mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 bu adamlar ne iş yapar akademisyenlik ögretmenlik dısında merak ediyorum düşünüyorum ciddi ciddi severim filan geçen sene de bogaziçine yetiyodu puanım filan ama yazmamıştım giden eden var mı hiç aydınlatır mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 limit falan alıyolar sağda solda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 abi sen alamanyada değil misin? vatana dönüş ne iş şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 bankalarda çalıştıklarını duydum. ne iş yapıyolar tam bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 arkadaşım var mat muh okuyan. akademisyen olucak. asdadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 eskiden bilgisayarcı oluyolardı, sonra bilgisayar mühendisliği çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 özelders Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 ben de bi çok yerde imzası gerekiyo mühendisinin diye duydum ama tam bilemedigim için sordum dasaa abi burda çok mutsuzum ya alışamadım bi türlü dil engelini çok kafama takıyorum (tamam biliyorum almanca da yine de çekniyorum anlamıyorum filan) girişken bi insan da degilim zaten çok geç açılan biriyim (açıldım mı dagıtırım o ayrı!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 En güzeli iibf de okumak. bilimin kıralını yapıyorlar orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 yuvana geri dön o zaman malcır.. zaten yakın oturuyorsun.. kuş sütü ile besleriz lan seni.. seni koca baykuş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 3.dönemi okumadan karar verme o tarz bişeye tam 3.dönem alışıverirsin ben öyle hissettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 kız arkadaşınmı istemiyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 matematik mühendisinin yapamayacagı iş yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 kermit said: kız arkadaşınmı istemiyo ? Kesin kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 iş sıhası cok geniş. bankacılık üzerine çalışabişir ekonomi / finans danışmanlıgı yapabilir. cogu sirketin arge departmanında calısabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Fistan said: matematik mühendisinin yapamayacagı iş yok bence. dogru demis bi matematikcinin yapamayacagi sey yoktur o kadar kallavi altyapi kurduktan sonra ister elektronikci olursun ister bilgisayarci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 istersende ornek uzayda 5.boyut fln hesaplarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 bi satışçı olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 olamaz olur mu en alasi olur alici profillerini oyle bir modeller ki, en ala satisci olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 ustune napicana bagli, bicok dalin temeli matematik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 uçak / hava taşıtlarıyla ilgili bişey yapasım var almanyada master yapıp belki airbus filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 uçak/hava acayip büyük bi alan, master yaparken bölümü iyi seçmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 senko said: olamaz olur mu en alasi olur alici profillerini oyle bir modeller ki, en ala satisci olur. olmaz çünkü ben 4 sene x üniversitesinde mat müh okudum şimdi lc waikikide milletin çıkarıp çıkarıp bıraktığı kyafetleri topluyorum diye ağlamaktan vakti olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 bogazicinde matematik muhendisligi yok. sallama puanim yetiyodu diye. slash varmis. bu da bana ders olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Klapaucius said: senko said: olamaz olur mu en alasi olur alici profillerini oyle bir modeller ki, en ala satisci olur. olmaz çünkü ben 4 sene x üniversitesinde mat müh okudum şimdi lc waikikide milletin çıkarıp çıkarıp bıraktığı kyafetleri topluyorum diye ağlamaktan vakti olmazöyle bi mat. Müh. Varsa gelsin 2 kat maaş vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar