Reksa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 ergic'in gitmesine hepimiz çok üzüldük ama kız arkadaşı türkiyede yaşamak istemiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Ceyhun Gülselam ---> Bursaspor. yorum yapamıcam trabzonda pek takip etmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 o olaylardan sonra cok normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Huseyin Cimsirden iyidir Ceyhun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Reksa said: Ceyhun Gülselam ---> Bursaspor. yorum yapamıcam trabzonda pek takip etmedim. abi. trabzon cidden mal. şu adamı elinden kaçırdı. ama artık alması daha kolay. beşiktaşa gelmesini isterdim ben. iki yönlü ve gerektiğinde defansın göbeğinde de oynuyabiliyor. 10 numara adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 keita trabzonspor olabilir, gorusuyolarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Keita olmasa muhtemelen geçen seneyi de bu sıralarda bitirirdik, fasondan üçüncülüğümüzde kafadan pay biçerim mükemmel bir adamdı. Gitmesine de çok üzülmüştüm Trabzon formasıyla görmek istemem kendisini. Ayrıca Ceyhun'u da Terim sever baya, alsaymışız keşke hem stopere hem önliberoya joker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 zokora -> trabzonspor 5 milyon euro bonservis http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=158394 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 keita nın sözleşmesi devam ediyorsa sanmıyorum geleceğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 çok para alıyodu ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 ya ceyhun u neden almamışız ki.orta sahada çift yönlü oynayabilen iyi bi oyuncu.bu rezil kadromuzda her şekil iş yapardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Sivasspor Kanada Milli takım kalecisi Borjan Milan’ı transfer etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 keita trabzona giderse adnan polatı döverim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 BJK <------> Portekiz futbol takımlarından SL Benfica oyuncusu Sidnei Rechel Da Silva Junior'un kiralanması konusunda görüşmelere başlanmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Transfer sezonu yorucu yav. http://img841.imageshack.us/img841/6416/eziq.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 mal herif ya. bu arada artık imageshack kullanmayın açılmıyo adam gibi. imgur.com falan kullanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 soyle o zaman: http://i1106.hizliresim.com/2011/6/2/10421.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 benny mccarty için ordu diyorlar? ne iş aha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Ciddi olamazsın? :D Adam bi ara Güney Afrika'yı sırtlıyodu da , 10 yıl falan geçti üzerinden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 gokhan inlere 20 m teklif etmişiz diye soylentiler var. fbyiz biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 her benny mccarthy adı geçişinde "ehe jenny mccarthy ehe" dediğim günler geldi aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 ceyhun gulselamin transferini arastirdim da goremedim hicbir yerde. kaynak var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 yazılı kaynak yok ama. bitti transfer. gelmiş tesisleri falan gezmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apranax Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 zaytung said: -> Tayfur Havutçu, transfer listesindeki oyuncuları GS Başkanı Ünal Aysal'ın onayına sundu... auehauhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Transferin hayırlısı bugün olur, hayırlı cumalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar