trabzona transfer oldu... hala daha konuşuyosa ts'lular artık susmalılar sanki. daha fazla rezil olmasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 şampiyonluğu kıl payı kaçıran takımlar her sene böyle ağlıyor, he diyip geçmek lazım. sanıyorum son yıllarda bir tek sivas ağlamamıştı asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Abi sercan bursa'da bu sene oynamıyodu ki zaten. Nerdeyse bütün maçlarda yedekti. Asıl fb maçına kıyak geçmiş adamlar as oyuncusu yerine yedeğini çıkarmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 cunku sivas kendi sahasında 5 yemisti gs'den. aglayacak bi durum yok yani, satma satılma ihtimali yoktu o macın da dogal olarak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 El-Barto said: Abi sercan bursa'da bu sene oynamıyodu ki zaten. Nerdeyse bütün maçlarda yedekti. Asıl fb maçına kıyak geçmiş adamlar as oyuncusu yerine yedeğini çıkarmış :)fena yanlışlardasın. bursa'daki sercan değil bahsedilen, eski bucalı sercan kaya. gerçi bi yandan dediğin doğru, sercan kaya bursa'da oynamıyodu bu sene ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 hee tamam, gerçi fark yaratıcak bi adammıydı onu da bilmiyorum da :) adını duymamışım bile daha önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Evet Emenike ile ipsiz sapsız adamları karşılaştırmak baya iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Masquerade said: soyle o zaman: http://i1106.hizliresim.com/2011/6/2/10421.png bu olay ancak şu sekilde olabilir.. başka bir arkadası kendi hesabı zannetmiştir. veya o bilgisayarda logout olmayı unutmup bırakıp gitmiştir aynı foruma takılan başka biri alıntı yapıp devam etmiştir.. aksi taktirde dünyanın sonu gelmiştir. edit : imlâ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 hayir abi biz onsa kisaca Antu diyoruz ;) deal with it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 emenike fenerbahceye karsi sezonda 90 dakika oynayip 1 gol atiyor, trabzonspora karsi 35 dakika oynayip golu yok. sike yapiyor fb aldigi icin. ama ts maci oncesi kadro disi birakilan futbolcuyu ts transfer edince KARSILASTIRILMAZ AGA ! DINE IMANA SIGMAZ ! bu arada umut bulut'un buca'ya attigi golu de hatirlatalim, avea reklamindakinden esinlenilmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Emenike ligdeki en iyi forvetlerden biri, trabzonun transfer ettiği adamın ismini ilk burda gördüm. İkisi bu yönden karşılaştırılamaz dedim ben. Lafı direk farklı yerlere çekmek de ilginçmiş. Emenike zaten size karşı oynamayıp Trabzon'a karşı oynasaydı, lazlar onu furabilirdu, furmayadabilirdu ama garantisi yok. Ayrıca ortada şike falan yok, daha sezon bitmeden anlaşılmış bir futbolcu var, ve bu futbolcu o takımla olan maçı klüp doktoru ve teknik direktörü oynayabilir derken sakatım diyerek oynamıyor. Ortada şike yok sadece etik olmayan bi görüntü var o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Geçen gün bi yazı okumuştum. Bundesliga'da oyuncunun biri bi takımdan diğerine transfer olması için sezon ortasında anlaşılmış. Son hafta yeni takımına karşı maçı var ve transfer olacağı takımın bundesliga'da kalması için maçı kazanması gerkeiyodu. Adam çıkmış maça ve gol atmış. Takım düştümü tam hatırlamıyorum ama baya zor durumda kaldığını hatırlıyorum. Bi o adama bak bi emenike'ye bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 ya bakin sayin okudugunu anlamamakta israrci patiler; emenike, eger ki fenerbahce macinda cikip oynasa, sahada gezinse fenerbahce icin daha karli olmaz miydi ? trabzonspor macinda cikip, didinip trabzona gol atsa fenerbahce icin daha karli olamz miydi ? ama adam sakatti, antrenmanlara cikmadi; sonra da maclara cikmadi. fenerbahce sizin istediginiz kadar kirli bir kulup degil, sori :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Ya adamın td'si, sağlık ekibi, oyuncu arkadaşları oynayabilirdi oynamadı diyolar. Sonra teknik ekip tarafından sonraki maçlarda zor duruma düşmemek için oynatılmadığı da söyleniyor. Ama bu durumda şüpheli bişey görmemek tabii ki fb'lilerin işine geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Fizban ne dediğimi tekrar okur musun lütfen. Özellikle edit'teki kısmı. Bi oku anla sonra tekrar cevap ver rica ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 umut bulutun bucaya attıgı golde topu kapmak icin 2 metre uzakta yere yatan adam mı yoksa bu? degildir heralde dimi neyin kafasındasınız anlamıyorumkı ya hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 fizban said: ya bakin sayin okudugunu anlamamakta israrci patiler; emenike, eger ki fenerbahce macinda cikip oynasa, sahada gezinse fenerbahce icin daha karli olmaz miydi ? trabzonspor macinda cikip, didinip trabzona gol atsa fenerbahce icin daha karli olamz miydi ? Sezer gibi mi? uuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 fizban said: fenerbahce sizin istediginiz kadar kirli bir kulup degil, sori :( aziz her sene medyayı çamaşır suyuna basmaktan kulup bembeyaz oluyo da ondan =P aziz gidince de yırtılır zaten, ayşe teyze bile kurtaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Masquerade said: fizban said: ya bakin sayin okudugunu anlamamakta israrci patiler; emenike, eger ki fenerbahce macinda cikip oynasa, sahada gezinse fenerbahce icin daha karli olmaz miydi ? trabzonspor macinda cikip, didinip trabzona gol atsa fenerbahce icin daha karli olamz miydi ? Sezer gibi mi? uuuuu Bu arkada kalmasın kapak gibi olmuş =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 fb-gs-6-0.jpg vs uefacup2000.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Nordin Amrabat için kayseri ile pazarlıklar devam ediyormuş. Alınırsa yararlı olcağını düşünüyorum. Ozan İpek ile sol kanadı yönetirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 kapak olmamis pek, keza sezer bizim kadikoydeki macta luganoyu dahi attirdi. Td ve saglik ekibi hikayesine gelince, testler adama saglam dese de adam sakatim diyosa sakattir. Bkz arda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar