Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2011/2012 Transfer Sezonu (Türkiye)

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

Erkenden başlık parsellemek için değil, bilindiği gibi son haftalara yaklaşırken ülkemizde transfer sezonu resmen olmasa da açıldı hehe

Bayağı bir söylenti ortaya çıktı, bazıları aşırı derece kuvvetli ki bunları öncelikli olarak yazmak istedim. Herşeyden önce Fener'le ilgili çıkan söylentiler bayağı güçlü,

Öncelikli olarak Fener'de şunlar net konuşuluyor.

Semih > Deportivo, Villareal
Guiza > İspanya'ya kaçıyor, kulüp ismi hatırlamıyorum.
Lugano> Roma öncelikli, İtalya'da bir kulüp,
Andre Santos> İspanya'da birkaç kulüp ile görüşüyormuş.
Emre > A.Madrid (güçlü söylenti)
Gökhan Gönül > Resmi teklifler yapılmış, ama Fener'de kalmak istiyor.
Yobo > Fener'de kalmak istiyor ama Everton isterse orada oynamaya devam edecek.

Semih, Guiza, Lugano'nun gitmesine kesin gözüyle bakılıyor. Ben Semih'in yerinde olsam en azından bir dakika bile durmazdım. Hani adam resmen sözleşmesini uzatarak 1 sene kaybetti, ona rağmen istekli oynuyor ya halen, büyük adam cidden.

Lugano'nun İtalyan vatandaşı olması ve üstün performansı bayağı talibin çıkmasına sebep olmuş, Mexes'in yerine alınması planlanıyormuş.

Gökhan Gönül içinde ciddi anlamda teklifler var, lakin Fenerbahçe'de oynamaktan memnun, ayrıca Avrupa'da oynama hayalim yok demiş. Diğer isimleri de zaten biliyoruz açıklamalarını vs, Emre'yi ve Arda'yı Schuster'in istediğini bla bla( tabii o da anlaşmadı gerçi de)

Beşiktaş'ta ise Ferrari, Tabata ve Holosko yüzde yüz gidiyor. Tabata'nın zaten 4 milyon euro opsiyonu vardı ve ki oradan gitmesine kesin gözüyle bakılıyor. Gittiği takımda performansı çok üst düzeymiş. Bunun dışında yerli transfere abanılacağı söyleniyor. Ayrıca Tayfur'un yerine Steve Mclaren ismi geçiyor. (ki olmaz tahminimce)

Galatasaray'da henüz ortaya çıkan planlar yok çünkü teknik direktör koltuğunda ne olacağı belli değil. Lakin söylentileri hatırlarsak Kewell, Neill vs. hepsinin gitmek istediği söyleniyordu. Arda'nın gideceği de kesinleşti, lakin takım belli olmasa da kuvvetle muhtemel A. Madrid adı geçiyor.

Önümüzdeki günlerde daha çok haber çıkacaktır. Şimdilik üç büyüklerden bu kadar :)
Sosyal ağlarda paylaş

Santos ve Guiza'ya üzülen olacağını sanmıyorum zaten.

Semih'e üzülürüm, ki gideceğini düşündüğüm adam zaten. Sonuna kadar da haklı adam, bilemedik kıymetini. Bizim oyun yapısına uyamadı bir türlü, ama yorgun defans karşısında daha etkili bir forvet yok şu anda Türk olarak.

Emre de söylentiler var ama bence gitmez. Yurtdışının tadını aldı zaten, avrupa'nın en büyük 5 takımından birinde oynadı. Buraya geldiğine göre tekrar gideceğini sanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Semih'e üzülürmüyüm sevinir miyim bilemiyorum. Adam ilk11i hak ediyor Alex ve Niang varken zor. Gerçi Aykut ona her türlü şans veriyor ama yinede as oynamak başka. Gerçi gittiği takımda da as oynayacaksa gitsin Tuncay gibi olacaksa yazık bizde iyi iş yapıyor yedekten gelsede.
Sosyal ağlarda paylaş

lugano bencede gitmez.belki inter veya milan felan isterse giderde romaya gitmez.gitse bu sene başında giderdi.avrupada hiç bir takım fenerin verdiği parayı vermez luganoya.kendimi avrupada göstereyim milli takıma gideyim endişeside yok adamda zaten milli takımın kaptanı.hem fenerde şl dede oynayacak büyük ihtimal,roma gidemez şl ye

guiza ve santosada kimse üzülmez heralde :P emrede gitmez bu saatten sonra emekli olana kadar kalır fenerde.GG yi bilmiyorum ama şuan bence r.madride gitse sırıtmayacak bir oyuncu,GG'nin avrupaya gitmesini isterim şahsen.bence seneye bi semih bide yobo gider.semihte gitsin bi zahmet :P
Sosyal ağlarda paylaş

Guiza zaten boş duruyor. Santos bazen çok güzel şeyler yapıyor ama genel olarak motivasyonu sürekli düşüyor birilerinin gaz vermesi lazım illa. Santos'ada pek üzüleceğimi sanmıyorum. GG'de R.Madrid gibi büyük bir takıma falan giderse gitsin grur kaynağımız olur :) Onun dışında gitmesin FB her türlü yeter ona. Lugano'ya da bizim verdiğimiz parayı kimse vermez kalır.

Birde Selçuk gitsin bir zahmet bedava verelim.
Sosyal ağlarda paylaş

Selçuk güzel yedek, onun yerini doldurabilecek Türk adamı o paraya bulamayız bence. Zaten ülkemizde ön libero denen mevkide adam yetişmiyor. Ceyhun Gülselam falan var milli takıma alınan, onu geçtim Hüseyin Cimşir gibi bir facia geçti bu ülkenin milli takımının başından.

Emre de gidip avrupada öğrendi zaten ön libero oynamayı, burdayken tam bir ortasaha gibi oynuyordu.

Ha Selçuk gidip Mehmet Topal alınacaksa Valencia'dan, o zaman gitsin tabi. Hatta christian da gitsin Topal oynasın.
Sosyal ağlarda paylaş

Cristian zaten gidecekte yanında Selçuk'uda götürsün. Selçuk bu ligin en facia ön liberosudur. Yerine kimi koysan daha iyi yedek olur. Selçuk'tan daha köütüsünü düşünemiyorum. Pas yapmayı bilmeyen ön libero.

Gökay'ın tam mevkisi ne? Selçukla zaman harcanacağına Gökay önlibero yedek olsun daha iyi çocuk gayet iyi pas yapıyor. Her fırsatta da tecrübe kazanmış olur.
Sosyal ağlarda paylaş

yok ya, başlık parselleme düşüncesiyle açmadım (tamam biraz öyle oldu ama asdfsd)

Üstte yazdıklarım hani ciddi anlamda konuşulan ve futbolcularla karşılıklı görüşmelerle elde edilmiş bilgiler,

Misal bugün Semih'le de konuşulmuş, yeni sözleşme imzalamaya yakınmış Fenerbahçe ile, olmaz umarım asdf
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...