Fistan Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 sebep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 2. filmi izlemedim ama kolpaçino nun ilk filmi gayet güzeldi.izlemediniz filmler hakkında sallamayın fazla, elit takılıyım ayağına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 şu kumarlı mumarlı aydemir akbaşlı film mi güzeldi? sırf onu veriyorlar diye nilüfer turizmden soğudum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 antichrist mi verselerdi sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Adam sanki faceten falan espri topluyor da onları bir filmde toplayıp satıyor gibi. Face kültürünü biliyormuş gibi yaptım ama sırıtmadı inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 filmlerini izler güler geçerim gerisini düşünmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 valla haber kolpa gibi duruyor ama şafak sezer den de çektiği/rol aldığı bütün filmlerinden nefret ediyorum, kendisini beğenenleri saymıyorum bile. vodafone reklamında dayaktan falan kaçıyor ya öyle seviniyorum o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Şafakta seni çok umursuyordu zaten. Gecko gelsede bana bayılsa keşke diyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 ahmedinejad said: şu kumarlı mumarlı aydemir akbaşlı film mi güzeldi? sırf onu veriyorlar diye nilüfer turizmden soğudum ben dostum nilüfere kızma, onlar napsın? neden mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 dizisindeki kadın oyunculara daha çok görünmek istiyosan benimle yatman gerek diyen bir oç dir. kesinlikle pislik bir adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 nerden biliosun.dizisindeki bir kadın mıydın ? öyleyse yattın mı ? değilse kim yatmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 @calimero öndeki hacı amca ya hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 ulan ne adam ya ehe ehe ŞAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 maşallah herkeste fotoğraf çekmeli video kaydetmeli cep telefonu var. birisi gizli çekim yapıverseymiş de internete koysaymış eğer böyle bi dayak olduysa. çok korkak milletiz çok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar