fixmen Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 G5 büyükçe baya, sıkıntı olmaz. Bir de bombeli tasarım, rahat oturuyor ele. Para daha çok çıkarsa Razerlar, Roccat Kone Plus, Rat 7 fln olabilir.
Bone Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 mmo oynuyorsanız razer naga, fps oynuyorsanız razer mamba (ya da daha ucuz olsun diyorsanız logitech g500)
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Şuan dünyanın en iyi mouse'u Razer Deathadder olarak kabul ediliyor. G500 vs Deathadder diye aratırsanız zaten ünlü hardware sitelerinin tercihininde Deathadder olduğunu görürsünüz. Ayrıca teknik olarak kusursuz performans sağlayan neredeyse tek mouse. Acaip derece ince ayrıntıya önem veren bir inceleme yapılmıştı baya önce, bir sürü mouse vardı orda, nerde hatırlamıyorum.
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Bunun haricinde G500 kötü mouse değil tabiki. Top 5 mouse'tan biri şuan. Kai'mi ne var oda övülüyor. Roccat'ler hakkında birşey okumadım.
Bone Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 razer deathadder o kadar iyi değil ya. klasik mouse işte. logitech'in g500'üne karşılık olarak razer'de mamba var. fps oyuncuları için bu iki mouse daha avanajlı oluyor. ikisinin de tasarımı iyi bence. logitech g700'de tasarımı baya bir bozmuş sanki. razer mamba g500'den daha iyi. ancak g500'de başparmak bölmesi var, bu yüzden bazı kullanıcılar mamba yerine g500 tercih ediyor. büyük eller ve avuiçi tutuş denilen tarzda kullananlar için yaratılmış bazı mouselar var. logitech g9x, razer imperator, razer lachesis, microsoft sidewinder x8. mmorpg oynayanlar ise steelseries cataclysm mmo veya razer naga tercih ediyor. steelseriesinki alışması daha kolay, bu yüzden biraz daha avantajlı. ancak razer naga tek tarafta birçok kısayol tuşu bulundurduğu için, mmo'larda bol bol macro kullanan oyuncuların çok işine yarıyor. razer naga'nın yanına razer nostromo alıyorlar bi de, epey kullanışlı oluyor(muş).
FoShiZzle Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Kesinlikle wow mouse. Hele ellerin buyukse tam sana gore. Tuslari kafam kadar. Ben almisdim, wow u biraktigim icin cok az kullanabildim. Dusunursen satabilirim.
Esh Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Microsoft X8 de buyuk elliler icin deniyor ama bilemicem, ben elim buyuk olmamasina ragmen bi sikinti cekmedim.
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 mmo için naga lakin nekadar büyük bir elden söz ediyoruz? sidewinder gayat büyük bir mouse ve gamer mouse'u ama iyi gidermi bilemicem. Naga yüüznüzü kara çıkarmaz.
Daesu Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Deathadder alıcaksanızda 1.0 versiyonunu almayı unutmayın 2.0 de problem var. belki düzeltmişlerdir bilemiyorum. büyük el problem cidden. g5 var su an bende ama fpslerde cok hızlı olmam gereken anlarda claw pozisyonuna geçiyor el otomatik. rahat bir grip için mouseun arka kısmı ile elin ayası denilen bölgenin arasinda boşluk olmaması lazım.
Kharon Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Deathadder v2 de sadece cloth yuzeylerde problem oldugu iddia ediliyor ben teflon pad ler ile hic bi sikinti yasamadim v2 ile.
Daesu Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 KHaRoN said: Deathadder v2 de sadece cloth yuzeylerde problem oldugu iddia ediliyor ben teflon pad ler ile hic bi sikinti yasamadim v2 ile. teflonmu :((((((((((88sfdsd
Kharon Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 x-ray pad thunder 8 ve razer destructor da sikinti yok yani kullandigim hard mat ler icinde.
Mirage Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 KHaRoN sen thunder 8 ile MX5XX kullanıyodun di mi bi aralar? Death adder ile kıyaslayabilir misin? Ben de thunder 8 kullanıyorum da. Gerçi 6 yıllık oldu. Eridi gitti. Değiştirmem gerekebilir.
Kharon Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 thunder 8, mx518 ve g15 kullaniyordum. logitech zirvalarindan dolayi razer a gectim. thunder 8, deathadder v2 , blackwidow kullaniyorum su anda. acikcasi benim glide yuzeyim cok hirpalanmis olmasina ragmen cogu guncel hard mat den daha cok seviyorum hala thunder 8 i , ve mx518 bana kalirsa g5, g9 ve kiyaslanabilecek tum mouse lardan iyi olmasina ragmen , deathadder mx518 den hic degilse bir fersah ileride. ben south paw lardan oldugum icin deathadder leftie v2 ile ayrica mutluyum tabi o da ayri.
Loxias Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 g500 bugün geldi. hatta geleli 3 dk oluyor diyebilirim. 3dklık deneyimimi yazmam gerekirse. aletin boyutları çok iyi. büyük mouse kullanmayı seviyorum genelde ve elime tam oturdu diyebilirim. free wheel olayı da güzel olmuş baya. biraz sallansa da çok rahat dönüyor. tabi bunu kilitleme olayı eklemişler oda çok iyi olmuş. desen çok iyi ancak logitech yazının orda ve parmak uçlarına doğru biraz kararma var desende. sanki kullanılmış gibi duruyor alet. sadece bende mi böyle yoksa sizde de aynı mı? ağırlık sistemi de çok iyi olmuş bu arada
kozalak Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 desenin kendisi öyle. sanrım zamanla kendisi otomatik öyle olacağı için adamlar baştan deseni öyle yapmışlar sdf.
Loxias Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 cidden ama iyi taktik. "alet geldiği gibi hiç solma yapmadı " diyebiliriz 1 yıl sonra
Cuce Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 g500 üzerine 10 dolar daha koyup g9x alın derim ben acıkcası
Loxias Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 vatanda biri 80 lira dediğin 135 lira. arada fark var baya 100 üstüne çıktığımda bi anlamı kalmıyor zaten. f/p açısından şuanlık tatmin ediyor g500
Elarine Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Roccat Kova var o da gayet güzel. DPI ı falan iyiymiş öyle diyordu arkadaş. 100 TL olması lazım, tutuşu çok rahat yormuyor, normal tuşlara ek +4 tuşu var sağda solda vs. Şık bir mouse.
Öne çıkan mesajlar